Skocz do zawartości
laza_lukasz

Lcd- Co Wybrac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak, przywiozem monitor do kupla informatyka :D przetestowalismy go programem od IIyamy nazwy już nie pamietam i wszystko ok, kolorki bardzo dobre.

Niestety wieczorem jak przywiozłem go do domu to wyskoczył mi jeden czerwony piksel w górnym rogu, znikł na 0,5h i znowu sie pojawił, więc dzisiaj go wiozę do sklepu.

Kąty widzenia "na boki" są bardzo dobre, z góry dobre, nomiast gdy patrzymy z dołu obraz juz nie jest wyrażny...

A i jeszcze jedno zauważyłem że czerń nie jest równomierna.... ale chyba to standard, to znaczy monitor od góry jest bardziej podświetlony i chyba po bokach, ale w dzień tego nie widać....

A co go filmów wszystko Ok. Gry .... Na najnowszej grze jaką posiadam :lol: czyli Warcrafcie3 nie zauważyłem smużenia, obraz jest duży i wyrażny, mimo że gra chodzi w 1024/768.

W europie uniwersalis2(staroć, ale chodzi w natywnej :rolleyes:) , przy przesuwa obraz sie troche rwie.... tak to jest wszystko wporzadku gdyby nie ten jeden piksel... myślę że mi to dzisiaj wymienia i dam znać jak to jest w praktyce z tym serwisem.

Dopisek :rolleyes:

zaniosłem do sklepu, jutro dostaję nowy... to się nazywa serwis :razz:

Edytowane przez bodziu8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi