Skocz do zawartości
kucyk

Swat 4

Rekomendowane odpowiedzi

I trochę lipa że są tylko 3 magazynki ..... Czasem to za mało icon_smile3.gif

hahahah toś mnie rozbawił qde to ty chyba walisz do wszystkiego co się rusza , nie no mi sie chyba nie udało zużyć całego magazynku ani razu :) jak już strzelam to dwa trzy strzały i koleś załątwiony najlepiej po nogach lubie walić wtedy koleś zaczyna kuśtykać można podbiedz i go paralizatorem

Szpital już przeszedłem myślałem że będzie trudniej ale straciłem 2 ludzi :angry: no nic brne dalej najwyżej się misje powtórzy później

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) jak już strzelam to dwa trzy strzały i koleś załątwiony najlepiej po nogach lubie walić wtedy koleś zaczyna kuśtykać  można podbiedz i go paralizatorem

(...)

Ja walę w klatę (nie ma litości dla sqrw....)

Zostało mi po paru wizytach na strzelnicy w towarzystwie znajomego ex-antyrerrorysty i takiego jednego cacka firmy heckler&koch ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a walę w klatę (nie ma litości dla sqrw....)

Zostało mi po paru wizytach na strzelnicy w towarzystwie znajomego ex-antyrerrorysty i takiego jednego cacka firmy heckler&koch icon_wink2.gif

No tak ale teraz to już kolesie niektórzy mają kamizelki a ja używam tej ściętej amunicji a nie "penetrującej" i w klate czasem trzeba kolesiowi z 5 pocisków władować żeby poczuł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam sie, ze mi czasem tez amunicji brakowalo. Pierwsze misje przechodzili za mnie moi "zolnierze", ale pozniej zmienilem taktyke i dawalem im duzo wolnego czasu i sam w 80-90% rozpracowywalem terrorystow, a wtedy nie bylo czasu na celowanie w makowke ;) Przejscie ostatnich misji bez wsparcia to niezly hardcore w tej grze tylko nie kazdemu bedzie to odpowiadac. Nawet wyprobowalem w ostatnich misjach bron na kulki z gazem (terrorysci w maskach) hehe i srednio na jednego gangsta szlo 20, a jak sie jeszcze stawial to szybka zmiana broni na pistol i postrzal w nogi. Wtedy bylem juz spokojny, ze nie siegnie po bron :)

Edytowane przez Rafael Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znów w tej cholernej piwnicy szpitala dostałem kulkę :mur:

A najpierw oczyściłem cały wyższy poziom bez strat własnych ...

Chyba zmienię kolejność i zacznę od piwnic ....

Kolejne misje są jeszcze trudniejsze, tak?

Już nawet kody znalazłem na www.cheatbook.de ale się nie złamałem i ich nie użyłem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nawet kody znalazłem na www.cheatbook.de ale się nie złamałem i ich nie użyłem ...

No i bardzo dobrze jak wyczyścisz góre to na dole już ich wielu nie powinno zostać puść swoich przodem i niech czyszczą ja jestem na następnej misji i jest ciężko dużo terrorystów pomieszczeń a jeszcze trzeba wyczyścić teren dookoła będzie troche zabawy

Bo panowie trzeba w makówkę ładować...wtedy 1 magazynek wystarcza spokojnie

Jakoś czasu nie mam nigdy żeby tak dokładnie przycelować :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie w tej grze są przechowywane save'y?

Muszę ją przeinstalować, niestety :?

1464428[/snapback]

Nie mam co prawda gry zainstalowanej i nie mam na razie mozliwosci sprawdzenia, ale wydaje mi sie ze jak nie ma odpowiedniego katalogu z save'ami to moga byc one w pliku ze stworzonym profilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam co prawda gry zainstalowanej i nie mam na razie mozliwosci sprawdzenia, ale wydaje mi sie ze jak nie ma odpowiedniego katalogu z save'ami to moga byc one w pliku ze stworzonym profilem.

1464592[/snapback]

A gdzie jest profil? Qrwa, zainstalowałem nowe stery do SB i gra przestała się uruchamiać. Pier%^* Creative i jego niedorobione sterowniki :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma , pierwsze gdzie sprawdzałem to właśnie tam

A gdzie jest profil? Qrwa, zainstalowałem nowe stery do SB i gra przestała się uruchamiać. Pier%^* Creative i jego niedorobione sterowniki

Może odisntaluj i zainstaluj te co miałeś wcześniej

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poradziłem sobie. Odinstalowałem grę bez wybierania opcji kasowania stworzonych plików z profilami, zrealizowanymi misjami.

