yes Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) ciekawa propozycja, jak dla mnie bomba! sam chlodze proca pasywnie - Athlon 1700XP@ 10x100fsb 1.1V zalmanem CNPS 6000Cu, dzieki takim rozwiazaniom jak sonic tower bede mogl go wyzej puscic. Do midi tower to na pewno nie wejdzie przynajmniej z moja mobo bo jest kilka cm przestrzeni miedzy procem a zsilaczem. Byc moze w przyszlosci przesiade sie na to , na razie jednak chce zmienic zasilacz na pasiv :) Edytowane 30 Marca 2005 przez yes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Czy ten Sonic w tych testach co dał link Niemiec pracował w passive bo jakos nie chce m isie wierzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 wg. tego co pisza pracowal passive. tu jest druga recka, ale niestety odczytuje tylko wykresy, bo nie szprecham po niemiecku http://www.silenthardware.de/reviews/cpu/k...tt_sonic_tower/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Zastanawiam sie pomiedzy tym coolerem 1357884[/snapback] A WC sobie nie składasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlins Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Mam ten cooler ...jest całkiem niezły. Wchodzi bez problemu do zwykłego midi towera (codegen). Bez wentyla spokojnie sobie radzi z Athlonem XP 2100 MHz@1,8V - oczywiście w wentylowanej obudowie (2x80mm na wyciągu + 1x 80mm w zasilaczu). Temperatury bardzo rozsądne. Montaż upierdliwy, ale da się przeżyć ... trzeba to robić ostrożnie bo zakręcanie tych małych nakrętek to niezła sztuka. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne (do tej pory mialem slk-800u). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Fajny ten sonic wnioskuje po tych testach, ale ja mam narazie ac freezera, jak mi sie nie spodoba to zmienie na sonica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 wniskując ze zdjęć 'to coś' nie jest większe od kostki ddr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A WC sobie nie składasz? 1360136[/snapback] Raczej nie bo potrzebuje mobilnego kompa a i cichego co by WC mi dało ale nie mam kasy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antychryst Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ale przecież WC nie jest aż takie drogie i cieszy się dużą wydajnością. Uważam, że opłaca się je założyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 moj soltek tegoz raczej nie udzwignie :o no chyba ze komp na boczku bedzie lezal , ale fajnie byloby miec cosik takiego pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antychryst Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) moj soltek tegoz raczej nie udzwignie :o no chyba ze komp na boczku bedzie lezal , ale fajnie byloby miec cosik takiego pzd 1390846[/snapback] Ale wiesz ten sprzęcior wbrew pozorom nie jest ciężki. Myślę, że każdy slot to utrzyma Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Antychryst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 http://mcs.pc.pl/produkt851.html Wyglada niezle, cena tez zadziwiajaco nizsza. Tanszy od thermalright xp-90. Na wielkosc troche wyzszy od xp-120. Dla kogos , kto ma stale otwarta obudowe, sposob na kompa bez jednego wiatraka. Chetnie uslyszalbym opinie wlascicieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 to poszukaj na forum, bo juz sa opinie i linki do testow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...