munio Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mam problem z kartą. Podajcie pełny link do sterowników karty Intel 82915G/GV/910GL Express Chipset Family. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to nie karta. to zintegrowany z mobo uklad graficzny. jaki masz problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 tu jest cały temat o tym układzie intel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Kup najtansza grafike a nie bedziesz miec problemow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 to nie karta. to zintegrowany z mobo uklad graficzny. jaki masz problem? 1292960[/snapback] Skąd wiedziałeś? Bo ja wiem że to szajs, bo gra Blow Out to mi nie chodzi, a redakcja CD-A mi napisała, że ta gra mi nie pójdzie na tej grafie. Jaki problem? Nie wiem skąd sterowniki bo na stronie Intela widziałem sterowniki do karty co miała pół nazwu mojej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Kup najtansza grafike a nie bedziesz miec problemow :) 1294157[/snapback] Najtańsza? Jak już mam coś kupić to już coś lepszego a nie, najtańszą kartę i troche mi podziała a potem siądzie. Może mi nVidie rive poradzisz? Mam taką na drugim kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Skąd wiedziałeś? 1296999[/snapback] Intel nie produkuje kart graficznych innych niz zintegrowane, ktore swoja droga sa szaisem. Ostatnio kupujac sprzet do pracy, 2 identyczne configi z ta roznica ze w jednym byl wlozony gf4mx, a w drugi jakis szais zintegrowany. O dziwo na kompie z intelowska grafika zacinala sie flashowa gierka defend the castel :blink: , dodam ze caly soft byl wgrany, oba systemy zainstalowane doslownie 10 minut wczesniej z paczki, wiec roznice w sofcie nie wchodza w gre, no jedyna roznica w sofcie to sterowniki do grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Najtańsza? Jak już mam coś kupić to już coś lepszego a nie, najtańszą kartę i troche mi podziała a potem siądzie. Może mi nVidie rive poradzisz? Mam taką na drugim kompie. 1297008[/snapback] Skoro od poczatku masz karte Intela, to sobie pomyslalem, ze nie potrzebujesz zadnego akceleratora stad moje "najtansza". W zyciu bym nie pomyslal, ze ktos kupuje sobie komputer ze zintegrowana karta graficzna i chce grac w gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Skoro od poczatku masz karte Intela, to sobie pomyslalem, ze nie potrzebujesz zadnego akceleratora stad moje "najtansza". W zyciu bym nie pomyslal, ze ktos kupuje sobie komputer ze zintegrowana karta graficzna i chce grac w gry... 1300580[/snapback] ja to wątpie żeby ta karta intel miała akcelerator. przeczytajcie jeszcze raz pierwszy post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ja to wątpie żeby ta karta intel miała akcelerator. przeczytajcie jeszcze raz pierwszy post 1302283[/snapback] To Ty przeczytaj moja wypowiedz, cytuje "Skoro od poczatku masz karte Intela, to sobie pomyslalem, ze nie potrzebujesz żadnego akceleratora, stąd moja najtańsza [...]". W takim razie smiem twierdzic, ze skoro rzeczywiscie ta karta Cie satysfakcjonuje, to Riva bedzie dobrym i tanim zamiennikiem, bez problemow driverowych, o ile masz port AGP o PCI-E nie wpominam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...