FumFel_20 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Siema. Mam pytanie, może smieszne ale dla mnie ciekawe, czy do rysowania ścieżek na procu musi sie odbyć wyłącznie za pomocą ołówka HB?Czy może to być każdy ołówke, w końcy grafit to grafit...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Musi być to odpowiedni grafit :wink: Skoro HB jest dobry to po co szukać innego? Przecież ołówki HB nie są trudno dostępne 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Musi być to odpowiedni grafit :wink: Skoro HB jest dobry to po co szukać innego? Przecież ołówki HB nie są trudno dostępne 8O hehe najlepiej miec techniczny i nie cza sie bawic w struganie :) od razu mam 0,5 m >:) no i lepiej widac po czym rysujemy >:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Ja użyłem bardzo miękkiego B. Tylko jak miękki to odpada ale jak zakleisz taśmą klejącą to będzie gitara (u mnie dziabie już ponad pół roku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, aha Grooby pamiętasz może że miałeś u swego kumpla sprawdzić czy na płycie shuttle AK12 można zmieniać mnożnik przy odblokowanym duronie, zgadza sie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Miałem sprawdzić, ale.... nie dotarłem na działkę. Może w tym tygodniu dojade :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Siema. Mam pytanie, może smieszne ale dla mnie ciekawe, czy do rysowania ścieżek na procu musi sie odbyć wyłącznie za pomocą ołówka HB?Czy może to być każdy ołówke, w końcy grafit to grafit...... Istnieje tu takie forum FAQ, polecam. Tam na prawd jest dużo informacji dla początkujących podkręcaczy. Poza tym jest wyszukiwarka. Ten temat był opisywany wiele razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ja uzywalem HB firmy Conti :) :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Im bardziej miękki tym lepszy (zawiera więcej węgla a mniej lepiszcza). A tak wogóle to polecam stop Wood'a. Topi się przy 60 kilku *C i mostki można zalutować jak cyną. Na pewno dużo pewniejsze niż malowanie ołówniem, a w razie jakby co ("...supermen z MO") da się łatwo usunać. Wystarczy wrzcić do szklanki z wodą 70*C. W POCHu kosztuje 25 zł burtto za 100 g. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Sorry, ale po przeczytaniu tylu artykulow jestem juz troche skolowany... zatem ZWYKŁE Athlony odblokowywuje sie olowkiem a z XP trzeba sie jeszcze bardziej pobawic... TAK ??????? Ja mam Ath 850... wiec po kolei : Wyjmuje proca, zamalowuje wszystkie mostki L1 olowkiem i zakladam go z powrotem ??? Nie trzeba zadnego super glue i innych tam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Tak. Athlony i Durony odblokowuje się ołówkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 FAQ cie zbawi :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=7964 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...