ThonThar Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ludziska mam taki problem. złożyłem kumplowi kompa na bardzo starej płytce (intel LX) i teraz chcaiłbym do niej jakąś instrukcje bo nie mam pojęcia jak podłączyć diody, reset itd. poza tym metoda prób i błędów juz puściłem z niej mały dymek (na szczescie dziala nadal) i nie chce dalej próbować . I teraz tak: nie wiem co to za płytka, ani aida32, ani sandra ani unknow devices nie rozpoznaje jej. na płycie też nic nie jest napisane. Jak jeszcze moge się dowiedziec co to za płyta??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 mozesz zrobic jakas fotke ??:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThonThar Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 chwilowo nie ale tu jest jeszcze aukcji na ktorej ja kupilem tam jest kilka niewyraznych xxxxxxxxxxxxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...