miki_21 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) czy jest możliwa taka operacja, mianowicie ściągam coś w Azureusie. Teraz chciałbym dokończyć ściąganie w BitComet. czy da sie cos takiego zrobić ??? Edytowane 26 Lutego 2005 przez miki_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 uruchamiasz plik torrent w bitcomet i wybierasz folder gdzie sie sciagalo z azureusa.. logiczne chyba nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 no niebardzo, rozne klienty torrenta mogą sobie roznie pliki zapisywac wiec moze niezadzialac. Ale sprobowac mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Szansa jest,nawet duża.Tyle, że wg mnie Azureus jest lepszy niż BitComet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNinja Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Tyle że np. na torrent.org jest zabroniony B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Tyle że np. na torrent.org jest zabroniony B) 1296897[/snapback] Nieprawda, nie jest zabroniony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Niepodoba mi się miki 21 Twój pierwszy post... Zrobisz cos z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Niepodoba mi się miki 21 Twój pierwszy post... Zrobisz cos z tym? 1297633[/snapback] ejj no nie przesadzajmy...to ze napisal ze sciaga gre to jescze nic nie znaczy...gdyby napisal sciagam splinter cella albo dooma 3 to ok..ale przeciez moze sciagac nawet jakas abandoware (np. phantasmagoria ktora tez z tyle zajmuje - nie wiem czy akurat ta gra osiagnela juz taki status ale strzelam, mozne byc rownie dobrze kazda inna)...a moze ma np. oryginal Dooma 3 a sciaga jako kopie bezpieczenstwa (przeciez mozna miec kopie - a czy zrobie ja sam czy sciagne to wszystko jedno - wazne zeby miec oryginal tez)...wiec nie popadajmy w paranoje... a co do problemu...to mysle ze te gre POWINNO sie udac dociagnac innym klientem...aczkolwiek czasami jest to niemozliwe..ale ktore klienty sie gryza to tego ci nie powiem, bo nie wiem. a tak btw. dlaczego nie chcesz dalej uzywac Azureusa?? jakis konkretny powod?? bo IMHO jest THE BEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Nie powinno byc problemu z przejsciem Azureus=>BitComet, gorzej odwrotnie bo BitComet robi rozszerzenie .bc dla sciaganych plikow (przypuszczam ze gdyby skasowac to rozszerzenie to rowniez BC=>Azureus nie powinno byc problemow). Nie wiem tez jak sie ma (domyslne) rezerwowanie miejsca w Azureusie do (domyslnie) inkrementalnego tworzenia pliku w BC, czy w tym nie bedzie problemu... Jedyna rada testowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_21 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 w azureusie pliki sciągaja mi sie tylko 25 kb/s, mało jak na mozliwosci tego programu. a wogóle o co chodzi tamtemu kolesiowi? co mu sie nie podoba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ściągam w Azureusie gre ktora ma 2 gbO to chodzilo :) Temat przed zamknieciem uratowalo chyba tylko to ze nie podales nazwy gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Witam, mam pewien problem, tzn. niedawno ściągałem z neta Enemy Territory przez Azureusa i było ok, cały czas ok 50kb/s, obecnie ściągam demka paru programów i transfer jest nieporównywalnie niższy (łączny=max15kb/s), dodam że aktualizacje automatyczne windy i innych złodziei transferu mam powyłączanych. Mam Neostrade 512 na modemie WiFi, aaa BTW: azureus pokazuje mi często problemy z NAT'em sprawdzałem w konfigu routera i z tego co mi się udało doczytać jest to chyba stały adres internetowy, czy na neo można go ustawić ?? i jak skonfigurować neo pod azureusa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...