C!@zzz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Miałem power color radeon 9800Platinium Edition 128/128 (swoją droga nie polecam) no i wymieniłem go w sklepie na pixelview Geforce 6600GT 128/128 no i własnie zapomniałęm wykasować sterowników radka a już go nie bede miał. No więc co zrobić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 odinstalowac - powinno byc w panelu sterowania>dodaj usun programy lub program DriverCleaner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) dobra ale czy nic się za przeproszeniem nie spier**** ?? przecież to karty dwóch różnych firm ustawień a ja niechce na wstępie spalić jej aha na tego radka mam omegi podkreślam: wyciognełem radeona z kompa, odałem do sklepu i wymieniłem na gf 6600 GT no a stery zostały na kompie od r9800 Edytowane 23 Lutego 2005 przez C!@zzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 na luziku, ludzie robią to bez przerwy, nie ma żadnego niebezpieczeństwa wstaje sobie system i wykrywa że masz nową kartę podaje Ci że nie może uruchomic Ati Control cośtam ;) wchodzisz sobie w panel sterowania i usuwasz wysztko co ma w nazwie ATi lub DriverCleaner restart instalka sterów od nowej karty i testy i podkręcanie i testy i OC i testy i OC i testy i OC i testy i OC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 dla swietego spokoju podczas pojawienia sie komunikatu o sprzecie dyskach etc wciskasz F8 i wybierasz tryb pracy VGA = standardowe stery windowsa ... wywalasz wszystko co miales wywalic i od nowa wchodzisz normalnie juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...