Jin* Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Nowy klip Dilated - Back Again Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) szkoda ze w takim parszywym formacie ;/ o i B Real sie pojawil Edytowane 14 Grudnia 2005 przez wunat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Pelson - Sensi Nic dodać nic ująć - płytka bardzo fajna i pozytywna! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftd Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Widze ,ze panuje cenzura niczym za prlu,nie mozna juz wyrazac wlasnego zdania popartego rzeczowymi argumentami bo glupie dzieci typu pana powyzej dra jape i placza moderatorom ze ktos ma inne zdanie. przykre to,prosze o skasowanie mojego konta bo widze ze forum nie jest warte tego aby moja osoba sie tu wypowiadala,pokoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 od siebie polecę nielegala z mojego miasta, Cirson "Zapracowany Obibok" http://rapidshare.de/files/7447813/Cirson_...Obibok.rar.html w sumie fajny materiał, choć czegoś tam brakuje, ale w porównaniu z obecną scena hip hopu w Polsce wypada nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Dla mnie 2pac wiecznie zywy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dla mnie ostatnimi dobrymi kawałkami są: Abradab, Paktofonika, K44, no i niektóre Łony. Reszty co słuchałem to nawijają jak to ciężko bez kasy, ehh. Ja tam wole DMX, Method mana, Red mana, Nas'a, Cypress Hill ,DMX, 50 Cent, G-Unit itd itp. To jest muzyka. Polski rap schodzi na psy chociaż są przebłyski i nadzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Cut Killer Show vol. II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Może lekko odbiegnę od tematu , ale JAMAL- "Rewolucje" Płytka naprawdę świetna jak na debiut na legalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) ten gosc juz jest przegrany , bialy z ksywa jamal :) , polecam joe budden - mood muzik II jedno slowo FIIIIYYAAAAH :lol2: , jedna z najlepszych mixtape 2005 , lepsza niz wiekszosc albumow :) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nie pierdziel bzdur, to nazwa zespołu :lol: a nie kolesia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nie pierdziel bzdur, to nazwa zespołu :lol: a nie kolesia :lol: co za roznica i tak nie slucham tego , a czy to jego nazwa czy zespolu i tak brzmi idiotycznie , widzialem jakis teledysk jamala z samplami od krs 1 , lol , i tam byl jeden gosc , ale nie widzialem go calego bo po kilku sek przelaczylem na inny kanal :P mam dosyc polskiego hip popu i rnb , to teraz jeszcze reggae dochodzi , a co nastepne polska odmiana dead prez i black power music ? gtfoh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 zidentyfikuje mi to ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 @Jin* jak sie nie myle to jest to: Tricky & Portishead - Hell is around the corner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 @Jin* jak sie nie myle to jest to: Tricky & Portishead - Hell is around the corner nie mylisz sie , to to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Poczytalem troche o nim i chyba sobie daruje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.834.prv.pl/ http://dwanadwa.klamstwo.org/ Flamaster, mój dobry ziomek ;] Edytowane 8 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maresworld Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Mam dosc idiotyczne pytanie ale pytam sie jakiego typu są te piosenki, bo jakos nigdy ich nie słyszałem albo moze nieznam nazwy takie jak r&b. Podajcie jakis fasjny kawałek to sciagne i zobacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Mam dosc idiotyczne pytanie ale pytam sie jakiego typu są te piosenki, bo jakos nigdy ich nie słyszałem albo moze nieznam nazwy takie jak r&b. Podajcie jakis fasjny kawałek to sciagne i zobacze. Rhythm_and_blues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Ssijcie promomix!!!!: http://www.dwanadwa.klamstwo.org Edytowane 17 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 polecam brzowski - maryshelleyoverdrive bardzo ciekawy album synth hop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) DWAnaDWA - "Pierwszy Kontakt" :arrow: http://www.dwanadwa.klamstwo.org/ Kliknij na okładkę płyty :!: Już niedługo będziemy mogli przesłuchać materiał, który zgotowali nam: Jimson i MeHow :!: Płyta ukaże się nakładem 500 sztuk płyt CD. Zapisy można przyjmować u mnie. Cena jeszcze nie jest ustalona, ale będzie oscylowała w granicach: 12 - 15 zł. Edytowane 19 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 MeHow z naszego forum? :> Rozumiem że beda jakies single do sciagniecia.. ;] Kota w worku nikt nie kupi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Nie mechl!k, nie chodzi o naszego MeHow'a ;) Nie musi być... Jimson chce nas zaskoczyć... On potrafi zaskakiwać :!: Pewnikiem jest, że do ściągnięcia będzie promomix, który pozwoli przekrojowo "przelecieć" po całej płycie. Jestem pewien, że ta płyta będzie świetna! Termin wydania to prawdopodobnie marzec/kwiecień. Zachęcam do przesłuchanie kawałków Jimsona --> klik. Jeśli to przesłuchacie, nie ma mowy o żadnym kocie w worku... :!: Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Hmmm, może to być ciekawa produkcja. Zastanowie się i w razie czego wiem, do kogo się zgłosić ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Smarki ;) :arrow: klik :arrow: klik :arrow: klik :arrow: klik Conkretny Element - Rapsy & "To Tylko My" :arrow: klik :idea: Jeśli jest ktoś chętny na kawałek Eldoki pt. "Deszcz", proszę o kontakt na PW z adresem mailowym ;) Pozdrawiam :!: Edytowane 21 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 może ktoś ma namiar na teksty albumu Push Comes to Shove- Medaphoar'a (Med) jakoś nigdzie nie moge tego znaleźć a albumik genialny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Tres Coronas Polecam, świetna muza :!: Pozdro! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Może lekko odbiegnę od tematu , ale JAMAL- "Rewolucje" Płytka naprawdę świetna jak na debiut na legalu. BENITO masz racje płyta Jamala świetna :D Mi najbardziej podobają się kawałki pt. "Kiedyś bedzie nas więcej","Policeman" BTW: Są odemnie z miasta Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Grimm dissuje Dooma... i calkiem niezle mu to wychodzi: klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...