beniek_b_tow Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mam WinXp, wrzuciłem do kieszeni ostatnio zakupiony dysk Maxtor DiamondMax 200gb i niestety nie ma go w oknie Moj komputer. Obsluge dyskow powyzej 137gb mam odblokowana, wiec nie wiem co moze byc tego przyczyną :/ Dodam ze bios dysk wykrywa, znajduje sie on takze w menadzerze urzadzen. Natomiast w menadżerze dysków mam taką sytację. A wszystko wygląda tak, że po kupnie tego dysku i włożeniu go do kieszeni zeby pojawil sie dysk w moim komputerze, to w menadzerze urzadzen musialem stworzyc nowy wolumin. I bylo wszystko ok, dysk pojawil sie. Wtedy przekopiowalem na ten dysk dane. Nastepnie sfromatowałem dysk w komputerze i zainstalowalem ponownie winxp. I po tym zabiegu dysku z kieszeni juz nie widać w moim komputerze, a po wejsciu w menadzera urzadzen widac to co na screenie. Mam nadzieje ze w miare jasno wytlumaczyłem :) Z gory dzieki za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 A po co tworzyłeś dynamiczny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniek_b_tow Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 hmm zeby pojawil sie w moim komputerze musialem stworzyc nowy wolumin i jakos sie stworzyl dynamiczny ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...