marcin.mb Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 przez neta można grac bez problemu, serwery są zazwyczaj na 16 osób i jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tyle ze gra po necie to zwykla rzeznia, bo za zabicie jest 1 punkt i za aresztowanie tez 1 punkt, to nikt sie nie bawi w aresztowania :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Fajnie byłoby zagrać w kilka osób w trybie cooperative .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bless Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 za zabicie 1 pkt, a za aresztowanie 5 pkt. Gra sie naprawde miodnie, ale to jest tylko moje skromne zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jakie wersji sterów (ATI) używacie? Znowu mam problem z uruchamianiem gry. Po kliknięciu na ikonę skrótu gra zaczyna się uruchamiać ale ekran robi się czarny (ale jest sygnał video), po pewnym czasie pojawia się biały kursor, który gdy porusza się go po ekranie zmienia się w białą łapkę, ale klikanie tą łapką nic nie daje. Ponowna instalacja gry nic już, niestety, nie pomaga A została mi jedna plansza Może to stery do grafiki właśnie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Może spróbuj na omegach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) Dziwna jest ta gra. Nagle zaczęła się uruchamiać .... Ciągle walczę z ostatnią planszą ... Szkoda, że nie można sejwować w trakcie planszy :/ EDIT Przeszedłem ostatnią planszę :ploom: Straty miałem niezłe. Tylko jeden antyterrorysta ostał się w pełni sprawny :D Miałem problem żeby znaleźć tę cholerną teczkę ... Trzeba poszukać innej gry do łupania. Co polecacie? Splinter Cell? Close Combat FtF? Edytowane 8 Czerwca 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Miałem problem żeby znaleźć tę cholerną teczkę ... Teczka zawsze jest tam gdzie taki Gruby koleś w polo :D No ja już chwilke temu przeszedłem tą misje , ale męczyłem ją chyba z tydzień , no ale w końcu się udalo , co ciekawe przeszedłem ją z wynikiem 87 :D bo używałem paintballa + paralizator i tylko jeden terror został zastrzelony przez kompanów ogólnie to pewien niedosyt tak jeszcze z 2-3 misje i byłbym w pełni usatysfakcjonowany grą. Ja czekam na GTA SA aż wyjdzie w Polsce to wydanie za 100 zł bo po co mi wersja kolekcjonerska :/ jak i tak pewnie jak przejde to gre opyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 hmm mam problem juz w drugiej misji uratowalem ta melinde, wczesniej ta zakneblowana babke i obezwladnilem tego kolesia, jednak musze jeszcze ta babcie "zakuc" a ona ie nie daje ... chyba, ze jeszcze jest gdzies jakis ukryty cywil ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 hmm mam problem juz w drugiej misji uratowalem ta melinde, wczesniej ta zakneblowana babke i obezwladnilem tego kolesia, jednak musze jeszcze ta babcie "zakuc" a ona ie nie daje ... chyba, ze jeszcze jest gdzies jakis ukryty cywil ... 1489756[/snapback] Gazem z miotacza ręcznego po twarzy i da się skuć. Albo paralizatorem. Albo czymś innym .... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 a to ja mam cos takiego ? :D:D:D poki co to jak nie mialem juz pomyslu to jej w noge strzelile, i nie dalo to nic ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 a to ja mam cos takiego ? :D:D:D poki co to jak nie mialem juz pomyslu to jej w noge strzelile, i nie dalo to nic ;D 1489791[/snapback] Przed rozpoczęciem misji wybierasz ekwipunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 dzieki teraz wszystko gra ;D faktycznie gazem ja potraktowalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Wlasnie - mi tu brakuje zwyklej paly do ogluszania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ostatnio przesiadlem sie ze starej baracudy ktora sypala bledami na nowego spit pointa (samsung) . .. ze starego dysku skopiowalem calkowicie swata 4 by moc sobie w niego pograc.. na starym dysku co chwile wywalalo mnie z gry - i to z kazdej - na nowym nie ma juz tych problemow - z tym ze swat skopiowal sie chyba razem z bledami ze starego dysku.. i tu moje pytanko.. gdzie sa przechowywane save'y do swata ?? bo chcialem go po prostu przeinstalowac. Czy to ze wywala mnie z tej gierki to moze byc jej blad ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) odinstaluj SWATA ale tak żeby pozostawić save (odinstalator sie pyta czy zostawić) i wtedy ci zostana pliki