GaGa90 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Witam Wiec Mam Celerona 367 MHZ Chciał Bym Go Troche Podkręcic Lecz Nie Wiem Czym I Jak Prosze O Pomoc Moje Parametry Głownej To CPU MAX 600 MHz Chipset - Intel 100 MHZ 440ZX AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Zwory n apłycie, ale z tego co się orientuję to z ZX wiele nie wyciśniesz lepszy były BX. Użyj szukajki gdzieś to już się tu przewijało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Zwory n apłycie, ale z tego co się orientuję to z ZX wiele nie wyciśniesz lepszy były BX. Użyj szukajki gdzieś to już się tu przewijało. 1295048[/snapback] Akurat jedyna roznica to w zx sa obciete jakies tam operacje zwiazane z pamiecia ktore akurat na podkrecalnosc nie wplywaja :) a tak to identyczne chipsety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGa90 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Przeszukałem Ale Chyba Nie Dokłądnie, Mógłbym Mi Ktoś Wkońcu Powiedziec Jak Podkrecic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 1. Dobre chłodzenie 2. V-core 2.3 max 3. FSB 100 4. I masz celka 550 :) Sam miałem właśnie celine 366 i ładnie latałna 2.35v na 550 mhz (miałem kiepskie chłodzenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGa90 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Dzieki Ale Co To Jest V-core 2.3 max ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Apeluję po raz kolejny abyś przeczytał FAQ!!!!!!! A Vcore to nic innego jak napięcie zasilania rdzenia procesora (V- symbol jednostki napięcia według układu SI, a core to z ang. rdzeń), wyrażane jak każde napięcie w Voltach, więc V-core 2.3 max oznacza że maksymalne napięcie dla rdzenia procesora nie powinno przekraczać 2,4V... Jasne? :mur: Edytowane 26 Lutego 2005 przez Krzysiak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...