Gość Rocca Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) BENITO, zgadzam sie z Toba w stowce! Ja tak samo slucham tego, co mi sie podoba, a reszte mam w gluteus maximus. Jak cos mi nie pasi to tego nie ruszam... Qpy sie nei rusza, bo bardziej cuchnie... Co do plyty WACO... Jedna z najlepszych plyt w historii polskiego rapu... PCP... Plyta, tak jak juz powiedzialem, inna niz wszystkie! Swietne bity, swietne teksty, wszystko profesjonalnie wyprodukowane...! Ekipa PCP - RESPECT! 13 lat... Sporo! Ja siedze w tym od 7 latek... ;] EDIT: Co do Kixe'a, to masz racje, jego bity sa przepyszne... Co do Smarkiego, to tez masz racje, ale i tak jego plyta jest pro! SLuchales kiedys Jimsona? Sciagnij sobie jego plytke "Gram na czarno". Smiga gdzies po sieci, jak znajde to zamieszcze linka... Pis! Włodi feat. WWO - Każdy To Powie Edytowane 18 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 a ja bylem dzisiaj na koncercie GZA/Genius lalalalala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) a ja bylem dzisiaj na koncercie GZA/Genius lalalalala ;] 1644298[/snapback] Mistrzostwo! Moj kolezka byl z ekipa i zdal mi relacje =) Mistrz Koncert - tak to skwitowal ;];] EDIT: Przesluchajcie sobie plytke Nana - Father Edytowane 16 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poohcpoohc Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 BENITO dŁugi staż już masz gratulatcję, że tkwisz w tym dalej. Mi się zaczyna już 9 roczek, tylko że ja ogólnie czarnej muzyki sŁucham, samym rapem czŁowiek nie żyje. A co do "polkiego hip hopu" to nie ujęŁa mnie ta muzyka, czekam tylko aż padnie i przepadnie wraz z modą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Link do płyty Jimsona nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftd Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Benito widze ,ze masz grouppies na forum,chlopaki sie podjarail tymi 13ma latami bo pewnie tyle maja lat ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Benito widze ,ze masz grouppies na forum,chlopaki sie podjarail tymi 13ma latami bo pewnie tyle maja lat ;> 1654355[/snapback] Tia, tez to zauwazylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Jimson - Gram Na Czarno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Grunt to spokój, thx za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Wlasnie zapuscilem sobie plytke Nana - Nana ;] (wydana w polowie 97'), fajne kawaliny (darkman, lonely), ze tez wczesniej sie za to nie wzialem... pzdr \/\/!$/\/!@ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Wlasnie zapuscilem sobie plytke Nana - Nana ;] (wydana w polowie 97'), fajne kawaliny (darkman, lonely), ze tez wczesniej sie za to nie wzialem... pzdr \/\/!$/\/!@ ;] 1656597[/snapback] Ja slucham caly czas! ;] Fajnie, ze plytka Ci sie spodobala! Zaraz poszukam linka, bo mialem gdzies info na temat tego goscia... Pis!! Pozdro /\/\@RC!/\/ ;] Polecam: 3\/3RL4ST EDIT: Ta plyta nie nazywa sie 'Nana', tylko 'The ALbum' i pochodzi z 19.05.1997. Nana Edytowane 18 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Niedawno widzialem w /\/\ t \/ klip Ludacrisa i te pokemony z Austin Powers'a. klik Fajny kawalek, moze ktos wie jak on sie nazywa (czy tak samo, jak ten z filmu ? ). Czy to narazie jest jakis singiel, czy juz jest na jakiejs plytce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Keidyś była moda na takie disco z rapem w tle, wtedy pojawiało się mnówstwo gwiazdeczek pokroju nany i innych....... czarni Marines z baz w Niemczech zaczeli trzepać kasę na takiej muzyczce i nan jest własnie jednym z nich, a z prawdziwym hip-hopem ma on tyle wspólnego, co ja z baletem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Sorry, że walędrugiego posta, ale własnie słuchałem tej płyty Jimsona. Wielkie rozczarowanie: koleś nawet nie ma dobrze wyćwiczonego flow, wszystkie kawałki nagrane jednym bełkotem z akcentem na ostatnią część wersu, prosto jakby z podwórka przyszedł i chciał zaszpanować, techniki składania rymów ZERO, moja matka lepiej nawija. Podkłady monotonne, widać kopiowanie volta ze starszych czasów,a to dziśnie wystarcza. Żaden kawałek mną nie rozbujał. Moze kogoś urażę, ale takie moje zdanie. Nie brać nawet za darmo. Smarki przewyższa te wypociny o 4 ligi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Keidyś była moda na takie disco z rapem w tle, wtedy pojawiało się mnówstwo gwiazdeczek pokroju nany i innych....... czarni Marines z baz w Niemczech zaczeli trzepać kasę na takiej muzyczce i nan jest własnie jednym z nich, a z prawdziwym hip-hopem ma on tyle wspólnego, co ja z baletem. 1656804[/snapback] Stary, co mnie obchodzi czy trzepal kase czy nie... temat to "Soul / Rap / R&b" i chyba Nana sie miesci w tym temacie. Moze tacy jak on zapoczatkowali "disco z rapem w tle" , ale jak wiesz teraz znowu staje sie to modne, wiec cos w tym jest. Mi sie poobaja wybrane kawalki na tej plycie i niech tak zostanie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Niedawno widzialem w /\/\ t \/ klip Ludacrisa i te pokemony z Austin Powers'a. 1656645[/snapback] Płyta "Red Light District", kawałek "Number One Spot" zapewne... Teledysk razem z "The Potion" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja sie pochwale, ze wlasnie przyleciala do mnie plytka od nowej wytworni z Kaliforni - Nice Drop Records Lubie takie promocje ^.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Ja sie pochwale, ze wlasnie przyleciala do mnie plytka od nowej wytworni z Kaliforni - 1660653[/snapback] phii... a ja do tego dostalem jeszcze naklejke :wink: Edytowane 21 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ha! A ja list! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 The Game - Ghost Unit The Game - Who Got Game The Mixtape DJ Whoo Kid And 50 Cent - G-Unit Radio Part 13 Lloyd Banks - The Big Withdraw Mixtape Tony Yayo - Thoughts Of A Predicate Felon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamber007 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Three 6 Mafia - I Gotta Stay Fly ft. Young Buck Co sadzicie o tym kawalku ?? Dla mnie wypasik na maxa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 The Game - Ghost Unit The Game - Who Got Game The Mixtape DJ Whoo Kid And 50 Cent - G-Unit Radio Part 13 Lloyd Banks - The Big Withdraw Mixtape Tony Yayo - Thoughts Of A Predicate Felon 1665682[/snapback] Bardzo dobre plyty! Od siebie polecam album BLYSS - King Of DC! Przeplyta! Polecam ten hardkorowy delikates! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Plakacik w Queens: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Co do powyzszego bilbordu: Krotki newsa i zdjecie w lepszej jakośći.. BTW, az nie chce sie czytac tych komentarzy pod newsami.. Naprawde niektorzy ludzie maja problemy z głowa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 już pisałem wcześniej że poszukuje tego utworu... udało mi sie nagrać fragment: http://toya.net.pl/~poca/gnz/chain_reaction_5.avi zidentyfikuje ktoś ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) 1. Kanye West - Livin' In A Movie 2. Kanye West - Gossip Files 3. Kanye West feat. Talib Kweli - Wack Niggaz 4. Blyss - Where It's At? 5. Tony Yayo feat. Lloyd Banks, 50 Cent, Olivia - We Don't Give A Fuck 6. Tony Yayo feat. 50 Cent- So Seductive 7. The Game - Ghost Unit Intro [Dobry Zbyt;] Zajedwabiste kawałeczki... Słyszał ktoś...? ;] 1. Świetny tekst podszyty zajedwabistym bitem... Bardzo klimatyczny kawałek... 2. Miodzio ;] 3. Miodzio ;] Tego drugiego pana nie trzeba przedstawiać... ;] 4. Ten kawałek rozwala... Cała płyta zajedwabista! 5. Przyjemny, nawet bardzo...! 6. ---ll--- ;] 7. Bardzo fajnie pomyślane ;] Poczciwe biczys z filmu Ghost Busters ;] Pozdro! ;] EDIT: 1z2 - Nic Co Ludzkie [Dobra płytka!;] Edytowane 27 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Black Moon-enta da stage ONYX-slam! Big Daddy Kane-any type of way Gangstarr-Skillz Fat Joe -so much more Lord Tariq & Peter Gunz-deja vu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Black Moon-enta da stage ONYX-slam! Big Daddy Kane-any type of way Gangstarr-Skillz Fat Joe -so much more Lord Tariq & Peter Gunz-deja vu 1672418[/snapback] I co?? Dilated Peoples - Love & War [Cookin Soul Remix] Kawałeczek powala! Po prostu świetny!! Edytowane 28 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Mnie się tak średnio dobrze podoba, wole nieco szybsze tempo. Dlatego podałem te utwory. A z Dilated Peoples wolę- worse come worst (my people come first :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Dilated Peoples - Worse Come Worst Bardzo dobry kawałek! Macie tu tracki z BLYSS - KING OF DC VOL. 11 :twisted2: Edytowane 29 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...