Fudoshin Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Hehe 15 kolesi chodzi szukajac zielonych athlonow z serii agoia ;))) A tak serio, to kolo wgk tez jest jakas knajpka fajna chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 zloty graczy w tacticala wychodza wspaniale, byly juz 2 dooze i nie bylo loodzi niezadowlonych, wysoka frekwncja itp link do zdjec tu http://www.trainnet.trzepak.pl/~swat/bory/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Proponuje Olsztyn:)))), tuz po maturach... chlodne pifko w cieniu nad jeziorkiem pic:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ... hmmm piwo piwem moze wyskocze ze zlym pomyslem ale nei bijcie za niego :P moze tak promem do Rosji - sklep bez clowy - wody i piwa za pol darmo? 1 dzien popijawy jak ktos oczywiscie tylko dla tego chce sie spotkac - w drodze powrotnej impreza na statku - za jedyne 8 zl!!! (no i koszta napojow)... co wy na to? Jedyna przeszkoda to to, ze to tylko Gdansk lub Gdynia wchodzi w gre.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 O!!!! To jest to!!! WGK, tak! Na prawdę dobre, tym bardziej, że raczej większość lidzi ma czas w sobotę... Ja jestem stanowczo za!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 kaeres możemy się razem wybrać jaka jest średnia wieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Hehe 15 kolesi chodzi szukajac zielonych athlonow z serii agoia ;))) A tak serio, to kolo wgk tez jest jakas knajpka fajna chyba No WGK, później Green Goose, a wieczorem Stodoła. W Niedziele można to powtórzyć ... Wszystko w promieniu 100 metrów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 No więc kiedy się spotykamy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 No więc kiedy się spotykamy??? poczatek czerwca albo w lipcu po 3 (egzaminy na polibude) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 co powiecie na Spodek w Katowicach ??? :lol: :lol: :lol: i najlepiej jakby to to bylo w wakacje w okolicach lipca i weekend bo niektorzy z nas mogo pracowac w tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Mnie pasują obydwa terminy. Ciekawe jak innym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ale w Warszawie jest WGK i wieeele innych ciekawych rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 No tak kazdy popijawa a moze byscie pomysleli o tych troche mlodszych uczestnikach (czyt. ponizej lat 18). Ja jestem za spotkaniem sie na WGK. Ostatni termin to 6 lipca bo potem wyjezdzam na oboz na 3 tygodnie. Trzy tygodnie bez kompa :cry: ja nie wiem jak to wytrzymam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Mnie tam jak najbardziej pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Dla mnie WGK to bardzo dobre miejsce :) ja jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 I o to chodzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 eee sorry za pytanie ... co to qfa to WKG??? bo nie wiem i to wcale nie powod do :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 warszawska gielda komputerowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 no i wszystko jasne - thx za wyjasnienie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Samhain, może przyjedziesz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 hmmm w ostatecznosci na WGK moge przystac termin tez mi odpowiada mam tylko jeszcze jedno pytanie - ilu nas tam bedzie bo jak mniej niz 100 to nie przyjezdzam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Pokombinujemy i będzie groobo ponad 100! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ja proponuje Kraków. :roll: nieskromnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Czechy to jest dobry pomysl,o takim spotkaniu bylo by glosno. ALe bardziej realnie Katowice(w spodku lepsza atmosfera niz na gieldzie:) tylko kto i za ile nam wynajmie-no chyba ze by suie ekipa z calej PL zjechcala:) Najgorzej gdzies miedzy Wawa moze Krakow??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Czy w Warszwie, czy w Katowicach i tak trzezba zebrać trochę ludzi, więc do roboty panowie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 o ile nie bedzie ustawiona gorna granica wiekowa, to glosuje na Katowice ! albo Cieszyn !!! Piffko rulzzzzzz !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 ja tam moge dojechac wszedzie ale raczej w wakacje i jakis dokladny termin by sie przydal. A mozna by nad morze przyjechac wykompac sie :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Przyjadę z moim Celkiem i go wykąpie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 ... jesli bede mial wolne to pewnie sie zwale na podloge... zalezy jeszcze od kasy i od noclegu... ale dlaczego nie - jestem zainteresowany... (ale pod koniec wakacji i tak zapraszam do Gdańska :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Więc teraz jedziesz do Wa-wy, a w sierpniu ja jadę do Gdańska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...