raven_88 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Chyba AI nawala bo czasami się zdaża że otwierają ogień bez wcześniejszego wezwania do poddania (rzadko bo rzadka ale zdaża się)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 I trochę lipa że są tylko 3 magazynki ..... Czasem to za mało icon_smile3.gif hahahah toś mnie rozbawił qde to ty chyba walisz do wszystkiego co się rusza , nie no mi sie chyba nie udało zużyć całego magazynku ani razu :) jak już strzelam to dwa trzy strzały i koleś załątwiony najlepiej po nogach lubie walić wtedy koleś zaczyna kuśtykać można podbiedz i go paralizatorem Szpital już przeszedłem myślałem że będzie trudniej ale straciłem 2 ludzi :angry: no nic brne dalej najwyżej się misje powtórzy później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (...) jak już strzelam to dwa trzy strzały i koleś załątwiony najlepiej po nogach lubie walić wtedy koleś zaczyna kuśtykać można podbiedz i go paralizatorem (...) Ja walę w klatę (nie ma litości dla sqrw....) Zostało mi po paru wizytach na strzelnicy w towarzystwie znajomego ex-antyrerrorysty i takiego jednego cacka firmy heckler&koch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 a walę w klatę (nie ma litości dla sqrw....) Zostało mi po paru wizytach na strzelnicy w towarzystwie znajomego ex-antyrerrorysty i takiego jednego cacka firmy heckler&koch icon_wink2.gif No tak ale teraz to już kolesie niektórzy mają kamizelki a ja używam tej ściętej amunicji a nie "penetrującej" i w klate czasem trzeba kolesiowi z 5 pocisków władować żeby poczuł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Bo panowie trzeba w makówkę ładować...wtedy 1 magazynek wystarcza spokojnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) Przyznam sie, ze mi czasem tez amunicji brakowalo. Pierwsze misje przechodzili za mnie moi "zolnierze", ale pozniej zmienilem taktyke i dawalem im duzo wolnego czasu i sam w 80-90% rozpracowywalem terrorystow, a wtedy nie bylo czasu na celowanie w makowke ;) Przejscie ostatnich misji bez wsparcia to niezly hardcore w tej grze tylko nie kazdemu bedzie to odpowiadac. Nawet wyprobowalem w ostatnich misjach bron na kulki z gazem (terrorysci w maskach) hehe i srednio na jednego gangsta szlo 20, a jak sie jeszcze stawial to szybka zmiana broni na pistol i postrzal w nogi. Wtedy bylem juz spokojny, ze nie siegnie po bron :) Edytowane 24 Maja 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 I znów w tej cholernej piwnicy szpitala dostałem kulkę :mur: A najpierw oczyściłem cały wyższy poziom bez strat własnych ... Chyba zmienię kolejność i zacznę od piwnic .... Kolejne misje są jeszcze trudniejsze, tak? Już nawet kody znalazłem na www.cheatbook.de ale się nie złamałem i ich nie użyłem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Już nawet kody znalazłem na www.cheatbook.de ale się nie złamałem i ich nie użyłem ... No i bardzo dobrze jak wyczyścisz góre to na dole już ich wielu nie powinno zostać puść swoich przodem i niech czyszczą ja jestem na następnej misji i jest ciężko dużo terrorystów pomieszczeń a jeszcze trzeba wyczyścić teren dookoła będzie troche zabawy Bo panowie trzeba w makówkę ładować...wtedy 1 magazynek wystarcza spokojnie Jakoś czasu nie mam nigdy żeby tak dokładnie przycelować :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Gdzie w tej grze są przechowywane save'y? Muszę ją przeinstalować, niestety :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Powiem szczerze że nie mam pojęcia gdzie są Save ale jak maż możliwość to po prostu przenieś gre na inny dysk a później op reinstalacji zainstaluj ponownie i popodmieniaj pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Gdzie w tej grze są przechowywane save'y? Muszę ją przeinstalować, niestety :? 1464428[/snapback] Nie mam co prawda gry zainstalowanej i nie mam na razie mozliwosci sprawdzenia, ale wydaje mi sie ze jak nie ma odpowiedniego katalogu z save'ami to moga byc one w pliku ze stworzonym profilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Nie mam co prawda gry zainstalowanej i nie mam na razie mozliwosci sprawdzenia, ale wydaje mi sie ze jak nie ma odpowiedniego katalogu z save'ami to moga byc one w pliku ze stworzonym profilem. 