Informacje te są w ...SWAT 4\Content\System w plikach z rozszerzeniami *.ini

Zainstalowałem grę, wgrałem te pliki, na razie działa. Pan Koshka czeka ... ;)

Kolejna plansza też jest fajna. Dwa poziomu remotowanego hotelu opanowanego przez terrorystów, z tego górne piętro zaminowane. Masz 9 minut na znalezienie bomb. I oczywiście oczyszczenie piętra z terrorystów ....

Edytowane przez AndyN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poradziłem sobie. Odinstalowałem grę bez wybierania opcji kasowania stworzonych plików z profilami, zrealizowanymi misjami.

Informacje te są w ...SWAT 4\Content\System w plikach z rozszerzeniami *.ini

Zainstalowałem grę, wgrałem te pliki, na razie działa. Pan Koshka czeka ... ;)

Kolejna plansza też jest fajna. Dwa poziomu remotowanego hotelu opanowanego przez terrorystów, z tego górne piętro zaminowane. Masz 9 minut na znalezienie bomb. I oczywiście oczyszczenie piętra z terrorystów ....

1465486[/snapback]

jezuuuuuuuu

ide grać :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i utknąłem na tym pierd#$%^ hotelu. Już rzygam tą planszą. Te qrewskie 9 minut na drugim poziomie hotelu nie daje możliwości użycia światłowodu a tych sqrw#$%% jest 17 .... Mam już dość tej gry :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daruj sobie tam światłowód. Co pomieszczenie granat i czyszczenie - i liczysz na szczęście że Twoim kumplom nic nie zrobią. I nie zostawiaj sobie odminowywania na koniec - czyścisz pokój i jeśli jest bomba to od razu neutralizujesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daruj sobie tam światłowód. Co pomieszczenie granat i czyszczenie - i liczysz na szczęście że Twoim kumplom nic nie zrobią. I nie zostawiaj sobie odminowywania na koniec - czyścisz pokój i jeśli jest bomba to od razu neutralizujesz...

1467338[/snapback]

I robię tak. Tylko jak na razie tego szczęścia nie mam wystarczającej ilości :? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma nie ma...wqrzająca trochę ta misja była dla mnie, podobnie jak ostatnia. Tyle że w tej jeszcze jest dodatkowe ograniczenie w postaci tych 9 min...

AndyN - skorzystałeś z usług snajperów ?? Zawsze 2,3 gości można stuknąć nimi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja hotel za 3 podejściem zrobiłem sprawił mi dużo mniej kłopotów niż wcześniejsza misja

1468555[/snapback]

Jaką kolejność czyszczenia wybrałeś? Najpierw dół, później góra czy od razu góra? Korzystałeś ze snajperów?

To u mnie odwrotnie. Wcześniejsza plansza nie byłą tak trudna dla mnie jak ta :mur:

Co jest w następnej po hotelu planszy?

Page up przelaczasz widoki snajperow a caps lockiem powiekszasz okienko snajpera i przejmujesz nad nim kontrole lewym strzelasz prawym przyblizasz.

1468033[/snapback]

I można sterować celowaniem? Co się wtedy dzieje "z czasem" mojego oddziału? Są narażeni na ataki? Edytowane przez AndyN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką kolejność czyszczenia wybrałeś? Najpierw dół, później góra czy od razu góra? Korzystałeś ze snajperów?

To u mnie odwrotnie. Wcześniejsza plansza nie byłą tak trudna dla mnie jak ta :mur:

Co jest w następnej po hotelu planszy?

I można sterować celowaniem? Co się wtedy dzieje "z czasem" mojego oddziału? Są narażeni na ataki?

