GaGa90 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Chciałbym Nowy Bios Do Mojej Głownej Czy Jest To Mozliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Nie wiem ;-) Ale skoro nie napisales nawet jaka masz plyte to watpie :P Sciagnij sobie ctbios: http://www.google.pl/search?sourceid=navcl...=UTF-8&q=ctbios I wklej tutaj to co Ci wyswietlil. Edytowane 23 Lutego 2005 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGa90 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Z Programów Nie Odczytałem Info O Karcie Głównej, Lecz W Książece Od Niej Pisze Tak : SONO Mainboard User`s Manual ... A O Biose Który Mam Teraz Wiem Ino Tyle: TYP: AMI P.S Podany Program Niechce Mi Sie Uruchomić Edytowane 23 Lutego 2005 przez GaGa90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Aha, jak SONO to daj sobie spokoj ;-) Producent juz dawno zbankrutowal (i cale szczescie ;-)). A co do programu to dziala, tylko pewnie nie umiesz go uruchomic, robisz tak: Start->Uruchom->cmd Nastepnie przejdz do katalogu z ctbios np: C: cd ctbios i uruchom, nastepnie zaznacz wszystko myszka i nacisnij enter, pozniej wklej tutaj i tyle. Ale i tak nie ma sensu wgrywac do tej plyty biosu o ile jest jakis nowszy, ciesz sie ze w ogole jeszcze dziala :P Edytowane 23 Lutego 2005 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...