1464592[/snapback] A gdzie jest profil? Qrwa, zainstalowałem nowe stery do SB i gra przestała się uruchamiać. Pier%^* Creative i jego niedorobione sterowniki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Nie mam co prawda gry zainstalowanej i nie mam na razie mozliwosci sprawdzenia, ale wydaje mi sie ze jak nie ma odpowiedniego katalogu z save'ami to moga byc one w pliku ze stworzonym profilem. Nie ma , pierwsze gdzie sprawdzałem to właśnie tam A gdzie jest profil? Qrwa, zainstalowałem nowe stery do SB i gra przestała się uruchamiać. Pier%^* Creative i jego niedorobione sterowniki Może odisntaluj i zainstaluj te co miałeś wcześniej Edytowane 26 Maja 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Poradziłem sobie. Odinstalowałem grę bez wybierania opcji kasowania stworzonych plików z profilami, zrealizowanymi misjami. Informacje te są w ...SWAT 4\Content\System w plikach z rozszerzeniami *.ini Zainstalowałem grę, wgrałem te pliki, na razie działa. Pan Koshka czeka ... ;) Kolejna plansza też jest fajna. Dwa poziomu remotowanego hotelu opanowanego przez terrorystów, z tego górne piętro zaminowane. Masz 9 minut na znalezienie bomb. I oczywiście oczyszczenie piętra z terrorystów .... Edytowane 26 Maja 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Poradziłem sobie. Odinstalowałem grę bez wybierania opcji kasowania stworzonych plików z profilami, zrealizowanymi misjami. Informacje te są w ...SWAT 4\Content\System w plikach z rozszerzeniami *.ini Zainstalowałem grę, wgrałem te pliki, na razie działa. Pan Koshka czeka ... ;) Kolejna plansza też jest fajna. Dwa poziomu remotowanego hotelu opanowanego przez terrorystów, z tego górne piętro zaminowane. Masz 9 minut na znalezienie bomb. I oczywiście oczyszczenie piętra z terrorystów .... 1465486[/snapback] jezuuuuuuuu ide grać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 No i utknąłem na tym pierd#$%^ hotelu. Już rzygam tą planszą. Te qrewskie 9 minut na drugim poziomie hotelu nie daje możliwości użycia światłowodu a tych sqrw#$%% jest 17 .... Mam już dość tej gry :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Daruj sobie tam światłowód. Co pomieszczenie granat i czyszczenie - i liczysz na szczęście że Twoim kumplom nic nie zrobią. I nie zostawiaj sobie odminowywania na koniec - czyścisz pokój i jeśli jest bomba to od razu neutralizujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Daruj sobie tam światłowód. Co pomieszczenie granat i czyszczenie - i liczysz na szczęście że Twoim kumplom nic nie zrobią. I nie zostawiaj sobie odminowywania na koniec - czyścisz pokój i jeśli jest bomba to od razu neutralizujesz... 1467338[/snapback] I robię tak. Tylko jak na razie tego szczęścia nie mam wystarczającej ilości :? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ja jeszcze nie grałem tej misji ale widze że nie ma "letko" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nie ma nie ma...wqrzająca trochę ta misja była dla mnie, podobnie jak ostatnia. Tyle że w tej jeszcze jest dodatkowe ograniczenie w postaci tych 9 min... AndyN - skorzystałeś z usług snajperów ?? Zawsze 2,3 gości można stuknąć nimi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (....) AndyN - skorzystałeś z usług snajperów ?? Zawsze 2,3 gości można stuknąć nimi... 1467863[/snapback] OOOO!! Jak to zrobić? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 OOOO!! Jak to zrobić? :oops: 1467962[/snapback] Page up przelaczasz widoki snajperow a caps lockiem powiekszasz okienko snajpera i przejmujesz nad nim kontrole lewym strzelasz prawym przyblizasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja hotel za 3 podejściem zrobiłem sprawił mi dużo mniej kłopotów niż wcześniejsza misja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Ja hotel za 3 podejściem zrobiłem sprawił mi dużo mniej kłopotów niż wcześniejsza misja 1468555[/snapback] Jaką kolejność czyszczenia wybrałeś? Najpierw dół, później góra czy od razu góra? Korzystałeś ze snajperów? To u mnie odwrotnie. Wcześniejsza plansza nie byłą tak trudna dla mnie jak ta :mur: Co jest w następnej po hotelu planszy? Page up przelaczasz widoki snajperow a caps lockiem powiekszasz okienko snajpera i przejmujesz nad nim kontrole lewym strzelasz prawym przyblizasz. 1468033[/snapback] I można sterować celowaniem? Co się wtedy dzieje "z czasem" mojego oddziału? Są narażeni na ataki? Edytowane 28 Maja 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vectra Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Jaką kolejność czyszczenia wybrałeś? Najpierw dół, później góra czy od razu góra? Korzystałeś ze snajperów? To u mnie odwrotnie. Wcześniejsza plansza nie byłą tak trudna dla mnie jak ta :mur: Co jest w następnej po hotelu planszy? I można sterować celowaniem? Co się wtedy dzieje "z czasem" mojego oddziału? Są narażeni na ataki? 