marek.t Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 otóż ostatnio robiłem format, jak zwykle zainstalowałem ALL Playera wersję 2.1 i chciałem pobrac wszystie kodeki poprzez LiveUpdate i co się okazało, dochodzi do 40% i się zatrzymuje, ładowaNIE 1% TRWA OKOŁO 3 MINUT! , instalowałem go na różnych partycjach, usunałem sp2 ale i tak ciale jest to samo, pomocy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Cos sie dzieje z ich serwerem, ja tez tak mialem. Program sie wywalal, zawieszal albo jeszcze inny blad wyskakiwal ale po kilku probach malymi kroczkami dociagnal potrzebne kodeki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kampo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 czesc ja mam takie troche glupie pytanie bo nie wiem gdzie sie wlancza te opcje LIVe UPDATE bo tez chce nowe kodeki ale nie wiem z kad je sciagnac mam ALL PLAYERA 2.0 albo2.X pomozcie mi bo ja nie umiem tego znalez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 czesc ja mam takie troche glupie pytanie bo nie wiem gdzie sie wlancza te opcje LIVe UPDATE bo tez chce nowe kodeki ale nie wiem z kad je sciagnac mam ALL PLAYERA 2.0 albo2.X pomozcie mi bo ja nie umiem tego znalezc Włącz ALL Playera => Parametry Programu => Górna zakładka pt. "LiveUpdate" =>klikasz "Sprawdź" => wybierasz co chcesz do pobrania lub usunięcia.....cała filozofia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...