Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

..praktycznie nie ma znaczenia..w sumie lepiej podpiac pod ps/2 bo usb sie przyda do czegos innego..chyba ze jestes zawodowym graczem (no ale zakladam ze nie bo bys sie o to nie pytal) to wtedy myche lepiej pod usb bo moze bedzie szybciej reagowac o jakies milisekundy..zreszta mx1000 od logitecha jest bezprzewodowa to i tak juz jest ciut wolniej niz na kablu..dla klawiatury mysle ze to bez znaczenia..mimo wszystko moja opinie traktuj jako amatorska...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam identyczny zestaw i mysz polecam pod USB, zreszta dla mnie to wyjątkowo wygodne, bo czasem przepinam mysz do laptopa i nic nie trzeba restartować.

Dziwne bo moja xflat jest tylko pod ps2 i łapie sporo klawiszy na raz, zapewne twoja tez jest pod ps2 z ew. przelotką?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpinaj pod USB tam odswiezanie default jest 130Hz ( w praktyce wacha sie miedzy 120 a 130 ale nie wiec wiec mozna powiedziec ze jest stale i na pewno stabilniejsze niz na PS2 ) pozatym na plycie ktora ma mozna podlaczyc z 8 portow USB wiec nie wiem na co wy chcecie "zuzywac" te porty ...

mysz + pen drive + klawa + cyfrak + ???? co jeszcze latarka USB do kopa ???? i tak jeszcze zostanie ...

pozatym sporo plyt ma buga z portem ps2 tzn myszka swieci nawet przy wylaczonym kompie co jest niejednokrotnie drazniace ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam taką myche, ale jak podepne ją pod USB to nie działa mi Pen Drive. Jak myszka jest w USB i podpinam Pen Drivea to wtedy mysz przestaje działać, i nic nie daje odłączenie i podłączenie Pena ani myszki. Trzeba robić reseta.

Jaka jest różnica między USB a PS/2 ale W TEJ MYSZCE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi