*Morfeush* Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 click, click Może nie tyle oceniajce sprzęt [bo it suck, wiem] co może tak ogólnie - stronę. ;) Design i style nie zaskakują. To może sam pomysł do oceny. :P Zreszta nie wiem, piszcie o wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ale osochosi ? bo jakos chyba nie rozumiem co chciałeś powiedziec przez tą stronke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Design nie syci :) Poza tym nie wiem co tu oceniać i nad czym dyskutować. Zdjęcia poprzeplatane testem... and what? PS: Niektóre zdjęcia Ci się "spłaszczyły" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Morfeush* Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 xD No tak. Shot to nothing. Taki pejdż ze zdjęciami jakiś robót przy PC. W bliskiej przyszłości może wymiana wiatraka czy karty graficznej. :P Takie małe miejsce w Sieci dla mojego starego, lichego blaszaczka. Tja, bo były w pionie a ja je zmiejszyłem jak w poziomie. Zaraz poprawię. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Nie rozumiem jak można się chwalić strona z rozmazanymi zdjęciami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 W bliskiej przyszłości może wymiana wiatraka czy karty graficznej. 1293597[/snapback] No tak co za roznica czy kupisz sobie papsta za 9zl czy karte grafiki, w sumie cena podobna :] W stylu ludzi 'ja tez potrafie zrobic strone www' Kazdy potrafi zrobic, tylko nie kazdy potrafi zrobic dobra. Ze sprzecior masz potezny to sie musisz odrazu wszytkim chwalic ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Nie dostales w komplecie z aparatem instrukcji do niego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vomago Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 No tak co za roznica czy kupisz sobie papsta za 9zl czy karte grafiki, w sumie cena podobna :] W stylu ludzi 'ja tez potrafie zrobic strone www' Kazdy potrafi zrobic, tylko nie kazdy potrafi zrobic dobra. Ze sprzecior masz potezny to sie musisz odrazu wszytkim chwalic ? :lol: 1306603[/snapback] tylko czy to jest potęrzny sprzęt?????? hehhahahehaeh x-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jesli mam byc szczery to strona jest do d*** :D Polecam http://www.motorower.com.pl/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 kenji-->bardzo dobry pomysł,jestem za! 1307094[/snapback] Co to jest przepraszam... Moja corka 3 letnia lepiej zna htmla :P :) LOL :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...