Dexter Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Oblookajcie sami. Pomysl zajebisty. Odpalic np. na tym Q3 albo jakis symulator lotniczy. Poprostu miodzio. http://www.hardocp.com/image.html?image=MT...TZfMV8xX2wuanBn Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Woooow. Podoba mnie się to :mrgreen: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Oblookajcie sami. Pomysl zajebisty. Odpalic np. na tym Q3 albo jakis symulator lotniczy. Poprostu miodzio. http://www.hardocp.com/image.html?image=MT...TZfMV8xX2wuanBn Pozdro Dexter Spoko fajnie to wygladalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 eeee?? a ile tam ogolnie jest tych poolpitow ?? zeby jeszcze troche bylo wiecej to ja bym sie w qwaka grac bo bym ze shizu nie wyrobil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Super wygląda, ale nie chciałbym czegoś takiego :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 z deka przymglone :) "siwo" już lepiej projektor pod kompa podłaczyć i dać rzut na ściane. To dopiero wypas 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 a ja bym sie chciał dowiedzieć jednej rzeczy - co to qfa jest? :) ciekawe jak sie myszą jeżdzi po tych trzech pulpitach :) i ile coś takiego kosztuje... ale jak w czymś takim w q3 młócić??? chyba tylko parhelia oferuje jakiś srakiś surround gaming. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 też mam takie coś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Moim zdaniem jest to wlasnej roboty. Jak mnie oczy nie zwodza to sa tam 3 pulpity wiec prawdopodobnie matrox perhelia ale zamiast monitorow podlaczone jakies rzutniki i walniete na ta dupna matryce. Ale jak sie po tym jezdzi mycha to nie wiem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 przeszukałem newsy hardOCP i rzeczywiście jest toto homemade - ale zrobione według pomysłu... Microsoftu... a może ja słabo angielski umieć??? Last Week's Mystery Pic No, it's not a "replacement for Microsoft's 'Blue Screen of Death,'" "a monitor for people with multiple personality syndrome," or even a "scene from a low-budget sequel to 'Minority Report,'" as suggested by some readers. It's actually a PC monitor of the future from Microsoft's Center for Information Work, a permanent exhibit of near-future office stuff. Congratulations to Dennis Adams from Madison, Wisconsin, for being first with the right answer! And Special thanks to reader Bill Botzong of Alpharetta, Georgia, for this insider look at the monitor under construction. a tu fotka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Trzeba przyznac ze toto jest fajne ale dla jakichs AutoCadowców, projektantów czegoś albo architektów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Trzeba przyznac ze toto jest fajne ale dla jakichs AutoCadowców, projektantów czegoś albo architektów......albo graczy w samochodowki. Juz sobie wyobrazam jak sie wczuwam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Cieniackie :mrgreen: Kiedys sobie lazilem po stronach gdzie maniacy Fligh Simulator'a 2002 buduja w domach / garazach cale kokpity, czeto uzywaja oryginalnych czesci ze zlomowisk. Widzialem zajebista konstrukcje - system luster i zdaje sie 6 pecetow zsynchronizowanych mala siecia lokalna - kazdy z nich liczyl osobny widok z symulatora - rezultat koncowy - szokujacy :!: Tutaj tez widac lusterka zastosowane, ale tamto bylo o wiele lepiej skonstruowane :) Jak znajde linki do tych stron to podesle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 przeszukałem newsy hardOCP i rzeczywiście jest toto homemade - ale zrobione według pomysłu... Microsoftu... a może ja słabo angielski umieć???Hehehe, faktycznie w Raporcie mniejszości było coś podobnego :) Ale pomysł fajniusi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 eee mnie ciekawi tylko ile kosztuje zbudowanie czegoś takiego - mógłby ktos poszukać - mnie sie już nie chce... jestem tak zmarany po budzie że już nic mi sie nie chce :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Cieniackie :mrgreen: Kiedys sobie lazilem po stronach gdzie maniacy Fligh Simulator'a 2002 buduja w domach / garazach cale kokpity, czeto uzywaja oryginalnych czesci ze zlomowisk. Widzialem zajebista konstrukcje - system luster i zdaje sie 6 pecetow zsynchronizowanych mala siecia lokalna - kazdy z nich liczyl osobny widok z symulatora - rezultat koncowy - szokujacy :!: Tutaj tez widac lusterka zastosowane, ale tamto bylo o wiele lepiej skonstruowane :) Jak znajde linki do tych stron to podesle. przez Ciebie zachcialo mi sie pograc w MSF2002 ale niestety musze grac na zwyklym monitorku 15' qwa to sobie pogralem , kto mi pozyczy jakas karte graf. :P bo moja jest w stanie smierci klinicznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...