Skocz do zawartości
kucyk

Swat 4

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

I trochę lipa że są tylko 3 magazynki ..... Czasem to za mało icon_smile3.gif

hahahah toś mnie rozbawił qde to ty chyba walisz do wszystkiego co się rusza , nie no mi sie chyba nie udało zużyć całego magazynku ani razu :) jak już strzelam to dwa trzy strzały i koleś załątwiony najlepiej po nogach lubie walić wtedy koleś zaczyna kuśtykać można podbiedz i go paralizatorem

Szpital już przeszedłem myślałem że będzie trudniej ale straciłem 2 ludzi :angry: no nic brne dalej najwyżej się misje powtórzy później

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sztandar napisał(a):

(...) jak już strzelam to dwa trzy strzały i koleś załątwiony najlepiej po nogach lubie walić wtedy koleś zaczyna kuśtykać  można podbiedz i go paralizatorem

(...)

Ja walę w klatę (nie ma litości dla sqrw....)

Zostało mi po paru wizytach na strzelnicy w towarzystwie znajomego ex-antyrerrorysty i takiego jednego cacka firmy heckler&koch ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a walę w klatę (nie ma litości dla sqrw....)

Zostało mi po paru wizytach na strzelnicy w towarzystwie znajomego ex-antyrerrorysty i takiego jednego cacka firmy heckler&koch icon_wink2.gif

No tak ale teraz to już kolesie niektórzy mają kamizelki a ja używam tej ściętej amunicji a nie "penetrującej" i w klate czasem trzeba kolesiowi z 5 pocisków władować żeby poczuł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam sie, ze mi czasem tez amunicji brakowalo. Pierwsze misje przechodzili za mnie moi "zolnierze", ale pozniej zmienilem taktyke i dawalem im duzo wolnego czasu i sam w 80-90% rozpracowywalem terrorystow, a wtedy nie bylo czasu na celowanie w makowke ;) Przejscie ostatnich misji bez wsparcia to niezly hardcore w tej grze tylko nie kazdemu bedzie to odpowiadac. Nawet wyprobowalem w ostatnich misjach bron na kulki z gazem (terrorysci w maskach) hehe i srednio na jednego gangsta szlo 20, a jak sie jeszcze stawial to szybka zmiana broni na pistol i postrzal w nogi. Wtedy bylem juz spokojny, ze nie siegnie po bron :)

Edytowane przez Rafael Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znów w tej cholernej piwnicy szpitala dostałem kulkę :mur:

A najpierw oczyściłem cały wyższy poziom bez strat własnych ...

Chyba zmienię kolejność i zacznę od piwnic ....

Kolejne misje są jeszcze trudniejsze, tak?

Już nawet kody znalazłem na www.cheatbook.de ale się nie złamałem i ich nie użyłem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Już nawet kody znalazłem na www.cheatbook.de ale się nie złamałem i ich nie użyłem ...

No i bardzo dobrze jak wyczyścisz góre to na dole już ich wielu nie powinno zostać puść swoich przodem i niech czyszczą ja jestem na następnej misji i jest ciężko dużo terrorystów pomieszczeń a jeszcze trzeba wyczyścić teren dookoła będzie troche zabawy

Cytat

Bo panowie trzeba w makówkę ładować...wtedy 1 magazynek wystarcza spokojnie

Jakoś czasu nie mam nigdy żeby tak dokładnie przycelować :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AndyN napisał(a):

Gdzie w tej grze są przechowywane save'y?

Muszę ją przeinstalować, niestety :?

1464428[/snapback]

Nie mam co prawda gry zainstalowanej i nie mam na razie mozliwosci sprawdzenia, ale wydaje mi sie ze jak nie ma odpowiedniego katalogu z save'ami to moga byc one w pliku ze stworzonym profilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafael Santi napisał(a):

Nie mam co prawda gry zainstalowanej i nie mam na razie mozliwosci sprawdzenia, ale wydaje mi sie ze jak nie ma odpowiedniego katalogu z save'ami to moga byc one w pliku ze stworzonym profilem.

1464592[/snapback]

A gdzie jest profil? Qrwa, zainstalowałem nowe stery do SB i gra przestała się uruchamiać. Pier%^* Creative i jego niedorobione sterowniki :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Nie ma , pierwsze gdzie sprawdzałem to właśnie tam

Cytat

A gdzie jest profil? Qrwa, zainstalowałem nowe stery do SB i gra przestała się uruchamiać. Pier%^* Creative i jego niedorobione sterowniki

Może odisntaluj i zainstaluj te co miałeś wcześniej

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poradziłem sobie. Odinstalowałem grę bez wybierania opcji kasowania stworzonych plików z profilami, zrealizowanymi misjami.

