Reksio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 No to ja odpadam :x Niestety nie dojade 300 km w jedną strone. Wroclaw to co innego. A dodam ze bardzo chetnie bym przyjechał. I jeszcze jedno moze by wymyslec cos w rodzaju identyfikatorów (tak co by sie nie trza było pytac o nicka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Właśnie o tym myślałem. :D Najlepiej, żeby każdy sobie zrobił jakiś. Ja np. sobie napiszę na koszulce "CRACKERs" i każdy będzie wiedział o co chodzi... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 no to gdzie i kidy sie spotykamy na podkrecaniu i piciu piva?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Chyba WGK, w sobotę. Szczegóły jeszcze nie dopracowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Co do identyfikacji to z tym napisem na koszulce to jest zarabisty pomysl. To wiec gdzie sie spotykamy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 ... crackers a co i jak z noclegiem? i w ile "kapusty" tak + - trzeba sie uzbroic? (i w ktora sobote :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 WGK, sobota, a która, to trzeba , żeby razem coś ustalić, żeby było Nas ponad setka i wtedy będzie mega-wypas! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Czujecie? Łazi po giełdzie 100-tka gości z koszulkami z nick'ami i ... później mały browiec... coraz bardziej mi się to podoba :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Czujecie? Łazi po giełdzie 100-tka gości z koszulkami z nick'ami i ... później mały browiec... coraz bardziej mi się to podoba :D :D :DTo lazenie mi sie podoba ale potem piwko. Ktos bedzie musial za mnie kupic o mi nie sprzedadza :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Czujecie? Łazi po giełdzie 100-tka gości z koszulkami z nick'ami i ... później mały browiec... coraz bardziej mi się to podoba :D :D :DTo lazenie mi sie podoba ale potem piwko. Ktos bedzie musial za mnie kupic o mi nie sprzedadza :twisted: A ile masz latek Feluke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ja mam 16 latek i mieszkam w Krakowie . Z dojazdem powiedzmy "będą kłopoty" :cry: . Samochodem odpada, a pociągiem też jakoś nie bardzo. Możliwe, że mój brat dostanie się na SGH i może będzie tam wynajmował mieszkanko :P , ale to dopiero najwcześniej w lipcu-sierpniu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Czujecie? Łazi po giełdzie 100-tka gości z koszulkami z nick'ami i ... później mały browiec... coraz bardziej mi się to podoba :D :D :DTo lazenie mi sie podoba ale potem piwko. Ktos bedzie musial za mnie kupic o mi nie sprzedadza :twisted: A ile masz latek Feluke? Czas jest nieublagany i mam 16 wiosenek. Jak bys zajzal w profil to bys sie domyslil. :wink: Najlepiej byloby 6 lipca w sobote juz czesc osob na ten termin sie zgodzila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 No to i ja się zgadzam. :D P.S. To już jest mój 200-tny post i jak na razie mam 10 miejsce pod względem postów na całym forum, chociaż tak naprawdę to liczy się jakość, a nie ilość. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 podoba mi sie 6 lipca WGK pasuje lusdzie jedziemy koszulki z nikami terz niezly pomysl :) bendzie fajnie wyglondac setka gosci w koszulkach z nikami wyobrazam sobie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 oka zostawie sobie 5,6,7 wolne - moze dadza :P jak z noclegiem? hotel czy chalupka czyjas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ja jadę ale ktos to musi zorganizowac. //fluke: masz 16 lat i ci browca nie sprzedadza?!?!?!? To jak ty wyglandasz???? ja mam 15 & hack i w każdym sklepie! nie ma żadnych problemów!!!!!!! Root87 (dyskusje.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Root87 przeciez ja sobie jaja robie. Jasne ze mi sprzedadza. Jak mogli by nie sprzedac 180cm wzrostu i w klacie 110 :wink: Sprzedawca pewnie bal by sie ze mu lomot spuszcze jak nie dostane piwa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Dobra. Przeczytalem all posty i mi zawsze pasuje. WGK 6 lipca, koszylki z nickmi. Kto wyraza sprzeciw? Ile by to trwalo???? gdzie nocleg (polecam dworzec centralny ;)))) )??? ile$$$$ czy kompy????? itd. Umiesccie jakas tronke albo co gdzie itd. Bylaby ona aktualizowana itd.! Ps.mam qumpla. nie overlocker ale pić lubi. Nada sie??? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Coś wykombinuje. Albo po prostu zrobie dział u mnie na stronce. P.S. Trzeba Liskowi powiedzieć o tym spotkaniu (admin też niech jedzie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 co do dlugosci spotkania to na 1-2 dni nie oplaca sie przyjezdzac zrobmy caly tydzien o/c maniakow :lol: :lol: :lol: - pivo poleje sie hektolitrami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 co do dlugosci spotkania to na 1-2 dni nie oplaca sie przyjezdzac zrobmy caly tydzien o/c maniakow :lol: :lol: :lol: - pivo poleje sie hektolitrami :lol: Czemu nie, tylko, że raczej nie wielu osobom, by to czasowo pasowało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Ja byłbym za tym aby taki zjazd zrobić nad morzem, Kołobrzeg,Łeba, Międzyzdroje i połaczyć to ze spotkaniem z "forumowiczami" z tweaka "starego" aby była >100.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Nad morzem to moze sie na wakacje umowimy:)) Czesc pewnie i tak by pojechala,czesc mieskza,tylko trzeba turnus uzgodnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 To jak w koncu stanie?? loodzie zdecydujcie sie bo mi pasuje wszedazie i prawie caly czas no oprom maja moze bo trzeba oceny poprawic :( a jak nad moze to do sopotu na molo i cala noc w jakimsklubie przebalowac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 6 lipiec, WGK, Warszawa. Tak chce większość. A nad morze, to można innym razem, np. w sierpniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 dobra dobra juz mamy dzien ale co z NOCLEGIEM? Chalupa jakas czy hotel i ile mniej wiecej wyjdzie ze szmalem - nad tym trzeba pomyslec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 We własnym zakresie, gdzie kto chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Nie jestem za stary na takie coś 21 na karku :cry: może lepiej Cieszyn pifo za 0,70 groszy. :D albo chechy :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 to co crackers przechowash mnie? :)) bo w wa-wie nikogo nie znaju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Słuchajcie, ja też nie mam 18-tki, więc najlepiej by było jakby ktoś, kto znakogoś w Wa-wie się poświęcił. Ja niestety znajomości noclegowych tam nie mam. Ale na pewno coś wymyślimy... dobrze będzie... na pewno 6 lipca będziemy łazić po WGK w koszulkach z nick'ami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...