Skocz do zawartości
Dexter

Tez tak chce :P

Rekomendowane odpowiedzi

a ja bym sie chciał dowiedzieć jednej rzeczy - co to qfa jest? :) ciekawe jak sie myszą jeżdzi po tych trzech pulpitach :) i ile coś takiego kosztuje...

ale jak w czymś takim w q3 młócić??? chyba tylko parhelia oferuje jakiś srakiś surround gaming.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jest to wlasnej roboty. Jak mnie oczy nie zwodza to sa tam 3 pulpity wiec prawdopodobnie matrox perhelia ale zamiast monitorow podlaczone jakies rzutniki i walniete na ta dupna matryce. Ale jak sie po tym jezdzi mycha to nie wiem 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeszukałem newsy hardOCP i rzeczywiście jest toto homemade - ale zrobione według pomysłu... Microsoftu... a może ja słabo angielski umieć???

Last Week's Mystery Pic

No, it's not a "replacement for Microsoft's 'Blue Screen of Death,'" "a monitor for people with multiple personality syndrome," or even a "scene from a low-budget sequel to 'Minority Report,'" as suggested by some readers. It's actually a PC monitor of the future from Microsoft's Center for Information Work, a permanent exhibit of near-future office stuff. Congratulations to Dennis Adams from Madison, Wisconsin, for being first with the right answer! And Special thanks to reader Bill Botzong of Alpharetta, Georgia, for this insider look at the monitor under construction. 

a tu fotka:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieniackie :mrgreen:

Kiedys sobie lazilem po stronach gdzie maniacy Fligh Simulator'a 2002 buduja w domach / garazach cale kokpity, czeto uzywaja oryginalnych czesci ze zlomowisk.

Widzialem zajebista konstrukcje - system luster i zdaje sie 6 pecetow zsynchronizowanych mala siecia lokalna - kazdy z nich liczyl osobny widok z symulatora - rezultat koncowy - szokujacy :!:

Tutaj tez widac lusterka zastosowane, ale tamto bylo o wiele lepiej skonstruowane :)

Jak znajde linki do tych stron to podesle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieniackie :mrgreen:

Kiedys sobie lazilem po stronach gdzie maniacy Fligh Simulator'a 2002 buduja w domach / garazach cale kokpity, czeto uzywaja oryginalnych czesci ze zlomowisk.

Widzialem zajebista konstrukcje - system luster i zdaje sie 6 pecetow zsynchronizowanych mala siecia lokalna - kazdy z nich liczyl osobny widok z symulatora - rezultat koncowy - szokujacy :!:

Tutaj tez widac lusterka zastosowane, ale tamto bylo o wiele lepiej skonstruowane :)

Jak znajde linki do tych stron to podesle.

przez Ciebie zachcialo mi sie pograc w MSF2002

ale niestety musze grac na zwyklym monitorku 15'

qwa to sobie pogralem , kto mi pozyczy jakas karte graf. :P

bo moja jest w stanie smierci klinicznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...