Informacje te są w ...SWAT 4\Content\System w plikach z rozszerzeniami *.ini

Zainstalowałem grę, wgrałem te pliki, na razie działa. Pan Koshka czeka ... ;)

Kolejna plansza też jest fajna. Dwa poziomu remotowanego hotelu opanowanego przez terrorystów, z tego górne piętro zaminowane. Masz 9 minut na znalezienie bomb. I oczywiście oczyszczenie piętra z terrorystów ....

Edytowane przez AndyN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AndyN napisał(a):

Poradziłem sobie. Odinstalowałem grę bez wybierania opcji kasowania stworzonych plików z profilami, zrealizowanymi misjami.

Informacje te są w ...SWAT 4\Content\System w plikach z rozszerzeniami *.ini

Zainstalowałem grę, wgrałem te pliki, na razie działa. Pan Koshka czeka ... ;)

Kolejna plansza też jest fajna. Dwa poziomu remotowanego hotelu opanowanego przez terrorystów, z tego górne piętro zaminowane. Masz 9 minut na znalezienie bomb. I oczywiście oczyszczenie piętra z terrorystów ....

1465486[/snapback]

jezuuuuuuuu

ide grać :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i utknąłem na tym pierd#$%^ hotelu. Już rzygam tą planszą. Te qrewskie 9 minut na drugim poziomie hotelu nie daje możliwości użycia światłowodu a tych sqrw#$%% jest 17 .... Mam już dość tej gry :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daruj sobie tam światłowód. Co pomieszczenie granat i czyszczenie - i liczysz na szczęście że Twoim kumplom nic nie zrobią. I nie zostawiaj sobie odminowywania na koniec - czyścisz pokój i jeśli jest bomba to od razu neutralizujesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raven_88 napisał(a):

Daruj sobie tam światłowód. Co pomieszczenie granat i czyszczenie - i liczysz na szczęście że Twoim kumplom nic nie zrobią. I nie zostawiaj sobie odminowywania na koniec - czyścisz pokój i jeśli jest bomba to od razu neutralizujesz...

1467338[/snapback]

I robię tak. Tylko jak na razie tego szczęścia nie mam wystarczającej ilości :? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma nie ma...wqrzająca trochę ta misja była dla mnie, podobnie jak ostatnia. Tyle że w tej jeszcze jest dodatkowe ograniczenie w postaci tych 9 min...

AndyN - skorzystałeś z usług snajperów ?? Zawsze 2,3 gości można stuknąć nimi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AndyN napisał(a):

OOOO!! Jak to zrobić?  :oops:

1467962[/snapback]

Page up przelaczasz widoki snajperow a caps lockiem powiekszasz okienko snajpera i przejmujesz nad nim kontrole lewym strzelasz prawym przyblizasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sztandar napisał(a):

Ja hotel za 3 podejściem zrobiłem sprawił mi dużo mniej kłopotów niż wcześniejsza misja

1468555[/snapback]

Jaką kolejność czyszczenia wybrałeś? Najpierw dół, później góra czy od razu góra? Korzystałeś ze snajperów?

To u mnie odwrotnie. Wcześniejsza plansza nie byłą tak trudna dla mnie jak ta :mur:

Co jest w następnej po hotelu planszy?

!exec napisał(a):

Page up przelaczasz widoki snajperow a caps lockiem powiekszasz okienko snajpera i przejmujesz nad nim kontrole lewym strzelasz prawym przyblizasz.

1468033[/snapback]

I można sterować celowaniem? Co się wtedy dzieje "z czasem" mojego oddziału? Są narażeni na ataki? Edytowane przez AndyN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AndyN napisał(a):

Jaką kolejność czyszczenia wybrałeś? Najpierw dół, później góra czy od razu góra? Korzystałeś ze snajperów?

To u mnie odwrotnie. Wcześniejsza plansza nie byłą tak trudna dla mnie jak ta :mur:

Co jest w następnej po hotelu planszy?

I można sterować celowaniem? Co się wtedy dzieje "z czasem" mojego oddziału? Są narażeni na ataki?

