Piotr56 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jak na plycie KT4 Ultra jest orginalnie ustawiona zworka JBAT od CMOSA? U mnie jest w takiej pozycji - 2,3 [ ]1 [|]2 [|]3 W instrukcji jest napisane ze powinna byc w pozycji 1,2 [|]1 [|]2 [ ]3 Prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jak na plycie KT4 Ultra jest orginalnie ustawiona zworka JBAT od CMOSA? U mnie jest w takiej pozycji - 2,3 [ ]1 [|]2 [|]3 W instrukcji jest napisane ze powinna byc w pozycji 1,2 [|]1 [|]2 [ ]3 Prosze o pomoc powinna byc w pozycji 1,2 bo 2,3 to jest "czyszczenie biosu", bynajmniej tak u mnie ejst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr56 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A gdzie masz 1 pin. Gwiazdki to wtyczka od coolera NB. Czy tak masz ponumerowane piny od JBAT? ***[]1 ***[]2 ***[]3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A gdzie masz 1 pin. Gwiazdki to wtyczka od coolera NB. Czy tak masz ponumerowane piny od JBAT? ***[]1 ***[]2 ***[]3 hmm nie wiem o co ci za bardzo chodzi, u mie jest tak patrzac na rysynkek mobo w manualu [ ]3 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr56 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A u mnie w manualu jest wlasnie tak []1 []2 []3 Ale ja mialem juz 4 rozne plyty firmy MSI i we wszystkich bylo wlasnie odwrotnie, i boje sie ze puszcze nowa plyte z DYMKIEM..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A u mnie w manualu jest wlasnie tak []1 []2 []3 Ale ja mialem juz 4 rozne plyty firmy MSI i we wszystkich bylo wlasnie odwrotnie, i boje sie ze puszcze nowa plyte z DYMKIEM..... spoczko jak ustawicz zworke na "clear" i uruchomisz kompa to sie nic nie stanie bo ci nie wystartuje (przynajniej tak u mnie jest i w wiekszosci chyba mobo) wtedy bedziesz wiedzial ze trzeba ja przestawic inaczej i to wlasnie bedfzie "normalna" pozycja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...