adas01 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 witam. dostałem do odzyskania od kolegi zdjęcia - które "niechcący" wypalił jako nie ISO, ale jakiś svcd albo czymś takim (mam w głównym 4 katalogi - wyglądają jak katalogi SVCD) - no i płyta działa w odtwarzaczu stacjonarnym - można sobie pooglądać zdjęcia, ale na płytce po wsadzeniu do kompa można tylko znaleźć w jednym katalogu nieduże pliki o rozszerzeniu .mpg - które nie działają (tzn wszystkie player'y zgłaszają jakiśtam błąd i qpa). konieczne (na gwałt wręcz - to zdjęcia "służbowe" i kilka osób już w pracy o nie pytało) jest ich odzyskanie do .jpg - ale jak? za wszelkie sugestie będę bardzo wdzięczny. pzdr. ps. mam nadzieję, że dobre forum wybrałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 może moderzy mnie nie spalą ale podbije topik, bo zależy mi na tych fotkach doszedłem do tego, że w k-lite codec pack g-spot wykrywa te pliki .mpg to format "riff/cdxa" - i czasem po kliknięciu na któryś z tych plików odpala się w wmp obrazek - zdjęcie, tylko co z tym dalej zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...