Bond90 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Kurcze,troche w[ciach!]iam sie na Pokahontaz,maja teraz jakies dziwne bity,wcale nie są tak "zajebiste" jak te z paktofoniki,brakuje tego fłow,w ogule jest inaczej,mam nadzieje ze zgrają jeszcze kilka fajnych numerków bo np. "za szybcy sie wsiekli" to dla mnie [gluteus maximus] i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 mi sie tam podoba, szczegolnie klaudia ma dałna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Lazy One Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Z tą okładką, to no cóż, dziwnie to brzmi, wydawca zadecydował i amen w pacierżu. porażka, a zrobić to zawsze coś mogli. ich decyzja. dla mnie to przesada. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 pogrzebalem troche w wywiadach i to co mowilem ze wydawca kazal (gdzies tak przeczytalem :mur: ) jest nieprawda. Oni sami chcieli wydac dzwonki i na tym zarobic niz ktos mialby na ich piosenkach zarabiac.szczerze to sam nie wiem co o tym sadzic :? tutaj cytat z wywiadu: Dzwonki na komórkę? Fokus: Wolimy robić to sami i zarabiać na tym pieniądze, a nie, że ktoś za nas by robił dzwonki i my byśmy nie widzieli żadnego grosza. Jeżeli ktoś będzie chciał na tym zarobić to ta firma, która wydaje w naszym imieniu te dzwonki, będzie ich ścigać. Wole ja na tym zarabiać niż dawać te pieniądze komuś. Rahim: Wiele się zmieniło w Polsce. To, czego wyrzekaliśmy się trzy lata temu, czemu mówiliśmy "nie", to ewaluowało, gdy inny znany raper w Polsce powiedział temu "tak" i kiedy on przełamał lody, to stało się normalne. Dzwonki są bardzo popularne i jeżeli możemy mieć kontrolę i dostawać za to grosze to, czemu nie. Fokus: Jeszcze nie wiemy, jakie to są grosze. Jesteśmy ciekawi ile można w Polsce zarobić na dzwonkach. Rahim: Jest taka sytuacja, że to się dzieje samoistnie. Albo jesteśmy za tym i mamy coś z tego, albo jesteśmy przeciwko temu i nie mamy nic i nic nie możemy z tym zrobić.. tutaj pelen wywiad z pkhz http://pfk.one.pl/medi/medi37.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Lazy One Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Przyznam, że mają trochę racji, czemu ktoś ma zarabiać na nich!! Z dzwonkami to spoko, i tak swoje kawałki sprzedają, więc czy to na CD czy DVD czy jako dzwonki to jeden kit. Ale tapety z własną twarzą, osobiście bym sie do tego nie posunął, ale jak im to odpowiada, to wiadomo, "wolnoć tomku w ..." Nie wiem za bardzo o jakiego innego rapera chodzi, może teduś ?? albo mezuś ??. -Wyślij sms pod numer ?????? o tresci "ślub" aby otrzymać zdjęcie ze ślubu meza na komórke-:lol: :lol: :lol: czyżby taka przyszłość nas czekała ?? Czasami to aż wstyd w upuszczonych gaciach chadzać i być z tym gów... utorzsamianym. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 kolejna z serii plytek z rekomendacja [; Czarnuch, bialas i zoltek czyli Giant Panda - Fly School Reunion Przyjemna lekka plytka, moze nie porywa ale dobrze odpreza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 skoro juz polecamy ;] duzo freestyle na znanych juz podkladach ale pare jest nprawde tak ciezkich ze warto ie zapoznac. Jezeli nie lubiles wczesniej Ill Billa i Necro to po tym albumie mysle ze nic sie nie zmieni ;] 11470. Necro & Mr. Hyde Ft. Michael Jackson - [street Villians Vol. 2 #12] Billie Jean 2005 [4:39] rulu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Alez kiczowaty cover płytki.. :P No ale jak wnt poleca to trza przesłuchać.. hrhrhr.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 No ale jak wnt poleca to trza przesłuchać.. hrhrhr.. ;] 1527537[/snapback] Zebys sie nie zdziwil, Necro jest "dosc" specyficzny :wink: Zawsze jego (Ich) muzyka wprowadza taki swiateczny nastroj :wink: Psycho Logical nalezy pod Uncle Howie Records? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftd Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Co do Giant Panda to mocno przecietne,Felt 2 to samo,2-3 dobre numery i koniec,niszacy jest za to MED ze swoim push comes to shove albo Platinum pied pipers z ich triple P i nie mowie tego z sympatii dla slum village,tak jest i juz ;-) A co do necro i kuzynow to rzygam takim rapem,ile mozna sluchac o zabijaniu ludzi,dziwkach itd. horrorap smierdzi , pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Produkcje Madliba z "Push Comes to Shove" juz wczesniej wychwalalem, naprawde swieta plyta. A co do Necro, to tez przerazaja mnie jego niektore produkcje. Jednak co by nie bylo jest swietnym producentem, choc jesli jego styl jest naturalny (w co watpie) to powinni mu juz dawno kaftan zalozyc :wink: Dwie produkcje od Uncle Howie, ktore uwazam za ponadprzecietne: Non Phixion - The Future is Now Sabac - Sabacalypse (zreszta Sabac, najbardziej mi podchodzi z tej grupki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 a mi akurat Sabac najmniej. Ja polecam jeszcze Ill Bill "What`s wrong with Bill ?" i klasyk Necro "Gory Days" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftd Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Word... Ja ostatnio meczylem muneshine`a nowego,szkoda tylko ze na tej plycie nie zajal sie produkcja,lecz ... rapowal..., jakis taki niedosyt odczuwam,aa przypomnialo mi sie , genialna plyta z oldominion ktora wyszla ostatnio to -> Sleep - "Christopher",naprawde sprawdzcie to... "Bucket",czy "Never" mnie po prostu niszcza ... big up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) Teledysk z serii nie mamy kasy to trzeba cos wymyslic ( niekoniecznie dobrego ;) ) Slucham juz tego w kolko dobre 40min, szczerze to nie mam pojecia dlaczego... APSCI-TiradeHighway Edytowane 14 Lipca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 za http://www.hip-hop.pl/ "Prosto w twarz" to niesamowicie ostry utwór Pih'a kierowany do Duże P. Produkcją tracku zajął się Szyha. Do pobrania tylko na Portalu Hip-Hop.pl, więc sprawdźcie ten diss. Uwaga - ludzie o wrażliwych nerwach proszeni są o niepobieranie tego utworu. do sciagniecia tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 slyszalem to jakies dwa dni temu :wink: ostatnio slucham sobie plytki wlodiego - "w..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 A mnie ostatnio tchneło do słuchania Fu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Fu.... stare dzieje.. sluchalem gdzies z ponad miesiac temu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Fu.... stare dzieje.. sluchalem gdzies z ponad miesiac temu :wink: 1550463[/snapback] Może i tak ale mnie się podoba , szczególnie "Raptowne realia" :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 myslalem ze chociaz sluchasz ostaniej plyty olsen/fu - kameleon bo ja dlugo sluchalem ja nawet i byla niezla :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ten diss to jeden z najgorszych utworow jakie slyszalem , poziom dziecka z piaskownicy zero flow , zero dobrych rymow , jeden punchline mi przypadl do gustu a tak to nie diss to autodestrukcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Looptroop - Chana Masala Najnowszy klip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftd Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 kolejny klip z serii 'nie mamy pieniedzy , nagrajmy teledysk',nie wiem czy looptroop robia to specjalnie ale te teledyski to żenua,nawet lerek ma lepsze ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Ema! Polecam wszystkim płytkę Jimson - Oddychaj Edytowane 18 Lipca 2005 przez Cherry86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 fajny ten laptrop jin bez gwiaZdki thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dwa kawalki z nadchodzacej plyty Dangerous Mouse i MF Doom'a Danger Doom Mince Meat Sofa King Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Nas & Quan - Just a moment bardzo mi podpasował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Nas & Quan - Just a moment bardzo mi podpasował 1555812[/snapback] lepszy jest remix z dodatkowym wersem nasa i yara na hookach a tak przy okazji wybiera sie ktos stad na koncert nasa w parku na woli ? Edytowane 19 Lipca 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Stestujcie płytkę Smarki/Pysk/Kixnare - Moda Na Epkę [Najebawszy EP] ____________________________________________________________________ 'Piję wódkę tak jakby urodził mnie Śląsk, a jestem chudy jak chłopaki z Beastie Boys...' ____________________________________________________________________ Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 lepszy jest remix z dodatkowym wersem nasa i yara na hookach a tak przy okazji wybiera sie ktos stad na koncert nasa w parku na woli ? 1556100[/snapback] ojj chciałbym, trzeba zobaczyc po ile bede wejscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...