save które wystarczy podmienic i działa bo robiłem tak Edytowane 15 Czerwca 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 mam drugie miejsce w tym konkursie cdprojektu o swat4 (http://gry.wp.pl/core.html?x=patronat,125,page,konkurs) Twoja nagroda to: Bluza US BDU, Spodnie bojowe US M65, Kabura Udowa do P8 czarna, Turniej paintballowy a właśnie miałem zamiar kupić te m65, dobrze że sie wstrzymałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Gratki , kopsnął byś bluze hehe. Kurcze jedynym mankamentem tej gry jest to , że pierwsze misje są tak łatwe że jak już się rozpędzisz to się gra kończy , a gra online jakoś mnie nie wciągneła , czekam że może jakiś dodatek wyjdzie. Edytowane 17 Czerwca 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) od czasu jak zaczalem w to grac po sieci to single dla mnie nie istnieje. b2 i tswat4 to 2 najlepsze gry sieciowe jakie gralem. troche sie rozni rozgrywka wiec mozna grac spoko w oba tytuly. widac ze malo osob ma oryginaly bo nie ma wiele topikow o gry sieciowej :) Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Szumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 czy ktos wie, czy mozna podlozyc swoje zdjecie jako tekstura twwarzy gracza. super sprawa w multi player. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hacker+ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 chciałbym sobie zagrać w tą gierke na sieci lan, niestety jest nas tylko dwóch i przydały by się boty bo samemu nie ma sensu się nawalać. podajcie mi jakąś komende konsoli na dodanie botów, bo standardowe addbot nie działają :< błagam pomóżcie już zmęczyły mnie te poszukiwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) gram juz długi czas w Swata 4 w sieci i bardzo mi sie podoba, nie mam orginała i martwi mnie że wiele serverów stawiaja teraz na nowym ver 1.1 tylko nie wiem czy jak sobie tego patha 1.1 wgram to bedzie mi chodziła gierka bo crack był do ver 1.0?? a nie mogę znaleść do 1.1, czy może ktoś może mi pomóc?? :wink: Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Piotr_the Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parthenon Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 witam zapraszam na http://www.liga-swat4.prv.pl/ do wygrania cenne nagrody zapraszam wszystkich fanów swat4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Patch 1.1: http://www.sierra.com/file_list.do?gamePlatformId=1735 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqbi2005 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jestem w 12 misji w Swacie 4 , czyli w przedostatniej. Dokladnie w tym hotelu w ktorym musze rozbroic bomby. Przechodze wszystko i ostateczny winik to ok. 34/100. W tabeli pojawia sie taki komunikat "unauthorized use of deadly force" i odejmuje mi 30 albo 40 pkt. Z wlasnego tlumaczenia wiem jest to nieupowaznuione uzycie smiercionosnej broni:/ ale jak wykluczyc to. bo gdyby nie to to bym przeszedł bez problemy gre. Prosze o jakies rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam.Czy ktos pogrywa nieraz na serwie CLANPRO?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potey Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Panowie mam taki problem ;) Otóż od pewnego czasu męczą mnie criticale ;p Ale to nie wszystko! Se myśle pogram w inną gierke a tu po pewnym czasie bluescreen :o A po wysłaniu błędu pisze takie coś "Error Caused By A Device Driver" i kompletnie nie wiem o jakie sterowniki chodzi! Czyżby to już mój GF4MX440 (chłodzenie radiator) się już "wyczerpał"? Bo nie widze innego powodu ;) Moja konfiguracja kompa to: Athylon Bartek 2500+@3200+, 2x256ddr400, GF4mx440, Modecom Platinum(obudowa i zasiłka bodajrze 360W) i na koniec Epox 8RDA3I ... W czym kurde problem! PS. Dodam jeszcze że dzieję sie tak wtedy kiedy komp działa na 100%, temp. proca dochodzi do 54 stopni. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Chyba problem ze strownikami , może pogrzeb za jakimis nowszymi , ale biorąc poduwage Twoją kartę będzie ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Co daje ten patch 1.1? A co do gierki to zarabista jest. Grafa jak zloto i grywanosc w chmurach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Nie mam pojęcia gre skończyłem już dawno temu a że MP mnie nie jara sprzedałem, ale powinno pisać na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...