crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 To jest mój setny post!!! Zostałem stałym userem!!! Hurrra!!! A teraz do rzeczy... Mam pomysł, żeby zorganizować zjazd wszystkich uczestników forum Tweak.pl oraz jeszcze innych ludzi zajmujących się kompami i o/c. Mogłoby się to odbyć np. w Warszawie. A... gdzie? kiedy? jak? itp. to dawajcie propozycje... Zobaczycie... będzie wypas! CO WY NA TO ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 No niezly pomysl :) Szczegolnie z Warszawa, bo bym nie musial dojezdzac, ale moglby byc ew Torun, bo mam tam dziadkow :)) Aha.. generalnie fajnie tylko po maturach i egzaminach na studia najlepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Ja odpadam bo jestem ponad przecietna wieku na tym forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Kaeres - piwo chyba mozna wypic z innymi oc fanami, nawet jesli sa troche mlodsi, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Kaeres - piwo chyba mozna wypic z innymi oc fanami, nawet jesli sa troche mlodsi, nie?Na koncu mojego posta jest usmieszek, nie od parady wiec sie mozna nad tym piwkiem zastanowic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Ktoś musi się zając jakąs organizacją bo inaczej to ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 po co odrazu organizacja :)) popristu ustalimy gdzie, kiedy, a kazdy przyjdzie z procesorem pod pacha, zeby sie latwiej rozpoznac ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Ja wezmę akumulator i bede łaził z Deltą pod pachą :mrgreen: Na pewno mnie usłyszycie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 a może tak peltierka na choło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Cholera, mialem sobie kupic Radka, albo Maxtora, od razu rozpoznalibyscie mnie po jakosci mojego wygladu ;) Ps. Nie chcialbvym widziec uzytkownikow WC ktorego umieszcza w portkach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Hehe... ale teraz gdzie proponujecie się spotkać i kiedy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 moze w wilanowie :) tu jest fajnie, niedaleko jest sporo cafe internetowych, sklepow z piwem itd. duzo zieleni =) dodam ze malo dresow jest i nie trzeba sie bac wychodzac na ulice :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 ja proponuje Wrocław, po imprezce całe towarzystwo może skoczyć nad Odre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Czemu nie... a Starówka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Czemu nie... a Starówka?Lepszy pomysł niż Wrocław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Bo do Radomia, to nawet byście nie mieli po co jechać... :lol: No... chyba, żeby zobaczyć mojego kompa i o 12 w nocy przejść się po Żeromskiego... tylko raczej po takim spacerze (o ile z niego wrócicie :lol: ) mogli byście zostać pozbawieni tego swojego identyfikatora (peltier), komóry lub portfela... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Nie lubie warszawy :evil: PANOWIE do Czech tam browar za pół darmo oddają !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Nie lubie warszawy :evil: PANOWIE do Czech tak browar za pół darmo oddają !!! Super pomysł. Tylko jak my się tam znajdziemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 dobrego pomysla zapodales ! :) Czechy to jest to ! Mozna umowic sie w okolicach jakiegos przejscia i spox np Cieszyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Nie no generalnie tez nie najgorszy pomysl, ale jazda do pepikow na jedno spotkanie overclockerskie jest dla mnie przydrogie... nawet tylu browarow nie jestem w stanie wypic, zeby mi sie zwrocilo... (tzn moge wypic tyle zeby mi sie zwrocilo ale cos innego :))) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Więc może jednak pozostaniemy przy Warszawie... hmmm??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Proponuje Starówkę w Wa-wie. Jest gdzie pójść na browca... Byłem nie raz, no i dlatego wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 To jest mój setny post!!! Zostałem stałym userem!!! Hurrra!!! A teraz do rzeczy... Mam pomysł, żeby zorganizować zjazd wszystkich uczestników forum Tweak.pl oraz jeszcze innych ludzi zajmujących się kompami i o/c. Mogłoby się to odbyć np. w Warszawie. A... gdzie? kiedy? jak? itp. to dawajcie propozycje... Zobaczycie... będzie wypas! CO WY NA TO ??? nie chce nic mowic ale nie kopiuj pomyslow innych :evil: jak masz tyle postow to przejzyj osla laczke ja dawno juz rzucilem taki pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 a ja proponuje USTRZYKI DOLNE bardzo malownicza miejscowosc połozona gdzes.... w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Piszę się na to. Wołomina nie proponuję ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Szczecin >>> Ustrzyki... ciekawe czy byś k2 pojechał ??? :D Sorry, nie zaglądam często na oślą łączkę... podobniej jak większość uczestników forum, dlatego walnąłem tego posta w "Hardware i podkręcanie". To zapewnia odpowiednie zainteresowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Szczecin >>> Ustrzyki... ciekawe czy byś k2 pojechał ??? :D Sorry, nie zaglądam często na oślą łączkę... podobniej jak większość uczestników forum, dlatego walnąłem tego posta w "Hardware i podkręcanie". To zapewnia odpowiednie zainteresowanie :) To ne mało bys az tak strasznie złosliwe, ale weim z doswiadczenia ze takie impry cienko wychodza, lub w ogóle nie wychodza. WHY? W sieci jdno co jest dobre to anonimowosc, anonimowosc która pozwala 12 letniemu chłopakowi gadac z doswiadczonym powiecmy administratorem w ieku ok 30lat. Widzesz cos takiego off-line? bo ja nie. Byłem w Stolicy na zjezdze internautów. Postawili pod zygmuntem kilka kompów, i zyczyli mlej zabawy. Nie było miło :? Ale wracalac do tematu, nie mam nic przeciwko zjazdom userów, tylko powiem ci szczeze na mnie nie licz, do wawy mam kawł drogi i 17 lat na karku i były by lekkie problemu z dojazdem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Szczecin >>> Ustrzyki... ciekawe czy byś k2 pojechał ??? a ustrzyki zapodałem dlatego ze jest to w/g mnie nejwieksze zadupie jakie znam [nie liczac miejscowosci w której mieszkam] POZDRAWIAM USTRZYKIWIAN..., USTRZYKIWACZY, USTRZYKIWACZKI itp sprawy :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 wawa? - tak poczatek czerwca? tak tylko jaki dzien ? - moze czwartek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Czemu nie... a Starówka? No co wy, jaka Starówka ? Proponuję sobota/niedziela na WGK 8) - zawsze jakaś dodatkowa motywacja do przyjazdu + odpowiedni klimat :D (no i mam tam 10 minut spacerkiem ^_^) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...