Cooli Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No właśnie ... tak jak w temacie jak pozbyć się tego wkur....ego :mur: :mur: napisu z wyżej wymienionego telefon, który zasłania mi każdą wgraną tapetę.... Proszę o jakieś rady, linki itp. itd, z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ja miałem ten telefon i nic sie nie dało zrobić :/ przynajmniej tak mi powiedział fachowiec od telefonów, ale wiadomo są "fachowcy" i fachowcy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Gdziesz slyszalem ze sie tego nie da usunac. Gdzies to jest na karcie sim zapisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 To jest informacja z siecie tak jak nazwa sieci Tego nie da sie usunać Tylko z noki poprzez puste logo operatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 z nokii? W DCT-4 też się da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 To chyba wogle nie ten dzial. Przeniesc to do Elektroniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 To chyba wogle nie ten dzial. Przeniesc to do Elektroniki. 1297520[/snapback] Yes master.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Sysak13, przez np: mobimb mozesz ustawic przezroczyste logo program i logo znajdziesz tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 U mnie np. w SET310 wyświetla się, np.: PL IDEA KRAKOW Co jest milsze ;) Wystarczy włączyć wiadomosci sieciowe(czasami sie to zwie CB), kanał 50 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A w se t68i da się to jakoś zmienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 dzięki RoKfoR miszczu ty :wink: ale na białym tle opery nie mogę sobie w gifa trafić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...