Krisztof Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to jest srubka jakby ktos nie wiedzial B) a i przepraszam za jakosc zdjecia ale to w koncu tylko SE T630 przy kiepskim swietle! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 zabawka dla bogatych i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Moze nie tyle dla bogatych co znudzonych standardem ;] Ale ihmo przerost formy nad trescia - szczegolnie, gdy jest to (a chyba jest) seryjny odlew. Co innego gdyby byly robione samemu, ale... :blink: Ja jestem bardziej ukierunkowany na prostote ksztaltu idaca w parze z dobrym smakiem i funkcjonalnoscia :mrgreen: :wink: click! tu akurat przyklad na nakretce... To i moze moje oblookacie --> Link B) Edytowane 23 Lutego 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 xmod ma cos takiego chyba w swojej ofercie :) wiem ze mial jakies tam smieszne srobki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to co pokazal cvir jest prztynajmniej ladne i estetyczne, ale to pierwsze...bleh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisztof Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 tak te srubki to jest firma Xmod, mam je bo kupilem po okazyjnej cenie ale do mojego moda sie nie nadają, mam je jeszcze tylko dlatego ze jak moja matka je zobaczyła to sie autentycznie przestraszyla (na zywo wygladaja dużo lepiej, to tylko foto z fona)... a pasuja raczej do specyficznego (mrocznego) modding-u obudowy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 dla mnie jest to dnem ale innemu moze sie podobac ale nie wiem do czego mozna by bylo to zastosowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 to wygląda jak tjuningowe rygielki do drzwi samochodowych w kształcie czaszki ;) :P . Nie za bardzo mi się podobają, ale może dlatego że gustuję raczej w prostych kształtach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 ja bym to prędzej na szyje powiesił niz skazał na to mojego komputera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...