1468561[/snapback]

(rozpocznij misje najlepiej od klatki schodowej-masz mozliwosc wyboru którędy chcesz "wejść" -na początku w "odprawie" w zakładce "wejście"-mam pl wersje)i od razu wyczysc góre, na klatce po zneutralizowaniu pierwszego ładunku idz do drzwi na prawo (swoje prawo) w tej częsci budynku masz wszystkie bomby (nie zmnieniaja one położenia za każdym razem po rozpoczęciu misji)

jest ich na pewno 4 a max 5 (nie pamiętam dobrze).

ze snajperów skorzystaj na początku i oczyść sobie teren z tylu ilu sie da- jeszcze przed szukaniem bomb

-mozna sterowac celowanikiem snajpera ... nacisnij "caps lock" - okno snajpera sie powiększy i celujesz mysza (prawym przyciskiem uruchamiasz zoom snajperki lewym strzelasz), po skonczeniu "caps lock" i "page up" zamykasz oknienko

-najczęściej jak któryś ze snajperów cos zauważył to pojawia sie w lewym dolnym rogu informacja zebys nacisnął "page up" i to sprawdził

-w czasie gdy ty sterujesz snajperem oczywiscie jestes narażony na atak, tak więc wydaj komende podwładnym aby Cie osłaniali (lepiej to niz aby stali przodem do siebie - co często robią :rolleyes: )

-aha i lepiej na ta misje zmien poziom trudności na łatwy abys nie musiał sie cackac z terrorystami dla punktów przez co tracisz duzo czasu- tylko od razu wal w kapuste bez pytania, a skuwanie zakładników zostaw na później jak juz uporasz sie z bombami

- po planszy w hotelu masz juz niestety :? :-| ale ostatnią misje ... :mur:

"Centrum Badawcze ... " - tu jest niezła jazda, terrorysci prawie w ogóle sie nie poddaja(nawet jak sa ranni) i jest duzo zakamarków ... bierz "lusterko", na szczęscie czas w tej misji nie goni :]

Edytowane przez Vectra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vectra dobrze pisze ja zacząłem od góry poszło w miare łatwo , najpierw obczajałem korytarz , a do każdego pokoju komenda otwórz gaz i czyść (straciłem 2 funkcjonariuszy) góra w sumie nie jest taka duża , bomb jest cztery ja wyczyściłem całą górę znalazłem 3 bomby i zostało mi jeszcze 4 minuty do wybuchu także spokojnie ją znalazłem , dół to już pestka lepiej aresztuj kolesi na dole żeby Ci punktów nie zabrakło do zaliczenia misji bo na górze to wyczyściłem wszystkich , chyba tylko jednego aresztowałem

P.S Jaka jest wasza ulubiona broń : ja najbardziej lubie połączenie Paintball + Paralizator sprawdza się bardzo dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S Jaka jest wasza ulubiona broń : ja najbardziej lubie połączenie Paintball + Paralizator sprawdza się bardzo dobrze

1469218[/snapback]

M4+amunicja penetrująca i bez litości... :lol: gram na poziome łatwym bo przez te zdobywanie punktów dostawałem szajby :mur: :wink:

teraz jak którys sie podda(terrorysta) skuwam go i ładuje w łeb :rolleyes: sadystyczne ... wiem :) ale to przez ten stres :rolleyes:

Edytowane przez Vectra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem w końcu ten hotel. Korzystałem z pomocy snajperów ;)

Jak uzbrojeni są terroryści w planszy DNA? Mają maski gazowe? Bo w hotelu wbrew zapowiedziom nie mieli chyba

Hmmm, krótka ta gra. Jest możliwe aby powstały dodatkowe misje? Np. tworzone przez fanów?

A jak wygląda sprawa grania on-line w multiplayerze? Zabrzmi prehistorycznie, ale jeszcze nie grałem w żadną grę on-line -> od niedawna mam stały net .... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak uzbrojeni są terroryści w planszy DNA?

Qde nieźle wczoraj dwa razy mnie jednym strzałem koleś ściągnął

A jak wygląda sprawa grania on-line w multiplayerze?

Hmm powiem szczerze , że próbowałem i nie podoba mi się , w tym przypadku wolę singla , jak grałem online to taka rąbanka . jakbyś grał ze znajomymi i jakąś taktyką współpracując to pewnie byłoby ciekawie , ale z przypadkowymi ludźmi to kicha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qde nieźle wczoraj dwa razy mnie jednym strzałem koleś ściągnął

Hmm powiem szczerze , że próbowałem i nie podoba mi się , w tym przypadku wolę singla , jak grałem online to taka rąbanka . jakbyś grał ze znajomymi i jakąś taktyką współpracując to pewnie byłoby ciekawie , ale z przypadkowymi ludźmi to kicha

1469611[/snapback]

Przed wczoraj grałem z kumplem przez Lana w to i powiem ze grało się świetnie!

Choć wole grać w grupach a nie 1vs1;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi