Domik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) TP nie sponsoruje tylu imprez.Tyle co daje france telekom (wymowa polska ;) ).Ile tam pieniędzy TPSA utopiła :blink: <_<.Bo UE na żabojadów nałożyła sporą karę a my płacimy ....... Edytowane 27 Lutego 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ktoś chyba zapomina ze ten zapłacony vat, o ktorym co niektórzy tak piszą będzie można odzyskać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 tak ale pod koniec roku podatkowego .... ja ten vat chcę np teraz :) a nie za kilka miechów ;) dodaj inflacje ....... co mi po tych pieniądzach skoro nie mogę z nich skorzystać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mi tam nie przeszkadza, po zwrocie vatu cana ze net wychodzi u mnie niższa niż byla do tej pory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 sgj tu nie chodzi tak naprawdę o stawkę Vat tylko o to, że w tym chorym kraju ceny za usługi dostępowe do internetu są jedne z największych w Europie... (a może największe?? :mur: ) Nie muszę mówić że zamożność rodaków balansuje w najniższych ligach europejskich. Tak więc stosunek ceny usług (nie tylko internetowych) do zarobków jest katastrofalny!!!!!! Przecz z monopolistami!! PS: U mnie w miasteczku co ma niespełna 11k mieszkańców pojawił się "usługodawca" internetowy. Jedyny... i wiecie jakie ceny ustalił za sieć?? (przed podwyżką!!): 30 zł za 40 kb!!!!! 50 zł za 64 kb!!!!! wyższe transfery trzeba negocjować indywidualnie!!! LOL :mur: :evil: Aha, miasteczko żyło dzięki jednej fabryce, która upadła gdzieś w roku 1997 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonid Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Tu trzeba działać, a nie narzekać. Zbierzmy kilka tysięcy ludzi, obalmy rząd i sami sobie porządzimy. Wystarczy zebrać kilka tysięcy ludzi w Warszawie, zdobyć parlament, radę ministrów i inne takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...