Aurora001 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jak w temacie... I przenosic do faq i takie tam? Robi sie duzy balagan a FAQ wcale sie nie rozrasta i ostatnio ciezko znalezc tam nowe wiadomosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jak mało Ci w FAQ wiadomości, to napisz coś porządnego, nie czekaj na innych. A odnośnie przenoszenia do FAQ to najlepiej najpierw dobrze opracować, stworzyc czytelny, aktualny post i dopiero go dac tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Marco kiedy bedzie druga edycja Zbioru Fak Ju ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Odkopuję temat, może ktoś z moderacji coś napisze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Może userzy też by coś naskrobali? Ludzie trochę własnej inicjatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zle mnie zrozumiałeś - chodziło mi o to, żeby moderatorzy napisali coś odnośnie tego zbiorczego FAQ... Kiedy się ukarze, albo jak można pomóc przy tej zbiorczej wersji. A z ta inicjatywą to rozumiem doskonale, jestem tego samego zdania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Może userzy też by coś naskrobali? Ludzie trochę własnej inicjatywy. 1351573[/snapback] Wiesz Cro, juz nie te lata ;] Za stary jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Wiesz Cro, juz nie te lata ;] Za stary jestem 1358962[/snapback] Ej Poca aleś ty stary!!! nawet starszy ode mnie i to o dwa miechy !! A czasem twoje zdjecie w profilu to nie poronografia !!! Oj niech to panowie moderatorzy zobaczą !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...