Wofek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jestem zniesmaczony, oburzony i sfrustrowany :) tym, że berkut został moderatorem !!! Ten człowiek ożywa często na forum niecenzuralnych słów !!! Bez sensu !!! I on ma być moderatorem.... to, że zrobił FC nie czyni go automatycznie moderatorem... Naprawde zawiodłem się na WAS... przykro mi ! :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A ja się cieszę. Więcej ludzi będzie dbało o porządek na forum. sic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Hmm, a moze ty tez bys chcial zostac moderatorem ?????? :) . Do berkuta nic nie mam , koles jest obiektywny i nie trzyma sie jednej regulki odnoscie polecania danej firmy :) . Fakt Xon albo reed~XP to on nie jest , ale wiedze ma duza o sprzecie . BTW i niech zmieni to zdjecie :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Hmm, a moze ty tez bys chcial zostac moderatorem ?????? :) . Do berkuta nic nie mam , koles jest obiektywny i nie trzyma sie jednej regulki odnoscie polecania danej firmy :) . Fakt Xon albo reed~XP to on nie jest , ale wiedze ma duza o sprzecie . BTW i niech zmieni to zdjecie :) . Czemu nie :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jestem zniesmaczony, oburzony i sfrustrowany :) tym, że berkut został moderatorem !!! Ten człowiek ożywa często na forum niecenzuralnych słów !!! Bez sensu !!! I on ma być moderatorem.... to, że zrobił FC nie czyni go automatycznie moderatorem... Naprawde zawiodłem się na WAS... przykro mi ! :( :( :( Wofek, przeginasz pale, kazdy uzywa "slow" i to zadna argumentacja :x A to czy z sensem czy bez, pozwolisz ale decyduje administracja, nie Ty 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 berkut jest jak najbardziej doświadczonym komputerowcem, ma też całkiem sporą wiedzę - tak więc myślę że to bardzo dobry wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 IMHO.. koles jest spox.. Jesli do tego jest często w necie, aby kontrolować co i gdzie ludzie piszą to czemu nie.. P.S. Niech tylko zrobi ładny artykulik z FC to będę w pełni usatysfakcionowany :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 a ja jestem pewien , ze on sie NADAJE. Bedzie mniej swirow na forum i wrzucania tematow nie w to miejsce gdzie trzeba (to do wofek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 a co masz do berkuta????? chyba jesteś zazdrosny - bo tez bys chciał , co????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Dla mnie może być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jestem za :D Berkut na prezydenta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Dla mnie może być. dla mnie tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 a ja musze powiedziec, ze mi zupelnie nie robi kto jest moderatorem :) a berkut hmm czemu nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jestem zniesmaczony, oburzony i sfrustrowany :) tym, że berkut został moderatorem !!! Ten człowiek ożywa często na forum niecenzuralnych słów !!! Bez sensu !!! I on ma być moderatorem.... to, że zrobił FC nie czyni go automatycznie moderatorem... Naprawde zawiodłem się na WAS... przykro mi ! :( :( :(A czy to jest na prawde takie ważne, żeby zakładać durnowatą ankietę i tworzyć niepotrzebną dyskusję? Co w nim jest nie tak? Często siedzi na forum, wcześniej inni moderatorzy proponowali mi go dać na mod'a, wczoraj sam się zgłosił... To wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jestem zniesmaczony, oburzony i sfrustrowany :) tym, że berkut został moderatorem !!! Ten człowiek ożywa często na forum niecenzuralnych słów !!! Bez sensu !!! I on ma być moderatorem.... to, że zrobił FC nie czyni go automatycznie moderatorem... Naprawde zawiodłem się na WAS... przykro mi ! :( :( :( A jakie to ma znaczenie, czy jest moderatorem, czy nie? Gdyby była za to jakaś nagroda pieniężna, czy coś takiego, to można by się kłócić, ale tak. Jak dla mnie koleś jest OK i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby był moderatorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Dla mnie może być. dla mnie tez i dla mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ja jestem za berkutem, a nawet przeciw ;) ale ja sie i tak nie licze, ja za malo wiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 według mnie to dobry pomysł dać go na moderatora. będzie mniej syfu na forum. A czy to jest na prawde takie ważne, żeby zakładać durnowatą ankietę i tworzyć niepotrzebną dyskusję? Co w nim jest nie tak? Często siedzi na forum, wcześniej inni moderatorzy proponowali mi go dać na mod'a, wczoraj sam się zgłosił... To wszystko. znaczy że kto chce być moderator to ma sie do Ciebie zgłosić i to wszystko ??? fajnie :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 a ja musze powiedziec, ze mi zupelnie nie robi kto jest moderatorem :) a berkut hmm czemu nie ? Dokładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Marco i Lisek SAMI podjęli decyzje i mam nadzieje ze bedzie z tym wszystkim OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 wykazal sie tworczoscia zapalem i co wiecej chciec jak zawali sprawe to go odwolaja czepiasz sie jak by Ci to z przednosa zabral Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Przepraszam ale to było DO MNIE???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 A mi to tam dynda i powiewa. 8) Nigdy zadnemu moderatorowi nie zaszlem za skure ani mi zaden nie zalazl za skure. Wiec nie interesuje mnie to kto bedzie pilnowal pozadkow na forum. To zmartwienie Liska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jak dla mnie moze byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Podobnie jak Lisek uważam, że dyskusja jest bezsensowna i bezproduktywna. Ale może osoba której się tyczy ten temat coś nam powie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 "jestem za a nawet przeciw" 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Tak tylko zainicjowałem dyskusje..... myślałem, że innych tez wkurza przeklinanie na forum... ale widze, ze jest odwrotnie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Bulwa Wasza w koper wiazana nac ...czasami trzeba przeklac ;) A mozna na rozne sposoby, jak ktos musi... :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Tak tylko zainicjowałem dyskusje..... myślałem, że innych tez wkurza przeklinanie na forum... ale widze, ze jest odwrotnie :?Owszem, gdy ktoś ostro wrzuca, albo tak fluga bez powodu. Ale praktycznie KAŻDY używa tzw. brzydkich słów i wulgaryzmów na forum. Czasem tylko ktoś napisze coś takiego:%%^&$@^ a jak jest to napisze:Qrcze, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, cholera, w dupe, do <span style="color:red;">[ciach!]</span>y nędzy itp. Chyba, że podejmiemy wszyscy zbiorową ustawę i będzie jak w "Misiu": "Motyla noga", "Kurcze pióro". Tak więc dopóki ktoś nie przegina to jest w porządku, przecież nie wprowadzimy tu cenzury!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Tak tylko zainicjowałem dyskusje..... myślałem, że innych tez wkurza przeklinanie na forum... ale widze, ze jest odwrotnie :?Owszem, gdy ktoś ostro wrzuca, albo tak fluga bez powodu. Ale praktycznie KAŻDY używa tzw. brzydkich słów i wulgaryzmów na forum. Czasem tylko ktoś napisze coś takiego:%%^&$@^ a jak jest pożadnie zdenerwowany/wściekły to napisze:Qrcze, kurcze, cholera, w dupe, do <span style="color:red;">[ciach!]</span>y nędzy itp. Chyba, że podejmiemy wszyscy zbiorową ustawę i będzie jak w "Misiu": "Motyla noga", "Kurcze pióro". Tak więc dopóki ktoś nie przegina to jest w porządku, przecież nie wprowadzimy tu cenzury!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...