R.i.P. Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 SWAT 4\Content\System\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 SWAT 4\Content\System\ 1395845[/snapback] ok, tutaj to też doszedłem ale które to pliki, lub jakie mają rozszerzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam taki mały problem. Startuje grę i wysakuje mi taki błąd No LabelCrash Time: 04/19/05 12:29:14OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2007 MHz with 1023MB RAMVideo: No VideoUserName: MapetComputerName: MASTERApplication location: C:\Gry\Swat4\Content\System\SWAT Build Number: 31973Access Violation caused General protection fault!History: UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject [(Core.Class SwatGame.erty Engine.ParticleEmitter.SizeScale NULL)] <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngineNie wiecie o co może z tym chodzić ?? Nie widzi Grafy :blink: :mur: :angry: Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam taki mały problem. Startuje grę i wysakuje mi taki błąd No LabelCrash Time: 04/19/05 12:29:14OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2007 MHz with 1023MB RAMVideo: No VideoUserName: MapetComputerName: MASTERApplication location: C:\Gry\Swat4\Content\System\SWAT Build Number: 31973Access Violation caused General protection fault!History: UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject [(Core.Class SwatGame.erty Engine.ParticleEmitter.SizeScale NULL)] <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngineNie wiecie o co może z tym chodzić ?? Nie widzi Grafy :blink: :mur: :angry: 1398001[/snapback] skassuj z katalogu system Swat4.ini i po kłopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 skassuj z katalogu system Swat4.ini i po kłopocieDzięki ale to nic nie daje :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 dziwne skasuj user moze to cos da próbowałeś wgrać grę od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) No nic nie daje, wyskakuje ten błąd a pliki się odtwarzają. :cry: A po reinstalce to samo. Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muranox Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 czyu ktoś wie jak trzeba zakończyć II misję? odnalazłem obie dziewczyny, skułem bydlaka, przestraszyłem matkę i ciągle pisze że nie zabezpieczyłem wszystkich cywilów... czy coś przeoczyłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 a zabezpieczyłeś tych cywilów ???? matkę też musisz skuć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggolikPL Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 jak widze wiecej o banowaniu niz o grze :) gre narazie przegramem z orginalu i zastanawiam sie czy zainstalowac i kupic :) , czy odrazu wyrzucic :) prosze o konkretna odpowiedz a nie ban :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 nie rozumiem ,gra przecierz chodzi bez cd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 u mnie kazdorazowe wyjsnie z gry, konczy sie bluescreenem o tresci krytycznego wyjatku w module Sub System cos tam :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Grałem do piątku, system się posypał (kochany plik ntoskrnl.exe z C\Windows\System32 :P) ale po tygodniu grania muszę stwierdzić, że gra warta uwagi i bardzo mile się w nią gra. Na czerwonym komputerku na 1024x768x32 na max bez aa i anizo (z dx9 on) płynnie, jedynie w czasie większej rozwałki/ilości ludzi itd. się przycina a wtedy czasem kulka od enemy) Misje ciekawe, grafa ładna, komendy proste i skuteczne (czasem zawodzą). A system prawdopodobnie padł przez nią właśnie :) w czasie gry blue screen(chciał resetować) a na 2 dzień brak pliku lub plik jest uszkodzony :) jakoś nie mam ochoty naprawiać go narazie (choć przydałoby się, SRS czeka). Gra także w czasie wyłączania cholernie muli moim WD, pozatym mogłaby ogólnie szzybciej się ładować, bo nużące to jest :) EDIT: chodzi o niebieski komputer, na czerwonym nawet bym nie instalował :P Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 czyu ktoś wie jak trzeba zakończyć II misję? odnalazłem obie dziewczyny, skułem bydlaka, przestraszyłem matkę i ciągle pisze że nie zabezpieczyłem wszystkich cywilów... czy coś przeoczyłem? 1400600[/snapback] Na końcu korytarza w piwnicy są drzwi do pokoju (sam na pocżątku ich nie zauważyłem) w którym znajduje się panienka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ok, tutaj to też doszedłem ale które to pliki, lub jakie mają rozszerzenia. 1396533[/snapback] na pewno te dwa: Campaign.ini MissionResults.ini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Podczas instalacji dochodzi do 100% , ale potem pokazuje ,,Installation was interrupted and could not be continued." Wylaczylem wszystkie programy np, antywira itd, ale nic nie daje. To samo sie dzieiej przy instalacji dema i pelnej. Wie ktos co zrobic? Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez Dachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja jestem teraz w misji gdzie jest dyskoteka(bardziej po) I troche się to trudne zaczyna robić :razz: :wink: Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ackpl Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 6 misja w ksiegarni tez trudna jest... od cholery terrorystow :P kurcze toszke nuzy jak musisz zagladac w kazdy kat urządzonkiem do sprawdzania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Nie ma to jak pograć na necie... można sobie potrenować troche :D Choć muszę przyznać, że gracze reprezentują niewygórowany poziom... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja jestem w misji po tej ze szpitalem... a jak grać przez neta ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 podzielę się swoimi wrażeniami ( będzie krótko ;] ) Lubię bardzo gry taktyczne z wszelkiej maści "jednostkami specjalnymi". Więc zainstalowałem tę grę ze "śliną w gębie". Nie będę owijał że Swat jest bardziej "arcadowy" niż inne gry tego rodzaju ;p nie ma planowania akcji itd. Ale nie każdy to planowanie lubi, więc nie o to chodzi. O enginie itd nie będę się wypowiadał bo tyle tutaj specjalistów jest jak nigdzie indziej ;p. Więc co mnie uraziło w grze: to jak wszyscy powtarzali i ja powtórz AI Toż insty dramat. Jak Wy w to możecie grać ;] no offence. Ale jak moi teammates zaczeli się blokować nawzajem i na dodatek mnie, i nie mogłem przejść przez drzwi/schody/itd itd to normalnie spazmy dostawałem! sic!. Mało tego wydawałem rozkazy drużynom, oczywiście teksty szły w stylu "Copied that" or sth. Ale żaden wałek się nie chciał ruszyć ;p musiałem ich "przepchać" i dopiero ruszyli! lol Albo ładowali się do pokoju i podchodzili do samego Terrorysty na "pierwszy" kontakt żeby kulkę dostać! OMG . W tym momencie odinstalowałem tę grę ;p pozdrawiam wytrwałych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gra jest spoko. Nie ma to jak popiescic pradem cywila, ktory nie chce dac sie skuc w kajdany :lol: Ja tam uzywam tylko brutalnych wejsc : granat lzawiacy do pokoju i napiram ze swoimi malo inteligentymi towarzyszami do srodka i mala zadyma gotowa. Terrorysci sa jeszcze glupsi od moich podopiecznych wiec nie ma problemu z wyeliminowaniem ich. Codziennie aplikuje sobie jedna misje zeby za szybko gra mi sie nie znudzila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Gra jest spoko. Nie ma to jak popiescic pradem cywila, ktory nie chce dac sie skuc w kajdany :lol: Ja tam uzywam tylko brutalnych wejsc : granat lzawiacy do pokoju i napiram ze swoimi malo inteligentymi towarzyszami do srodka i mala zadyma gotowa. Terrorysci sa jeszcze glupsi od moich podopiecznych wiec nie ma problemu z wyeliminowaniem ich. Codziennie aplikuje sobie jedna misje zeby za szybko gra mi sie nie znudzila ;) 1413244[/snapback] Zgadzam się,ale mam jedno zastrzeżenie do tej gry:mało wydajny engine i w niektórych miejscach potrafi spowolnić i to ostro... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin823 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ludziska help!!!! Chętnie bym pograł w gierę ale non stop wywala mi komunikat następującej treści: No Label Crash Time: 04/27/05 19:00:47 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1835 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (7189) UserName: Marcin ComputerName: BIELQY758UJ1VQ Application location: E:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\ SWAT Build Number: 31973 Access Violation caused General protection fault! History: UObject::ProcessEvent [Function Engine.Canvas.Reset() on Canvas Transient.Canvas0] <- UCanvas::Update <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'] <- MainLoop Może ktoś już czegoś podobnego doświadczył?? A może ktoś zna rozwiązanie problemu?? Sprzęt jak na dole. Moim skromnym zdaniem wstarczający. Stery do grafy i reszty nówki... nie mam pomysłu >>>>> PLIZ HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Kurcze, w demko nie grałem i narazie nie moge ściągnąć, warto kupować SWAT4 ? Bedzie sie dało grać na sprzęcie z podpsiu ?? Mam mozliwosc kupienia nówki za 59zł...a zawsze to kolejna oryginalna gra do kolekcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 oplaca sie jak lubisz takie gry:) ja kupilem za 100zl. i nie zaluej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Ok mam juz gierke, na sprzecie bez @ dziala ok na High a w multi na Medium bo jak wejdzie 20 takich to hehe 5-10fps :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 witam :) a ja mam pytanko ściągnołem sobie demo swat 4 z gameshrell(signal player) 183mb.No i jak instaluje gierka sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> jest wszystko OK.Przechodze do zakładki video seetings a tam mam do ustawienia tylko jedną opcje na high i roździałke a pozostale opcje są niedostępne,domyślnie sa ustawione na medium i nie da sie nic zmienić :sad: .Czy to w demie tak musi być,??prosiłbym o odpowiedz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 z tego co pamietam w demie nie są dostepne wieksze detale, ale nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 tak ! demo ma ograniczone opcje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...