ModdingKing Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mam prośbę - ja możesz zmiejsz trochę szerokość zdjęć (400 wystarczy) bo rozwalają stronkę jak widzisz. ty to masz problemy koleś ... :lol: ja na monitorku mam 1152x864 więc tego nie odczuwam ale jak moderator prosi to trzeba by się dostosować :) myślałem że 640x480 zdjęcia to są małe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A tak to to wygląda teraz jeszcze nie oczyszczone do końca i nie podświetlone ale już bliżej jak dalej :) mile widziane komentarze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ladbe, mi sie podoba.....ale masz burdel na biurku, papierosy sa zle i zle wplywaja na karme;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ladbe, mi sie podoba.....ale masz burdel na biurku, papierosy sa zle i zle wplywaja na karme;))) Papierosy no cóż trudno się mówi i trzeba by się odzwyczaić a burdelik mam i tak mały bo żona troszkę postprzątała :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ladbe, mi sie podoba.....ale masz burdel na biurku, papierosy sa zle i zle wplywaja na karme;)))Co sie czepiasz :P ,szkoda ,że nie widziałeś mojego biurka :D . Thorn:Gratuluje świtetnego projektu. Blok wygląda elegancko i jest dość łatwy do zrealizowania (jak sie ma dostęp do maszyn lub flacha i w zakladzie zrobią bez porblemu :D ).Przydałaby mu sie wieksza powierzchnia oddawania ciepla ale prostota konstrukcji rekompensuje to :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A tak to to wygląda teraz jeszcze nie oczyszczone do końca i nie podświetlone ale już bliżej jak dalej :) mile widziane komentarze Super to wyglada, Na jaki kolor masz zamiar go podswietlic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Teraz, to blok wygląda świetnie! Ile cię jego zrobienie kosztowało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Teraz, to blok wygląda świetnie! Ile cię jego zrobienie kosztowało?całość wyniosła mnie 40 zł bo miedź miałem od dziadka :) a zapinki takie będą ale we wtorek bo musze je zeszlifować i zrobić gwint a teraz są troszkę inne :) podświetlam jak wszytko na czerwono :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ladbe, mi sie podoba.....ale masz burdel na biurku, papierosy sa zle i zle wplywaja na karme;)))Co sie czepiasz :P ,szkoda ,że nie widziałeś mojego biurka :D . . oooo a żebyście mój budrel widzieli... teoretycznie tam nic nie można znaleźć, ale jakoś sobie radze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...