dzidzi Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Witam zakupiłem dzisiaj nową płytę jak w temacie procesor AMD 2800 512MB (400) Kingston wszystko rusza ale mam kilka problemow po pierwsze strasznie głośny pisk pojedyńczy podczas włączania kompa, jak resetuje to nic takiego nie ma. Natomiast w samym win niby chodzi szybko jeszcze go dobrze nie wypróbowałem ale momentami np instalacja Nero to szok około 10 minut :blink: czym to może być spowodowane może coś w biosie jeszcze umknęło mojej uwadze sam nie wiem. Proszę o pomoc :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Hmm coś już wiem więcej o tym piszczeniu, dźwięk wydobywa się z głośniczka który jest podłączony tylko do wyświetlacza LCD na obudowie (Tracer DaVinci). Wogóle mam też problem z tą obudową bo ma 3 dodatkowe wyjści z tego wyświetlacza i nie wiem gdzie je podłączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 <_< gdy włączam komputer to tak długo czyli około sekundy jak słychać ten dźwięk (a naprawde głośno robi piii) z przodu na wyświetlaczu zaświca się wentylatorek tzn takie łopatki i równo z końcem tego piii gaśnie. Swoją drogą szkoda że się nie kręci :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 czy naprawdę nikt nie wie co jest z tą płytą??? Teraz mam jeszcze jeden problem (już mam dość) komp się uruchamia i spoko do pierwszej gierki lub filmu wszystko fajno tylko odrazu w głośnikach słychać co kilka sekund (około 3) stuk i cisza to nie jest głośne w gierkach wogóle nie słyszalne (prawie) ale na filmach normalnie beznadzieja totalna :mur: HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Dzięki za POMOC :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...