Guz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Czy ktos moglby mnie poratowac jakąś wskazowka co zrobic/czego uzyc w delphi zeby mozna bylo wysylac/sczytywac dane z portow usb?? Z gory wielkie dzieki. Guz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Zależy co tam jest pod to USB podpiete ;) Bo niektore urzadzenia po podlaczeniu tworzą zwykły port COM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guz Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Narazie nic nie jest podpiete. Dopiero ma byc i to urzadzenie zostanie stworzone. Trzeba teraz jakos zapewnic komunikacje pomiedzy teoretycznym urzadzeniem a delphi. Sam nie wiem jakie to bedzie urzadzenie ale wystarczyla by mi informacja jak przeslac np jakikolwiek bit na port USB i mysle ze z reszta sobie poradze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No kurse nikt nie wie :(:(. Bede zmuszony wykonac zakup odpowiednich ksiazek i poswiecic na to szmat czasu bo pewno to nie latwo znalezc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...