psor Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Heja. Mam pewien problem ze zlaczem AGP przynajmniej tak mi sie wydaje, bo katra graficzna na bank jest dobra. Po wlaczeniu kompa monitor jest czarny i miga tylko jego diodka. Tak jakby nie byl aktywny(Monitor jest sprawny). Natomiast na plycie glownej (asus P4B533) znajduje sie dioda od zlacza AGP. Jest zgaszona co oznacza correct AGP card. I nie mam pojecia co to moze byc. Pomocy... Z gory dzieki. Pozdro. Edytowane 22 Lutego 2005 przez psor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jaka to melodiaaaaaaaa.... (karta)?? mozliwosci: 1.nie podlaczony kabelek zasilajacy do karty 2.przedmuchaj AGP z kurzu 3.wymien zasilacz na mocniejszy 4.jest to watek o intelach a nie grafice Szacuneczek Tso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psor Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Wszystkie te czynnosci wykonalem, i bez skutku :(. Ale to nie ma nic wspolnego z grafa, wkladalem radka 9550 wkladalem gf 440 mx i to samo sie dzieje.komuter odpala tyle ze bez grafy (czarny ekran). Edytowane 23 Lutego 2005 przez psor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...