drake87 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No więc posiadam windows xp pl z service packiem 2 i troszke programikow wgranych juz na dysk [czyt. eksploatowałem system dosc długo :D ] system działa stabilnie...lecz nie o to mi chodzi. Więc...moje pytanko to .. czy moge se zainstalować drugi windows xp ? Z tym że ten drugi to "Pirated edition" [czyt. niczym nie rozni sie od tamtego "oryginalnego" prócz certyfikatu b. miłego pana z hali :D ] Powodem tej decyzji jest niemożnosc grania w Mafię na win xp z sp2 :( dlatego chce zainstalowac drugi bez sp2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Da się tak zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zajrzyj tutaj. Poruszany byl ten sam temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...