Reksio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Kto to miał, gdzie miał i z czym to się je. Ile kosztuje, czy potrzebny jakiś sprzęt itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 moze tu cos znajdziesz http://www.esat.pl/ A z tego co sie orientuje to koszt osprzetu okolo 1200 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ja mam w sieci, sprzęt kosztował jakieś 900zł, transfery rzędu 400 kb (kilobajty nie kilobity wiec juz podzielone przez 8.). nawet dobrze się na tym pracuje. jak cuś to pytaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A jakiś abonament jest, jakie transfery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 abonament to 600zł / rok , a transfery ci podałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jeszcze słyszałem że dekodery polsatu mają taką funkcję, za 19 zeta. Ale nie wiem czy to jest abonament za telewizję czy za internet. Za tyle to mogę sobie kaufnąć. Więcej to nie dam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 HAHAHA dobre , przeczytaj sobie , dekoder polsatu ma z tyłu gniazdko telefoniczne i sobie podłączasz , on ma tylko modem i to normalne łącze a nie takie satelitarne także to jedno wielkie oszustwo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ja mam w sieci, sprzęt kosztował jakieś 900zł, transfery rzędu 400 kb (kilobajty nie kilobity wiec juz podzielone przez 8.). nawet dobrze się na tym pracuje. jak cuś to pytaj A jak wysyłasz dane? przez modem? Z tego co pisze na stronie, to mają limit ściagania danych - czy to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 nie wiem , ja nie mam limita , a dane wysyłam(y) to sieć , przez SDI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...