Gość zimny1 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) witam jak myślicie gdzie mozna by pojechać w polskie góry? chodzi mi o jakies miejsce musi byc w miare tanie (nie musi posiadac wyskokiego standardu :) i tak nikt na to nie będzie zwracał uwagi :) ) przydała by sie tez jakas wyporzyczalnia sprzętu..... w pobliżu przydał by sie jakis stok którym mozna by w miare swobodnie pojezdzić na nartach/desce. moja kalsa(pierwsze liceum)chce gdzieś wyjechać a jako że ja z kumplami wysunelismy sie z inicjatywą nusze teraz wysunac też jakies poropozycje...... szukałem troche i znalzłem troche tanich ofert jednak chciałem sie was poradzic zanim o moich odkryciach komus powiem :-P jezeli mozecie zarzucajcie linkankami ..... pozdrawiam Edytowane 23 Lutego 2005 przez zimny1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Korbielów? Byłem na zimowisku i ogólnie spoko. A stoków też dość trochę. I to fajnych. Poszukaj sobie o tym w googlach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 sucha dolina. tylko daleko po piwo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 IMO bieszczady, Ustrzyki Dolne... mamy chyba nawet jednego user'a z tamtąd :P Pare stoków w pobliżu, od takich dla początkujących do takich dla bardzo wymagających, standard niezły, nie wiem jak z cenami http://www.ustrzyki-narty.pl/ http://www.lesko-ski.pl/ poguglaj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Szczawnica - nocleg za ok 20 zł "osobodoba" :D Dużo ciekawych szlaków w okolicy. (Dla tych co lubią łazic) Blisko na Słowację :rolleyes: Stok na Palenicy dla zaawansowanych,a na górze ośla łączka Ostatniego dnia mozna się do Zakopanego udać a wieczorem ciopągiem do domciu. Edytowane 23 Lutego 2005 przez Cavemanpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Sucha Dolina RULEZ :D !!!!!!!!!! Jeździlem tam pare laatek, tam naprawde ucza jezdzic, a nie wożą cie na nartach !! W tym roku spowrotem tam wróciłem, jedna godzinka z instruktorem i jush wiem jak sie na PARAPECIE jeździ :D. Teraz tylko praktyka i bede King!! ;P POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...