McBoss Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 a moze tego 3 Ti stąd: http://sklep.benchmark.pl/pelny_5011.html (36 m-cy gwarancji) i tak jak @bazyl napisal w innym topicu: no to nic tylko kupic i jak im sie skancza sfajczyc go beda musieli cos lepszego przyslac w zamian czy moze jednak ponad 270 zł to przepłacenie będzie jak na te karte? i lepiej wydac na 4 Ti? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 3ti nawet nie podskakuje do tego radeona. 4ti - może powalczyć, ale jak włączysz na przykład antialyasing, to radeon będzie wydajniejszy. No i oczywiście jego możliwości O/C są lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) no ale na Radeonie w stare gierki nie pogram (no chyba ze colonization sie wlacza, bez zadnych paskow itp)(?) Edytowane 26 Lutego 2005 przez McBoss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) To dzis sie składa kompy do starych gierek?? jesli tak to polecam skupy złomu, moze cos oddadzą. Co do radka to ja ze swojego His'a jestem zadowolony. Edytowane 26 Lutego 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 @pluskwa: looknij kilka postow wyzej: a co innego polecicie do 250 zł, aby sie nie gryzlo ze starymi grami, i daloby rade w te najnowsze grac...? co do twojego radka, to Kolonizacja działa? :D (no gra ponadczasowa... w nia zawsze mozna grac... bynajmniej nie chodzi mi o to ze sie uczepilem radkow ze starych gier nie wyswietlaja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 krotko i na temat : Radek 9550 Gigabyte , i nie wymyslac głupot ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...