Sol30 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Pytanie do tych co próbowali. Czy jest jakaś możliwość aby obraz na TV z GF2 można było rozciągnąć w poziomie (pozbyć się ramek) bez ingerencji w TV. Nie wspominam tu o pionie gdyź to i tak nie przeszkadza przy oglądaniu filmów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Zadałeś zbyt trudne pytanie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Mnie sie nie udało.Ale spróbuj programem TVtool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Po pierwsze gf i TV out to pomyłka nie widziałem dobrego tv out u g force`a :( :( Po za tym spróbuj power strip i tv tvtool Jak chcesz grać to kup g force`a jest wydajniejszy, a jak chcesz pooglądać na TV to kup radeona (ja tak robiłem :D :D i jestem zadowolony :D :D ) Radeon nie jest zbawieniem świata ma tylko super TV out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jest taka możliwość programem TvTool. Dodaje on rozdzielczość jak jest wykorzystywana w tv czyli 7cośtam - 5cośtam (sory nie pamiętam dokładnie). Druga sprawa to zależy jaki ma chip na karcie odpowiedzialny za tv. Na mojej karcie jak w podpisie mam chip chronotel i obraz mam na tv jest dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 JA do tego używałem tvtoola, ale przez chwilkę tylko działal ok , potem wieszał całego kompa , obraz itd... Prog. był orginał :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Po pierwsze gf i TV out to pomyłka nie widziałem dobrego tv out u g force`a :( :( [/color] Wiec mozna powiedziec ze malo widziales :). Mialem jeszcze do niedawna HIS GF2 MX (pierwsza wersje - nie bylo jeszcze wtedy podzialu na 200 i 400) i miala dobry TV-OUT. Nie mowie ze bardzo dobry bo mam za malo porownan. W kazdym razie na obraz na TV nie moglem narzekac. Jedynie moglem narzekac na jego brak w przypadku wczesniejszych wersji sterownikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...