FastlY Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 2pac i tak żyje. 1391808[/snapback] na drugim świecie ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 na drugim świecie ?? w sercach swoich fanów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Wlasnie slyszalem 'nowa' piosenke 2paca, lekko to juz chore. Wydal wiecej posmiertnych plyt niz Elvis i Beatelsi razem [; . Btw jakis taki glos troche inny ma ten 2pac niz w reszcie piosenek... Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ja tam nie lubie tych plyt wydanych po jego smierci, oprocz jednej R U Still Down. 2pac jest najlepszym raperem i nikt mu nigdy nie dorówna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ja tam nie lubie tych plyt wydanych po jego smierci, oprocz jednej R U Still Down. 2pac jest najlepszym raperem i nikt mu nigdy nie dorówna.Wiesz... Nie zgadzam sie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 nie musisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ja tam nie lubie tych plyt wydanych po jego smierci, oprocz jednej R U Still Down. 2pac jest najlepszym raperem i nikt mu nigdy nie dorówna. 1392529[/snapback] racja B) co do płyt wydanych po smierci nie tkne niczego co zwiazane jest z eminemem, dre i 50c (; btw na nowym albumie benzino Arch Nemesis jest fajny kawalek z Pacem pt "trying to make it through" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 jesli bylo to sorry http://67.18.222.146/cnn.htm fajna sprawa a gdyby tak te dwa lata temu sie pojawil to byloby cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 jesli bylo to sorry 1392680[/snapback] ..i tak jest nieśmiertelny :rolleyes: , szkoda tylko ze teraz niewłaściwi ludzie chcą na nim zarobić :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 jesli bylo to sorry 1392680[/snapback] :mur: :mur: 10 postow wczesniej bylo to samo i przez te 10 postow tez wszestkie sa o tym ze to niestety sciema. :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Rapu słucham od dawna lecz teraz zajmuje mnie druga z moich muzycznych pasji a mianowicie muzyka filmowa. I w zwiazku z ta druga pasja jestem w plecy w stosunku do RAP-u i mam taka prosbe czy moglibyscie podac paru ciekawych wykonawcow lub utworow w ktorych wystepuja takie instrumenty jak skrzypce, wilolonczela...itp chodzi mi o cos w nastrojowym klimacie badz cos z ciekawymi i melodyjnymi bitami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Rapu słucham od dawna lecz teraz zajmuje mnie druga z moich muzycznych pasji a mianowicie muzyka filmowa. I w zwiazku z ta druga pasja jestem w plecy w stosunku do RAP-u i mam taka prosbe czy moglibyscie podac paru ciekawych wykonawcow lub utworow w ktorych wystepuja takie instrumenty jak skrzypce, wilolonczela...itp chodzi mi o cos w nastrojowym klimacie badz cos z ciekawymi i melodyjnymi bitami 1393977[/snapback] Embee - tellings from solitaria (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 generalnie rjd2 wszystkie tytuly sa warte zainteresowania no i cos co jestem prawie pewien ze Ci podejdzie pod gusta Fat Jon the Ample Soul Physician - [Afterthought] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Youngblood Brass Band The Foreign Exchange (szczerze to takie sobie [; ) Hieroglyphics - [Full Circle #04] Make Your Move Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) No niektore z tych utworkow to sa nawet spoczko lecz niektore sa takie "cukierkowe" jak np. Fat Joe ;). A ja poszukuje czegos w stylu (trudno mi teraz cos przytoczyc) np. Gangstas Paradise, One Mic-Nasa, czy Hair Mary-2Paca czy nawet cos w stylu Rap Superstar lub nawet Gimme Some More Busty Rythmesa (ach ten bicik;)).. Wiec jesli macie pomysły na utwory w takiej konwencji to piszcie tytuły i wykonawcow. Wielkie dzieki Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Novus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Przed chwila słyszałem:2Pac Runnin' (Dying To Live).. Sprawdz, moze i ten sie nada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No niektore z tych utworkow to sa nawet spoczko lecz niektore sa takie "cukierkowe" jak np. Fat Joe ;). A ja poszukuje czegos w stylu (trudno mi teraz cos przytoczyc) np. Gangstas Paradise, One Mic-Nasa, czy Hair Mary-2Paca czy nawet cos w stylu Rap Superstar lub nawet Gimme Some More Busty Rythmesa (ach ten bicik;)).. Wiec jesli macie pomysły na utwory w takiej konwencji to piszcie tytuły i wykonawcow. Wielkie dzieki 1395244[/snapback] Fat Joe czy Fat Jon bo to roznica ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Fat Joe czy Fat Jon bo to roznica ... 1395715[/snapback] 2Pac to jest własciwie mij guru i wszystko co zostało przez niego za zycia wydane jest spox ale to co sie dzieje po jego smierci to mnie przeraza. Pewnie sie w grobie teraz przewraca!!. A co do running ooo cos takiego w brzmieniu bo ta sekcja smyczkowa jest naprawde swietna. Wunat sorki moj bład juz sprawdzam Fat Jon(he a ja sobie pomyslałem ze sie admin pomylil :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Promoe [Goverment Music] - Positive & Negative Looptroop [The Struggle Continues] - The Struggle Continues Reks [Rekless] - One Common and Kanye West - Food Jedi Mind Tricks [Violent By Design] - I Against I Ft. Planet Asia L Da Headtoucha [Destined For Greatness] - Sunshine Ft Raw Dukes And K Slaughta Talib Kweli [beautiful Struggle] - Lonely People Murs [Murs 3:16 the 9th Edition]- The Pain (ta piosenka to z tej konkretnej plyty poniewaz to remix) Przynajmniej 1/3 powinna cie zadowolic [; Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja ostanio bardzo polubiłem 50Cent maja naprawde spoko piosenki:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 50cent udaje gangstera a doopa z niego nie gangster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 aczkolwiek kilka kawałków fajnych ma;] Doo Wop Freestyle jest the best of the beast:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja ostanio bardzo polubiłem 50Cent maja naprawde spoko piosenki:D 1397115[/snapback] Maja? Literówka czy chodziło Ci o jego skład G-Unit? 50cent udaje gangstera a doopa z niego nie gangster 1397181[/snapback] No i... ? Robi kawałki które mi wpadaja w ucho - to i wystarcza... Biznes kolego, biznes... Co wnosi Twoj post do oceny jego muzyki? Jakbys chociaz napisal jego muzyka jest beee bo jest komercyjna itd. A tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) :lol: 50 cent ostanio udzielił bardzo fajnego wywiadu. Twierdzi w nim samemu , że to o czym śpiewa jest wszystko robione i wymyslane pod publikę stwierdził , że śpiewa o gangsterce, dzifkach, melanżach bo dzieciaki tego chcą to on im to daje, a tak naprawdę to nie pije nie jara , ma żonę i synka i najchętniej to chodziłby do parku na lody (no ale nie może bo jest rozpoznawany) zresztą jak snoop dogg może się znizać do tego poziomu żeby nagrywac z justinem thermaltakiem rozumiem kasa kasa, ale snopiii di oł dable dżi i boys-band boy jak dla mnie to profanacja. Śmieszy mnie cały ten bling-bling pimp style, wylewanie crystali złoto i dziwki. Cenię takich ludzi jak rasco, cali agents, group home za to że robią to co chca a nie to co się sprzeda. pzdr edit- jak mnie to wkurza jak snoop dogg udaje w teledyskach , że jara trawę a przecież powszechnie wiadomo że od 3 lat nie pali bo sie kiedyś zjarał i 100 dolarowy banknot zaczął do niego gadać :lol: to co nie mozna nie jarac trawy i byc cool? Również cos mi się obiło o uszy że cała ta sprawa postrzelenia wielokrotnego 50 centa to ściema mająca na celu go wypromować(może i cos dostał ale chyba 1 kulke albo wogóle) Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 50cent udaje gangstera a doopa z niego nie gangster 1397181[/snapback] Obiektywnie patrzac 2pac w pozniejszym etapie zachowywal sie dokladnie tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Obiektywnie patrzac 2pac w pozniejszym etapie zachowywal sie dokladnie tak samo. 1398195[/snapback] jakbyś był postrzelony w głowe, i siedzial w kiciu to tez byś wymiekł. Po za tym nie porownuj 50centa do 2paca bo 50 spiewa dla forsy a Tupac nagrywał dniami i nocami bo to kochał. EDIT Pozatym chciałem napisać ze 50cent za ostro sie wozi, bo jakimś wybitnym artystą to nie jest, no ale spoko sam mam jego płytę i czasami słucham. Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Novus chcesz nastrojowa muzyke? Posluchaj sobie plyt Dj Shadowa mistrzostwo! Polecam tez polski zespol Skalpel ale to juz dla milosnikow jazzu bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 http://hollabackvmt.com/VIDEO/pac2.wmv harehare ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Czy tupac zyje?? Pewnie bajeczka. :mur: :mur: http://www.tupac.neostrada.pl/tupaczyje.html Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Myszek -> Edytuj posta i podaj do tego link Nie ma sensu tego wszystkiego umieszczać... A co do tresci - taka sama bajka jak 13 z Papieżem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...