kubasiek1 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Witam wszystkich chciałbym sie was zapytać jako znawców platformy AMD jaka płyte obsługującą agp kupić na s939 procek wybrałem a64 3000+ a płyta możeMSI K8N Neo2 Platinum ??.Dziekuje za odpowiedzi PS jak możecie to podajcie mi linki do sklepów gdzie tanio kupie te częsci. Edytowane 23 Lutego 2005 przez kubasiek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 a moze dfi z agp na nf3 , ale nie wiem czy jest gdzies dostepna w necie , moze dszywala ci ja zalatwi pogadaj z nim , albo epox 9nda3+ tez dobra plyta no i to msi tez wybur trafny ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 kubasiek1: sprecyzuj tytul watku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 jest przeciez przyklejony watek o A64, tam masz wszystkie najlepsze plyty glowne bardzo ladnie opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Tak i dlatego tą płyte wybralem tylko teraz gdzie najtaniej kupic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...