kris23 Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Ja mam inna propozycje... Dlaczego nie wziac namiotow, kobiet i piwa i nie wbic sie na pare dni gdzies na Mazury? Tam jest naprawde spoko, o czym chyba nie musze przekonywac nikogo! Co Wy na to? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 kiedys wyjechalem pod namio, pilem co dziennie i juz mam dosyc namiotoow, codziennie kilka win, piw itp. namioty suxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Zjazd powinien odbyc sie w Gdańsku :Ptesh wole w Gdańsku, bo ciągle ta Wawa i wawa. A do Trójmiasta mam bliżej :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Zjazd powinien odbyc sie w Gdańsku :Ptesh wole w Gdańsku, bo ciągle ta Wawa i wawa. A do Trójmiasta mam bliżej :)) No pewnie ze w 3miescie. A tak wogule to Wawie mozna sie zgubic :lol: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 no i nocowac mam u kogo :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 oka zostawie sobie 5,6,7 wolne - moze dadza :P jak z noclegiem? hotel czy chalupka czyjas? Ups, widzę że pomysł z WGK spodobał się :) Co do ew. noclegu (sobotę można zakończyć w klubie Park lub ekhem, Stodoła :D :D ) to uderzajcie www.riviera.pw.edu.pl. W tym roku akademik udostępnia 6 pięter na hotel - powinno wystarczyć 8) Tylko chyba trza robić rezerwacje :wink: Generalnie WGK, Park/Stodoła, Riviera to obiekty leżace b.blisko siebie, jest dobry dojazd, okolica spokojna (mało dresiarstwa) i ładna (Pola Mokotowskie) więc... kupą panowie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 mi terz wa-wa pasuje patrzcie zreszya w ankiecie jest chyba 49 procent na wa-we Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Topic się zakurzył, a nikt nawet go SWIFFER'em nie przetrze... szkoda... bo faynie by było się spotkać... P.S. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie jest topic z tą ankietą gdzie ma to być ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...