??????? Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) co kto lubi :-) :> nie zauwazylem zeby mial jakas powazna wade wymowy :P r wymawia napewno : > [; inaczej nie moglby wymowic nazwy swojej plyty :F :lol: :lol: :lol: acha gorzej mu idzie wymawianie "rz, ż" :] Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) to do mnie <_< <_< :D :D :D ja jeszcze malolata nie slyszalem..chociaz niedys slyszalem jakiegos rapera co nie wymawail dobrze r. ale ja tez nie lubie mowic r :cry: :cry: Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Co do tego jakiej litery nie wymawia nie jestem pewien - dawno to słyszałem/widziałem.. Teledysk to był do: "W tej grze" Niech ktoś odświerzy mi pamięc... :> mechlik at wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wadę wymowy w polskim rapie jaką ostatnią dostrzegłem i i mnie zejeb*** wkurza jest tego typka z Analogii w numerze z 600v Bujaka, nie wiem czy producenci/wydawcy tego nie usłyszeli, przecież to jest tragedia... ostatnio pl rap jest coraz większym szitem, utwór niby "wyp3"i scyzoryka---muahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 napewno w pl rapie tez jest duzo szitu ale napewno nie wszystko jest zle :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja tes chce byc zet i o em ka i eeeeem... normalnie rozwala mnie ta piosenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) ja tes chce byc zet i o em ka i eeeeem... normalnie rozwala mnie ta piosenka 1383172[/snapback] i juz mamy tego co nie wymawia r :huh: wlasnie mi sie przypomnialo, ze innym raperem z podabna przypadloscia jest Proceente Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez tarpaN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mam juz plyte malolata :D :D narzie jestem przy 4 kawalku i narazie zadnej wady wymowy nie slysze. a plytka jak do teraz zajefajna :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Tu clip Fort Europa, niestety jakosc parszywa (7.6 mb). Mam nadzieje, ze to nie bedzie najlepsza piosenka na plycie =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Panowie niedlugo WBW w Warszawie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 acha gorzej mu idzie wymawianie "rz, ż" :] 1383016[/snapback] No i byłem blisko... "r" wymawia ale "rz, ż, sz" już nie... ;] Cytat dosłowy: "Muse być w tej gze.. W tej gze muse byc, a jeśli chce być w tej gze muse zyc na poziomie tak jak ty..", " skonzcysz obok tych zuli.. ", "nie psejmuj sie, nie psemuj sie... " :lol: Panowie niedlugo WBW w Warszawie :> 1386755[/snapback] Dlacego Warsawa jest tak daleko... Bleh.. zostało mi z powyzszego postu.. ;] Wnt pojawisz sie tam? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 nie ma juz podobno miejscowek ... bede chcial sie pojawic bo braciak tam bedzie walczyl ale zobaczymy czy sie uda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 nie ma juz podobno miejscowek ... bede chcial sie pojawic bo braciak tam bedzie walczyl ale zobaczymy czy sie uda ... 1386999[/snapback] to braciak powinien tam coś załatwić ;] wejdziesz przez zaplecze a jaka "godność" :) brata ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) "zyce chlopakom aby....." ale jaki cfaniak zeby nie bylo slychac jak mowi "w tej gze" to prawie zawsze razem z nim mowi to tez jakis chorek :lol: :lol: ale ogolnie plyta spox. :D :D Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 to braciak powinien tam coś załatwić ;] wejdziesz przez zaplecze a jaka "godność" :) brata ?? 1387007[/snapback] zwa Go Siodmy. a tutaj rozwala Procentee na freestyle`u ;] Procentee vs Siodmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 zwa Go Siodmy. a tutaj rozwala Procentee na freestyle`u ;] 1387510[/snapback] ja tylko mam jedną "prośbę" w tegorocznym WBW, niech nie wygrywa go te duże pe.... chłopak ogólnie językiem władać umie, ale jego utowry nagrane są kompletną klapą no i ta śmieszna gestykulacja rękami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Za to ma charakterystyczny głos.. W polskim rapie nie jestem - OSTR jeszcze bierze udział? Przesłuchałem i poogladałem jego freestyle i jestem pod duzym wrazeniem.. Wnt.. jakby to ując.. Twój brat ma gadane.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 to u nas rodzinne ;] tylko Procentee nagrywa plyty i w ogole a moj braciak z 1 plyta sie przebic nie moze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No i jeszcze nam tej płytki nie zapodales.... Ić... ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 naprawdę procentee tym tematym sam siebie pojechał... następny z problemami wymowy a brat jest naprawdę dobry ;) OSTR już chyba sobie odpuścił... teraz na wolnym niby królują Pe i Tetris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 hahaha :D niezle siodmy z nim pojechal :D podoba mi sie styl rymowania twojego braciszka wunat :> :-) ej a moze ktos podac jakies linki gdzie mozna posciagac troche kawalkow freestaylowych (polskich) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) wunat twój brat wygląda jak pezet ;) Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez wasiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 dlaczego większość wykonawców HH jest łysych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) wiesz wole juz zeby byli lysi niz zeby mieli jakis dlugie koltuny. wogole to ja nie rozumiem jak mozna miec dlugie wlosy :mur: :mur: taki obciach ze szok :lol: :lol: krotki sa lepsze :lol: :lol: :lol: Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 dlaczego większość wykonawców HH jest łysych ? 1388958[/snapback] a czemu metale kojazeni sa z dlugimi wlosami ? i wiekszosc takie nosi : x poziom pytania taki sam jak twoj :/ bez sensu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) hehe tylko że wiekszos wygląda... nieładnie w łysych fryzurach. EDIT. Z tego co widze to tylko w polsce przyjeło się że raperzy są ogoleni na 0. Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 tiaaaa jak pezet ... teraz kazdy z ogolona glowka i okularami bedzie wygladal jak pezet ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) 2 pac żyje :wink: i podobno mają być nowe płyty!!!!!!!! http://67.18.222.146/cnn.htm edit-ściema :cry: Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Monday, April 4, 2005 Posted: 8:40 AM EST (1340 GMT) chyba powinno byc april 1st ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 2pac i tak żyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...