Skocz do zawartości
Gość zimny1

Gdzie W Polskie Góry?

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jak myślicie gdzie mozna by pojechać w polskie góry?

chodzi mi o jakies miejsce musi byc w miare tanie (nie musi posiadac wyskokiego standardu :) i tak nikt na to nie będzie zwracał uwagi :) ) przydała by sie tez jakas wyporzyczalnia sprzętu.....

w pobliżu przydał by sie jakis stok którym mozna by w miare swobodnie pojezdzić na nartach/desce.

moja kalsa(pierwsze liceum)chce gdzieś wyjechać a jako że ja z kumplami wysunelismy sie z inicjatywą nusze teraz wysunac też jakies poropozycje......

szukałem troche i znalzłem troche tanich ofert jednak chciałem sie was poradzic zanim o moich odkryciach komus powiem :-P

jezeli mozecie zarzucajcie linkankami .....

pozdrawiam

Edytowane przez zimny1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO bieszczady, Ustrzyki Dolne... mamy chyba nawet jednego user'a z tamtąd :P Pare stoków w pobliżu, od takich dla początkujących do takich dla bardzo wymagających, standard niezły, nie wiem jak z cenami

http://www.ustrzyki-narty.pl/

http://www.lesko-ski.pl/

poguglaj....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczawnica - nocleg za ok 20 zł "osobodoba" :D

Dużo ciekawych szlaków w okolicy. (Dla tych co lubią łazic)

Blisko na Słowację :rolleyes:

Stok na Palenicy dla zaawansowanych,a na górze ośla łączka

Ostatniego dnia mozna się do Zakopanego udać a wieczorem ciopągiem do domciu.

Edytowane przez Cavemanpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sucha Dolina RULEZ :D !!!!!!!!!!

Jeździlem tam pare laatek, tam naprawde ucza jezdzic, a nie wożą cie na nartach !! W tym roku spowrotem tam wróciłem, jedna godzinka z instruktorem i jush wiem jak sie na PARAPECIE jeździ :D. Teraz tylko praktyka i bede King!! ;P

POLECAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi