Skocz do zawartości
kondzik90

Jaki Zasilacz

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki polecacie zasilacz do 200 zł niedawno miałem chiefteca 360-302 ale 2 razy poszedł na gwarancję i oddają mi kasę więc chcę sobie kupić coś innego jaką markę lub konkretny model mi polecacie. Zależy mi żeby dobrze trzymał napięcia i nadawał się do podkręcania komputera. Moc ok 350W

Edytowane przez kondzik90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna miałem se qpowac Chiefteca ale jesli one sa takie awaryjne to nie wiem czy to ma sens. <_< Na zasilacz mam dokładnie 266zł...

Miałem qpowac tego lub tego. Czy warto qpowac tego droższego?

Edytowane przez Atak#komarA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna miałem se qpowac Chiefteca ale jesli one sa takie awaryjne to nie wiem czy to ma sens.  <_<

Wszedzie sie trafiaja jakies kiepskie sztuki. Nawet Tagana czy Anteca mozesz dostac wadliwego, wiec proponuje sie nie sugerowac pojedyncza opinia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie ma dobrych zasilaczy w cenie 200 zeta B) .

Najlepiej łykaj Anteca:

1292710[/snapback]

ta mozna miec bylo modka 350bdp to to samo co antec sl wiec sie tak nie podniecaj firma ktora zdziera pieniadze za produkt z cena nie adekwatna do jakosci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszedzie sie trafiaja jakies kiepskie sztuki. Nawet Tagana czy Anteca mozesz dostac wadliwego, wiec proponuje sie nie sugerowac pojedyncza opinia...

1293214[/snapback]

nie powiem że jedną sztuką bo jak oddawałaem to koleś powiedział że to 6 w tygodniu a w miesiącu z 20 chieftec więc to raczej nie jedyna sztuka

może zadam inne pytanie jakie marki zasilaczy są godne polecenia a jakich unikać na kilometr

Edytowane przez kondzik90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle ze ten Topower ma idealne parametry w stosunku do ceny i sam chyba go zakupie, zastanawiam sie tylko gdzie jeszcze mozna by dostac ciut taniej :D

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15407#

co o nim myslicie silne linie 5V i 12V :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi