Sarkazz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Snoop / Dr. Dre / Cypress Hill - West coast. http://en.wikipedia.org/wiki/West_coast_rap Czytaj, wybieraj. Dyskografia Snoopa / Dre / Cypressów obowiązkowo. Może jakiś Warren G, ewentualnie The Game. N.W.A itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 No co jest ludzie? :] 2006 juz dawno za nami a tu zadnych podsumowan najlepszy/album/mc/teledysk/blablabla..? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Ten rok ogolnie był słaby i ciezko wskazac faworyta 2006. Ze swojej strony moge polecic: T.I. - The King - album roku-chyba <_< Rick Ross - port of Miami Styles P -Time is money Method_Man-4-21_The_Day_After AZ - the Format The game - doctors advocate Hi-Tek-Hi-Teknology 2 Nas-Hip Hop Is Dead Jay Z - K. C. a pisze, ze rok był słaby bo te wyróznione przeze mnie pozycje z całą pewnoscia znalazlyby sie w mojej liscie ROZCZAROWAŃ 2006(z niektorymi wyjatkami jak t.i. styles, ricky) Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Mos Def - True Magic B-) Nowy Talib Kweli / Madlib za darmo http://www.gimmemoremusic.com/uploads/libe...lib%20kweli.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 ja tam polece cale plyty :D Busta Rhymes - The Big Bang Snoop_Dogg-Tha_Blue_Carpet_Treatment (mam 2 wersje tej plyty i obie sa ciekawe ) The Game - Doctors Advocate The_Notorious_B.I.G.-Duets-The_Final_Chapter to sa z tych nowszych, ktore warto zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 to sa z tych nowszych, ktore warto zobaczyc No raczej tylko zobaczyc... :D (Wiem - czasami bywam zlosliwy.) Na wszystkich plytach, ktore wymieniles sa maks 2 bardzo dobre kawalki, reszta to cienizna. TI jest swietny (ale to nie plyta z roku 2005 czasem?), a reszta to tak sobie... Nawet The Streets nie dalo rady. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 PLYTY : NowOn - Eye Level Strange Fruit Project - The Healing O.S.T.R - 7 Emilio Rojas A.K.A. Raks One - A Breath Of Fresh Air Mos Def - True Magic Najlepszy NUMER to zdecydowanie : Madlib feat Talib Kweli - Funny Money Najlepszy MC : Braille , OSTR , Raks One TELEDYSK: hmmm nie widzialem za duzo , ale Listen - Taliba Kweli jest b.fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 TI jest swietny (ale to nie plyta z roku 2005 czasem?) Nie. Data wydania to z tego co pamietam przelom kwietnia i maja 2006. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Bida? U mnie bida, wiec zaczalem sluchac hurtem calej dyskografii Nasty Nasa (ta najnowsza wypada strasznie blado w porownaniu z klasykami). Kumpel siedzi dosyc mocno w polskim HH i pozyczylem troche plytek od niego, ale nie chce mi sie tego tykac narazie. Jakis Dreadsquad, afront, Projektanci, Kasta, Killaz. Może jutro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Uuu... a gdzie (IMO) prze genialna płyta L.U.C. - Haelucenogenoklektyzm? Nie doceniana.. niestety ;( Zresztą tak jak kanał audytywny. Polskie to co prawda ale i tak jest ciekawą propozycją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Uuu... a gdzie (IMO) prze genialna płyta L.U.C. - Haelucenogenoklektyzm? Nie doceniana.. niestety ;( Zresztą tak jak kanał audytywny. Polskie to co prawda ale i tak jest ciekawą propozycją.Nienagannie prawisz! Zgadzam sie, ze to swietna plyta, jednak nie mozna jej porownywac bezposrednio z innymi przedstawicielami polskiej sceny. L.U.C. ma wlasny styl i fajnie laczy rozne style muzyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Jakby nie patrzeć to przecież rap.. Ma nawet 4 teledyski do kawałków (z tej płyty więcej nie widziałem :) ): Porwano ludzi z miasta Stumostów i Pukagastrofazy godzina, Nuda i Pomiędzy wszystkim. Chyba najlepiej wybrał. :) Dodatkowo te teledyski są wyjątkowo wyjątkowe i nietuzinkowe ;) Trzeba to zobaczyć! Dobry też jest jego kawałek z Rahimem pt. 2 pokoje. Właściwie to Kanału Audytywnego ale to przecież nie ważne.. Ważne, że tak mało osób o nim wie :( http://teledyski.onet.pl/10173,1857278,teledyski.html zresztą :) Mam nadzieje, że to nie jest niezgodne z regulaminem.. i drugi trochę gorszej jakości... http://teledyski.onet.pl/10173,1264835,teledyski.html resztę teledysków też można tam znaleźć. ;) POLECAM Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Wlasnie zaczynam zbierac winyle. Jakie polecicie mi sklepy w internecie i w Poznaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 The RZA - [Afro Samurai] - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 MethodMan w Polsce... ;> Ciekawe ile bilecik bo gdyby nie te 300km.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Czemu nie w Krakowie... :( Ew. w Katowicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 moglibyscie podac dobre zagraniczne strony o rapie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Była u mnie w szkole ekipa studentów z Uniwersytetu Łódzkiego opowiadać o studiach, a na sam koniec rozdali nam karteczki by wpisać maila, bo będzie losowanie biletów na koncert "redmana, założyciela Wu Tang Clan w klubie The Fresh" i wszystko jasne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 oswiecona ekipa-trzeba było ich zbluzgac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 idziecie na metha? ja musze sie pochwalic, ze mam juz bilet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 MethodMan Przesłuchałem jego płytkę i muszę przyznać, że mi się podoba. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Szkoda że tak daleko mam bo chętnie bym pojechał posłuchać :rolleyes: No ale nic.. RZA presents Freemurda po pobieżnym przesłuchaniu na razie się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 W sobote w Poznaniu Skrecz.Com Battle. Can't wait... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Znalazłem Gentelman - leave us alone :banana: Muszę teraz cała płytkę prze słuchać. Edytowane 21 Lutego 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Może już wiecie, ale za 2 dni wychodzi nowy album O.S.T.R'a Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) O prosze... dawno go nie sluchalem, musze odswiezyc sobie jego plyty ale ostatnio jego muzyka coraz mniej do mnie przemawia. "To prawdopodobnie najlepsza z dotychczasowych płyt Ostrego. Tak przynajmniej twierdzi on sam. Rzeczywiście, choć to aż 22 produkcje, wszystkie są ewidentnie owocem ostrej selekcji i i długotrwałego diggingu spod znaku „powrotu do przeszłości”. Jesli tak bedzie naprawde to moze mi sie spodobac... Dzieki za info slasher. Edytowane 21 Lutego 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Ze strony asfaltu mozna sciagnac nowe klipy do singli Łony, oraz O.S.T.R.ego Łony kawałek bardzo mi sie podoba, chociaz nie jest taki wesoly (?) jak poprzednie. Moze to przez podklad - swietny bit Webber'a z tym ze troche... nie wiem... uliczno/melancholijny? ;) Bede ten miesiac oczekiwal z niecierpliwoscia. Klip Ostrego pierwsza klasa. Sam kawalek tez niezly z tym, ze jego podklady robia sie dla mnie monotonne i meczace. Juz jutro zobacze jaki bedzie caly album. Edytowane 22 Lutego 2007 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja tam Ostrego moge pominąć, ale Łony już się doczekać nie moge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 No i przesluchalem nowa plytke ostrego. Dla mnie moze byc, ale ja w sumie juz nie slucham tego typu muzki. Kiedys ostrego lubialem, a teraz to tam jest mi obojetny ;]. Troche smiesznie najechal na kaczynskich :lol:... prostacko wiec. Zreszta sami posluchajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Dopiero po trzecim przesłuchaniu zaakceptowałem tą płytke i musze powiedzieć że dla mnie Ostry robi postępy. Z jego poprzednich płyt (przed "7") podobały mi się tylko pojedyncze teksty, a na tych dwóch ostatnich już praktycznie wszystkie. Ale Łony i tak nikt nie pobije :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...