kondzik90 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Jaki polecacie zasilacz do 200 zł niedawno miałem chiefteca 360-302 ale 2 razy poszedł na gwarancję i oddają mi kasę więc chcę sobie kupić coś innego jaką markę lub konkretny model mi polecacie. Zależy mi żeby dobrze trzymał napięcia i nadawał się do podkręcania komputera. Moc ok 350W Edytowane 23 Lutego 2005 przez kondzik90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Niestety nie ma dobrych zasilaczy w cenie 200 zeta B) . Najlepiej łykaj Anteca: Antec True 330 Spec Antec SL350 Spec Edytowane 23 Lutego 2005 przez JAVX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jak sie dobrze zakrecisz to znajdziesz AeroCool'a 350W na bebechach ToPower'a za 2setki (jak jestes zainteresowany to wiecej info na PW) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 nie no tyle kasy to ja nie mam a coś tańszego tak do 250zł bo wiecej kasy to raczej nie wygospodaruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Nie wiem jak ten sie sprawje ale kosztuje ok. 230zl :rolleyes: Edytowane 23 Lutego 2005 przez mixtol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Kurna miałem se qpowac Chiefteca ale jesli one sa takie awaryjne to nie wiem czy to ma sens. <_< Na zasilacz mam dokładnie 266zł... Miałem qpowac tego lub tego. Czy warto qpowac tego droższego? Edytowane 23 Lutego 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Kurna miałem se qpowac Chiefteca ale jesli one sa takie awaryjne to nie wiem czy to ma sens. <_<Wszedzie sie trafiaja jakies kiepskie sztuki. Nawet Tagana czy Anteca mozesz dostac wadliwego, wiec proponuje sie nie sugerowac pojedyncza opinia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Niestety nie ma dobrych zasilaczy w cenie 200 zeta B) . Najlepiej łykaj Anteca: 1292710[/snapback] ta mozna miec bylo modka 350bdp to to samo co antec sl wiec sie tak nie podniecaj firma ktora zdziera pieniadze za produkt z cena nie adekwatna do jakosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Wszedzie sie trafiaja jakies kiepskie sztuki. Nawet Tagana czy Anteca mozesz dostac wadliwego, wiec proponuje sie nie sugerowac pojedyncza opinia... 1293214[/snapback] nie powiem że jedną sztuką bo jak oddawałaem to koleś powiedział że to 6 w tygodniu a w miesiącu z 20 chieftec więc to raczej nie jedyna sztuka może zadam inne pytanie jakie marki zasilaczy są godne polecenia a jakich unikać na kilometr Edytowane 23 Lutego 2005 przez kondzik90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 >raczej nie jedyna sztuka Być może w tym sklepie jakąś wadliwą serię mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Chieftec GPS-350BB-101L 350W jest lepszy od 360-302-DF (takiego nie wybuchjącego ;) ) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Już się zdecydowałem że dopłacę trochę i wezmę tagana lub top powera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ja mysle ze ten Topower ma idealne parametry w stosunku do ceny i sam chyba go zakupie, zastanawiam sie tylko gdzie jeszcze mozna by dostac ciut taniej :D http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15407# co o nim myslicie silne linie 5V i 12V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 ja wezmę pewnie model do 400W a kupie go pewnie w wawie na giełdzie bo tam ceny są niższe niż w niektórych sklepach i zobaczę co mi bardziej przypasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...