michalak Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 a ja mam 14 lat i raczej nie będe mógł z wami piwa pić chociaż mieszkam w warszawie i na WGK jestem stałym gościem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 A co, nie lubisz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 ja mam lat 14 i alkohol nie jest mi obcy ;) hehe. jak chcecie, to moge wam poszookac noclegoow, po koniec maja bede mial sporo czasu. tylko napishcie, czy pasooje wam cos na poziomie hotelu robotniczego apropos dojazdu, kiedy organizowalismy zlot graczy TO , ci co mieli po drodze i jehcali samochodem brali tych, ktoorzy mieshkali po drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 .... hotel robotniczy jest (z tego co wiem) tani i dobry bo jest dobry i tani :) to shukaj shukaj... :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 a ja mam 14 lat i raczej nie będe mógł z wami piwa pić chociaż mieszkam w warszawie i na WGK jestem stałym gościem.to witaj w klubie 14-sto latkow nie pijacych ale co tam kiedys pierwszy raz musi byc nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 ja tam love alkohol, po nim juz 2 razy niewiele brakowalo, a stworzylbym kilka malych brusikoow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 ja tam love alkohol, po nim juz 2 razy niewiele brakowalo, a stworzylbym kilka malych brusikoow ;)Nie za wczesnie na to??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Każda pora jest dobra. :mrgreen: Ale co do dojazdu, to jestem z Radomia, no i się pytam kogo miałbym <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> po drodze po drodze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 na co ??? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Obojętnie na co. ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 czyli na wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Zjazd powinien odbyc sie w Gdańsku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Czemu? W Gdańsku nie ma WGK... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ... czy zjazd MUSI miec cos wspolnego z kompami? Mozemy sie przeciez spotkac na plazy rozpalic ognicho upiec kielbaski i popic pifem. Wiecie, szczeze powiem jakos nie bawi mnie lazenie po gieldzie w centrum miasta :P jak imprezaa to impreza a nie wycieczka po miescie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Najpierw można iść na giełdę, a później impreza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Jak juz sie zdecydujecie, to walnijcie nowy topic - bo ten juz jest stanowczo za dlugi ;-) Nie czytalem 2 strony, wiec nie wiem czy jest cos tam bardziej konkretnego - proponuje spotkanie w wakacje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 no dobra ale powiedz szczerze - poco na ta gielde chcesz tak bardzo isc? :) - wydaje mi sie ze jednak impra na plazy jest leprzym pomyslem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 starzychca zebym do wloch pojechal, ale powiedzcie w koncu kiedy, to pojade do znajomego na morze (karwia kolo jastrzebiej goory) , tylko szybko mi odpowiedzcie. wawa, gdansk, czy inne cholerstwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ... w Gdansku jest juz dosc ostra brygada (ja, Śledziu, Den i pare osob sie tez znajdzie) takze organizatorzy jush sa! Zrobi sie wsio co trzeba, jakises schronisko mlodziezowe itp... tylko zapisy ile osob bedzie... Termin 6 lipca jak najbardziej aktualny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 tylko 6 lipca, czy np 6-8 itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 sadze ze 5-7 (pt - niedziela) - ja pracuje tazke moze byc problem z wolnym na dluuzej, ale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 eghm ja polecam LA i tak by niklt nie ptzszedl :). Niestety ja nie bede mogl przyjechac na spotaknie w wawie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ... a w Gdansku? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ej jak w gda to ja tez moge cos skolowac jakis nocleg czy inne takie bzdety decydujcie sie szybko!!!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 to chyba tym bardziej, hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ... w Gdansku jest juz dosc ostra brygada (ja, Śledziu, Den i pare osob sie tez znajdzie) takze organizatorzy jush sa! Zrobi sie wsio co trzeba, jakises schronisko mlodziezowe itp... tylko zapisy ile osob bedzie... Termin 6 lipca jak najbardziej aktualny... To jest wspanialy pomysl :) Po drugie znajdzie sie jeszcze kilka osob :P samhain: z tego co widzialem to nie zmieniles sprzeta :( I jeszcze jedno wpadnij nas odwiedzic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ... hehe Studencik po Lacznosci :P spoczko... ludzi sie zalatwi... a co d oodwiedzenia... praca duuzo zajmuje - odwiedz mnie w pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 eh sie to pijanstwo rozplenilo....! :lol: a co do hotelu robotniczego to ilu gwiazdkowy ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 pewnie 20* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 WGK to niezły pomysł, ale sprecyzujcie w końcu ta datę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...