Skocz do zawartości
crackers

Zjazd overclockerów...

Rekomendowane odpowiedzi

No to ja odpadam :x

Niestety nie dojade 300 km w jedną strone.

Wroclaw to co innego.

A dodam ze bardzo chetnie bym przyjechał.

I jeszcze jedno moze by wymyslec cos w rodzaju identyfikatorów (tak co by sie nie trza było pytac o nicka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czujecie? Łazi po giełdzie 100-tka gości z koszulkami z nick'ami i ... później mały browiec... coraz bardziej mi się to podoba  :D  :D  :D

To lazenie mi sie podoba ale potem piwko. Ktos bedzie musial za mnie kupic o mi nie sprzedadza :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czujecie? Łazi po giełdzie 100-tka gości z koszulkami z nick'ami i ... później mały browiec... coraz bardziej mi się to podoba  :D  :D  :D

To lazenie mi sie podoba ale potem piwko. Ktos bedzie musial za mnie kupic o mi nie sprzedadza :twisted:

A ile masz latek Feluke?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 16 latek i mieszkam w Krakowie . Z dojazdem powiedzmy "będą kłopoty" :cry: . Samochodem odpada, a pociągiem też jakoś nie bardzo. Możliwe, że mój brat dostanie się na SGH i może będzie tam wynajmował mieszkanko :P , ale to dopiero najwcześniej w lipcu-sierpniu :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile masz latek Feluke?

Czas jest nieublagany i mam 16 wiosenek. Jak bys zajzal w profil to bys sie domyslil. :wink:

Najlepiej byloby 6 lipca w sobote juz czesc osob na ten termin sie zgodzila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podoba mi sie 6 lipca WGK pasuje lusdzie jedziemy koszulki z nikami terz niezly pomysl :) bendzie fajnie wyglondac setka gosci w koszulkach z nikami wyobrazam sobie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jadę ale ktos to musi zorganizowac.

//fluke: masz 16 lat i ci browca nie sprzedadza?!?!?!? To jak ty wyglandasz???? ja mam 15 & hack i w każdym sklepie! nie ma żadnych problemów!!!!!!!

Root87 (dyskusje.pl)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra. Przeczytalem all posty i mi zawsze pasuje. WGK 6 lipca, koszylki z nickmi. Kto wyraza sprzeciw? Ile by to trwalo???? gdzie nocleg (polecam dworzec centralny ;)))) )??? ile$$$$ czy kompy????? itd. Umiesccie jakas tronke albo co gdzie itd. Bylaby ona aktualizowana itd.!

Ps.mam qumpla. nie overlocker ale pić lubi. Nada sie??? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do dlugosci spotkania to na 1-2 dni nie oplaca sie przyjezdzac zrobmy caly tydzien o/c maniakow  :lol:  :lol:  :lol: - pivo poleje sie hektolitrami  :lol:

Czemu nie, tylko, że raczej nie wielu osobom, by to czasowo pasowało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak w koncu stanie?? loodzie zdecydujcie sie bo mi pasuje wszedazie i prawie caly czas no oprom maja moze bo trzeba oceny poprawic :(

a jak nad moze to do sopotu na molo i cala noc w jakimsklubie przebalowac 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, ja też nie mam 18-tki, więc najlepiej by było jakby ktoś, kto znakogoś w Wa-wie się poświęcił. Ja niestety znajomości noclegowych tam nie mam.

Ale na pewno coś wymyślimy... dobrze będzie... na pewno 6 lipca będziemy łazić po WGK w koszulkach z nick'ami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi