ashgan Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Czy przy moim cfg jest sens wymienic.Nie gram za duzo a jak juz to HL2 i CS:S.Ostatnio duzo wlozylem a blaszaka i teraz nadarzyla sie okazja.Ale czy zmieniac? Edytowane 23 Lutego 2005 przez ashgan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 jasne ze sie oplaca - ze 100zl zaoszczedzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) akurat hl2 i cs:s jest optymalizowany pod karty ATI ja bym nie wymieniał w końcu nie kasa sie liczy a wydajność gry w którą grasz tak mi jeszcze przyszło ... a ten 6800 to pełny czy LE bo jak pełny to jednak wymiana ;) Edytowane 23 Lutego 2005 przez Ouara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Czy przy moim cfg jest sens wymienic.Nie gram za duzo a jak juz to HL2 i CS:S.Ostatnio duzo wlozylem a blaszaka i teraz nadarzyla sie okazja.Ale czy zmieniac? 1292838[/snapback] A jak Ty niechcesz wymienić to ja jestem chętna :D , szukam włąśnie 6800 , mam radzia 9800 herculeska na gwarancji 2 letniej, jak coś to gg 884321 p.s ALE ZE MNIE MARZYCIELKA :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jest to Leadtek A400 pelny 6800 i moduje sie na 16 potokow :D .Wiec moze jednak warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 WARTO ! :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 A jak Ty niechcesz wymienić to ja jestem chętna :D , szukam włąśnie 6800 , mam radzia 9800 herculeska na gwarancji 2 letniej, jak coś to gg 884321 p.s ALE ZE MNIE MARZYCIELKA :P 1293070[/snapback] wiesz co kasia :) po raz pierwszy spotkałem kobietę "zboczoną" na punkcie komputerów :) w gierki też grasz nałogowo? mam nadzieję, ze Cię nie obraziłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 lol jak sie moduje jeszcze to gosciu nie pytaj tylko zamieniaj ta karte zanim koles sie rozmysli :] podkrecisz sobie jeszcze + 16potokow i bedziesz mial fajnie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Bierz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 jak najbardziej tak, modowalny 6800 za 220zl, i ty sie pytacz czy wymieniac :D :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Zanstanówmy się... najtańszy GF 6800 z 16 potokami 1600 PLN. Radeon 9800 to 900 PLN. Dopłata to 220 PLN. Różnica to 480 PLN. Jak bym miał na koncie parę milionów PLN to bym miał w nosie taką zamianę. Jak by mnie nie obchodziło czy mój komp jest wydajny to też bym się nie zamieniał. Więc rób co chcesz. Ps. tak mi się coś wydaje, że tu może coś nie grać - po co ktoś miałby zamieniać GF 6800 i to modowalny do 16 potoków na 9800 ?? Może coś jest nie tak z tym GF ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 zdarzają się ludzi inni, przykład moj kumpel kupił Saphire 9800pro za bagatelną sume 400 zł, do dzis sie gryze ze zlosci ze to nie ja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 zmieniaj i sie nawet nei zastanawiaj, ale weaz grafe na warsztat i zobacz jak sie kreci mzoe jakas przewalka, moze sie grzeje albo cos apropo fajnych cen to niedawno moj znajomy opchnol najmocniejsza waresja gf2 ti za 25 zl bo myslal ze tyle teraz kosztuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 apropo fajnych cen to niedawno moj znajomy opchnol najmocniejsza waresja gf2 ti za 25 zl bo myslal ze tyle teraz kosztuje :wink: 1300194[/snapback] Szczerze powiedziawszy niewiele sie pomylil :D . Wracajac do sprawy -> ja bym wymienial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 ja się zamienię chętnie :D imo trochę za okazyjnie, w ciemno bym nie ryzykował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Jeśli chcesz najtańszego GF 6800 to poszukaj tuskąpiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 wiesz co kasia :) po raz pierwszy spotkałem kobietę "zboczoną" na punkcie komputerów :) w gierki też grasz nałogowo? mam nadzieję, ze Cię nie obraziłem :) 1293203[/snapback] to malo widziales :-D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) ja mam podobne pytanie czy warto mi wymieniać 6600 na 6800 dopłacić musze 400zł, 350zł? Edytowane 1 Marca 2005 przez milan655 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 jak bym miał kase to bym pewnie brał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 hehe :P Mr_Gizmo też się zdziwiłem jak zobaczyłem wpis kasi a tu patrz... już są dwie ;) powodzenia przy wymianie kart :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 to malo widziales :-D. 1301724[/snapback] ostatnio widziałem jak na imprezce laska tłukła gościa jak Lennox Lewis Andrzeja Gołote - też początkowo byłem zdziwiony :) hehe :P Mr_Gizmo też się zdziwiłem jak zobaczyłem wpis kasi a tu patrz... już są dwie ;) powodzenia przy wymianie kart :) 1307176[/snapback] ta druga to pewnie nie "kasia" a jakiś Kaziu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...