1468561[/snapback] (rozpocznij misje najlepiej od klatki schodowej-masz mozliwosc wyboru którędy chcesz "wejść" -na początku w "odprawie" w zakładce "wejście"-mam pl wersje)i od razu wyczysc góre, na klatce po zneutralizowaniu pierwszego ładunku idz do drzwi na prawo (swoje prawo) w tej częsci budynku masz wszystkie bomby (nie zmnieniaja one położenia za każdym razem po rozpoczęciu misji) jest ich na pewno 4 a max 5 (nie pamiętam dobrze). ze snajperów skorzystaj na początku i oczyść sobie teren z tylu ilu sie da- jeszcze przed szukaniem bomb -mozna sterowac celowanikiem snajpera ... nacisnij "caps lock" - okno snajpera sie powiększy i celujesz mysza (prawym przyciskiem uruchamiasz zoom snajperki lewym strzelasz), po skonczeniu "caps lock" i "page up" zamykasz oknienko -najczęściej jak któryś ze snajperów cos zauważył to pojawia sie w lewym dolnym rogu informacja zebys nacisnął "page up" i to sprawdził -w czasie gdy ty sterujesz snajperem oczywiscie jestes narażony na atak, tak więc wydaj komende podwładnym aby Cie osłaniali (lepiej to niz aby stali przodem do siebie - co często robią :rolleyes: ) -aha i lepiej na ta misje zmien poziom trudności na łatwy abys nie musiał sie cackac z terrorystami dla punktów przez co tracisz duzo czasu- tylko od razu wal w kapuste bez pytania, a skuwanie zakładników zostaw na później jak juz uporasz sie z bombami - po planszy w hotelu masz juz niestety :? :-| ale ostatnią misje ... :mur: "Centrum Badawcze ... " - tu jest niezła jazda, terrorysci prawie w ogóle sie nie poddaja(nawet jak sa ranni) i jest duzo zakamarków ... bierz "lusterko", na szczęscie czas w tej misji nie goni :] Edytowane 28 Maja 2005 przez Vectra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Vectra dobrze pisze ja zacząłem od góry poszło w miare łatwo , najpierw obczajałem korytarz , a do każdego pokoju komenda otwórz gaz i czyść (straciłem 2 funkcjonariuszy) góra w sumie nie jest taka duża , bomb jest cztery ja wyczyściłem całą górę znalazłem 3 bomby i zostało mi jeszcze 4 minuty do wybuchu także spokojnie ją znalazłem , dół to już pestka lepiej aresztuj kolesi na dole żeby Ci punktów nie zabrakło do zaliczenia misji bo na górze to wyczyściłem wszystkich , chyba tylko jednego aresztowałem P.S Jaka jest wasza ulubiona broń : ja najbardziej lubie połączenie Paintball + Paralizator sprawdza się bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vectra Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) P.S Jaka jest wasza ulubiona broń : ja najbardziej lubie połączenie Paintball + Paralizator sprawdza się bardzo dobrze 1469218[/snapback] M4+amunicja penetrująca i bez litości... :lol: gram na poziome łatwym bo przez te zdobywanie punktów dostawałem szajby :mur: :wink: teraz jak którys sie podda(terrorysta) skuwam go i ładuje w łeb :rolleyes: sadystyczne ... wiem :) ale to przez ten stres :rolleyes: Edytowane 28 Maja 2005 przez Vectra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Przeszedłem w końcu ten hotel. Korzystałem z pomocy snajperów ;) Jak uzbrojeni są terroryści w planszy DNA? Mają maski gazowe? Bo w hotelu wbrew zapowiedziom nie mieli chyba Hmmm, krótka ta gra. Jest możliwe aby powstały dodatkowe misje? Np. tworzone przez fanów? A jak wygląda sprawa grania on-line w multiplayerze? Zabrzmi prehistorycznie, ale jeszcze nie grałem w żadną grę on-line -> od niedawna mam stały net .... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jak uzbrojeni są terroryści w planszy DNA? Qde nieźle wczoraj dwa razy mnie jednym strzałem koleś ściągnął A jak wygląda sprawa grania on-line w multiplayerze? Hmm powiem szczerze , że próbowałem i nie podoba mi się , w tym przypadku wolę singla , jak grałem online to taka rąbanka . jakbyś grał ze znajomymi i jakąś taktyką współpracując to pewnie byłoby ciekawie , ale z przypadkowymi ludźmi to kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Qde nieźle wczoraj dwa razy mnie jednym strzałem koleś ściągnął Hmm powiem szczerze , że próbowałem i nie podoba mi się , w tym przypadku wolę singla , jak grałem online to taka rąbanka . jakbyś grał ze znajomymi i jakąś taktyką współpracując to pewnie byłoby ciekawie , ale z przypadkowymi ludźmi to kicha 1469611[/snapback] Przed wczoraj grałem z kumplem przez Lana w to i powiem ze grało się świetnie! Choć wole grać w grupach a nie 1vs1;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...