bodziu8 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Więc tak, przywiozem monitor do kupla informatyka :D przetestowalismy go programem od IIyamy nazwy już nie pamietam i wszystko ok, kolorki bardzo dobre. Niestety wieczorem jak przywiozłem go do domu to wyskoczył mi jeden czerwony piksel w górnym rogu, znikł na 0,5h i znowu sie pojawił, więc dzisiaj go wiozę do sklepu. Kąty widzenia "na boki" są bardzo dobre, z góry dobre, nomiast gdy patrzymy z dołu obraz juz nie jest wyrażny... A i jeszcze jedno zauważyłem że czerń nie jest równomierna.... ale chyba to standard, to znaczy monitor od góry jest bardziej podświetlony i chyba po bokach, ale w dzień tego nie widać.... A co go filmów wszystko Ok. Gry .... Na najnowszej grze jaką posiadam :lol: czyli Warcrafcie3 nie zauważyłem smużenia, obraz jest duży i wyrażny, mimo że gra chodzi w 1024/768. W europie uniwersalis2(staroć, ale chodzi w natywnej :rolleyes:) , przy przesuwa obraz sie troche rwie.... tak to jest wszystko wporzadku gdyby nie ten jeden piksel... myślę że mi to dzisiaj wymienia i dam znać jak to jest w praktyce z tym serwisem. Dopisek :rolleyes: zaniosłem do sklepu, jutro dostaję nowy... to się nazywa serwis :razz: Edytowane 2 Marca 2005 przez bodziu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Sporo poczytałem o minitorkach LCD. Zaczynam mieć ochotę na 19" na matrycy S-IPS( LG 1930P). Tylko skąd kasy tyle dorwać :( ?? Edytowane 2 Marca 2005 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...