1468561[/snapback]

(rozpocznij misje najlepiej od klatki schodowej-masz mozliwosc wyboru którędy chcesz "wejść" -na początku w "odprawie" w zakładce "wejście"-mam pl wersje)i od razu wyczysc góre, na klatce po zneutralizowaniu pierwszego ładunku idz do drzwi na prawo (swoje prawo) w tej częsci budynku masz wszystkie bomby (nie zmnieniaja one położenia za każdym razem po rozpoczęciu misji)

jest ich na pewno 4 a max 5 (nie pamiętam dobrze).

ze snajperów skorzystaj na początku i oczyść sobie teren z tylu ilu sie da- jeszcze przed szukaniem bomb

-mozna sterowac celowanikiem snajpera ... nacisnij "caps lock" - okno snajpera sie powiększy i celujesz mysza (prawym przyciskiem uruchamiasz zoom snajperki lewym strzelasz), po skonczeniu "caps lock" i "page up" zamykasz oknienko

-najczęściej jak któryś ze snajperów cos zauważył to pojawia sie w lewym dolnym rogu informacja zebys nacisnął "page up" i to sprawdził

-w czasie gdy ty sterujesz snajperem oczywiscie jestes narażony na atak, tak więc wydaj komende podwładnym aby Cie osłaniali (lepiej to niz aby stali przodem do siebie - co często robią :rolleyes: )

-aha i lepiej na ta misje zmien poziom trudności na łatwy abys nie musiał sie cackac z terrorystami dla punktów przez co tracisz duzo czasu- tylko od razu wal w kapuste bez pytania, a skuwanie zakładników zostaw na później jak juz uporasz sie z bombami

- po planszy w hotelu masz juz niestety :? :-| ale ostatnią misje ... :mur:

"Centrum Badawcze ... " - tu jest niezła jazda, terrorysci prawie w ogóle sie nie poddaja(nawet jak sa ranni) i jest duzo zakamarków ... bierz "lusterko", na szczęscie czas w tej misji nie goni :]

Edytowane przez Vectra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vectra dobrze pisze ja zacząłem od góry poszło w miare łatwo , najpierw obczajałem korytarz , a do każdego pokoju komenda otwórz gaz i czyść (straciłem 2 funkcjonariuszy) góra w sumie nie jest taka duża , bomb jest cztery ja wyczyściłem całą górę znalazłem 3 bomby i zostało mi jeszcze 4 minuty do wybuchu także spokojnie ją znalazłem , dół to już pestka lepiej aresztuj kolesi na dole żeby Ci punktów nie zabrakło do zaliczenia misji bo na górze to wyczyściłem wszystkich , chyba tylko jednego aresztowałem

P.S Jaka jest wasza ulubiona broń : ja najbardziej lubie połączenie Paintball + Paralizator sprawdza się bardzo dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sztandar napisał(a):

P.S Jaka jest wasza ulubiona broń : ja najbardziej lubie połączenie Paintball + Paralizator sprawdza się bardzo dobrze

1469218[/snapback]

M4+amunicja penetrująca i bez litości... :lol: gram na poziome łatwym bo przez te zdobywanie punktów dostawałem szajby :mur: :wink:

teraz jak którys sie podda(terrorysta) skuwam go i ładuje w łeb :rolleyes: sadystyczne ... wiem :) ale to przez ten stres :rolleyes:

Edytowane przez Vectra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem w końcu ten hotel. Korzystałem z pomocy snajperów ;)

Jak uzbrojeni są terroryści w planszy DNA? Mają maski gazowe? Bo w hotelu wbrew zapowiedziom nie mieli chyba

Hmmm, krótka ta gra. Jest możliwe aby powstały dodatkowe misje? Np. tworzone przez fanów?

A jak wygląda sprawa grania on-line w multiplayerze? Zabrzmi prehistorycznie, ale jeszcze nie grałem w żadną grę on-line -> od niedawna mam stały net .... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Jak uzbrojeni są terroryści w planszy DNA?

Qde nieźle wczoraj dwa razy mnie jednym strzałem koleś ściągnął

Cytat

A jak wygląda sprawa grania on-line w multiplayerze?

Hmm powiem szczerze , że próbowałem i nie podoba mi się , w tym przypadku wolę singla , jak grałem online to taka rąbanka . jakbyś grał ze znajomymi i jakąś taktyką współpracując to pewnie byłoby ciekawie , ale z przypadkowymi ludźmi to kicha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sztandar napisał(a):

Qde nieźle wczoraj dwa razy mnie jednym strzałem koleś ściągnął

Hmm powiem szczerze , że próbowałem i nie podoba mi się , w tym przypadku wolę singla , jak grałem online to taka rąbanka . jakbyś grał ze znajomymi i jakąś taktyką współpracując to pewnie byłoby ciekawie , ale z przypadkowymi ludźmi to kicha

1469611[/snapback]

Przed wczoraj grałem z kumplem przez Lana w to i powiem ze grało się świetnie!

Choć wole grać w grupach a nie 1vs1;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi