pasTerzu Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Dorwałem 9 letniego CAVIARA 1281 MB :-P - jest tam sporo rzeczy które bym chciał uratować ale nie bardzo wiem jakim programem można próbowac. Dysk ma chyba jakies bady ale nie wiem ile, czy mozna probowac ratowac z niego to co sie da ???? Na dysk niby da sie wejść - śmiało można poruszać się po katalogach ale commanderem nie wiele chce skopiować ... Edytowane 22 Lutego 2005 przez pasTerzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Możesz spróbować użyć Easy Recovery, wprawdzie on służy głównie do odzysku po skasowaniu ale może coś zdziałasz. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 To ja znowu zaproponuje programik hdd regenerator :D - świetnie sprawdza się w naprawianiu badów, bez naruszania struktury plików. A do odzyskiwania hmm <_< jest tego sporo min. easy recovery, wpisz w googlach data recovering itp. to znajdziesz kilka ciekawych programików. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 http://ontrack.com polecam, EasyRecovery zawsze mi pomagał w kryzysowych sytuacjach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...